AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1861|回復: 8
打印 上一主題 下一主題

[疑難] 有關獨闖巢穴討伐証明 [複製鏈接]

主打遊戲
狩龍戰紀
EXP
25 點
樓主
現54lv, 生態記錄要一張"獨闖巢穴討伐証明" 我找了所有打獵人會所任務看板都沒有"獨闖巢穴 -- "任務可接, 是否前置任務miss左所以沒有 ?  但主線同支線任務巳經做了, 看任務日誌都沒任務(主線同支線), 有人可幫嗎 ?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
星界神話
EXP
1601 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章

可以去帕拉城 41~50LV個副本入口個板睇狩獵就搵倒

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

主打遊戲
狩龍戰紀
EXP
25 點
Mystical~ 發表於 2015-9-7 12:28
可以去帕拉城 41~50LV個副本入口個板睇狩獵就搵倒

巳經由11 ~20lv, 21~30lv, 31~40lv, 41-50lv個副本入口個板"狩獵", 都沒有"獨闖巢穴",
只係得單人獵場, 團隊級討伐.., 就是沒有"獨闖巢穴"..何解係唔係前置任務有MISS ? 但我主線同支線都全解了, 巳沒有任務可(主線同支線)

主打遊戲
星界神話
EXP
1601 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章

happyq88 發表於 2015-9-7 12:52
巳經由11 ~20lv, 21~30lv, 31~40lv, 41-50lv個副本入口個板"狩獵", 都沒有"獨闖巢穴",
只係得單人獵場, 團 ...

佢要一個一個打 本身第一開始好似得一兩個~
你打左一次佢就會出後面果D

主打遊戲
狩龍戰紀
EXP
25 點
Mystical~ 發表於 2015-9-7 13:47
佢要一個一個打 本身第一開始好似得一兩個~
你打左一次佢就會出後面果D ...

我現在就是找回1lv ~ 50lv 的任務板,只係得"單人" 團隊", 巳打了全部單人同團隊, 都沒有出任何
獨闖巢穴任務.........都唔知咩是??  是否有一些前置任務要打過才開放 ???

ching張圖應該係41lv ~ 49lv任務看板的狩獵, 我到現在都只有"單人獵場"同" 團隊級討伐, 其他都是沒圖可接 ???

主打遊戲
星界神話
EXP
1601 點

happyq88 發表於 2015-9-7 14:18
我現在就是找回1lv ~ 50lv 的任務板,只係得"單人" 團隊", 巳打了全部單人同團隊, 都沒有出任何
獨闖巢穴任 ...

呢層唔太清楚,要睇下有冇其他高手可以解答

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
903 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

你好,狩獵是以關卡模式開啟,玩家需要沿路線打前面的關卡後,後面的灰色感嘆號"!"才會開啟。
如#2玩家打了前面的關卡,後面就會有"獨闖巢穴  。藍翼龍"出現~前面的關卡有可能會是單人獵場,多謝你的支持!

主打遊戲
狩龍戰紀
EXP
25 點
米斯高 發表於 2015-9-7 18:08
你好,狩獵是以關卡模式開啟,玩家需要沿路線打前面的關卡後,後面的灰色感嘆號"!"才會開啟。
...

我明白了,原來每打完一個單人獵場就會開一個新的,一直打下去就開倒了,謝謝你的幫忙

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
903 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

happyq88 發表於 2015-9-7 21:35
我明白了,原來每打完一個單人獵場就會開一個新的,一直打下去就開倒了,謝謝你的幫忙 ...

歡迎查詢,多謝你的支持!