AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2676|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 對今次+30既睇法 [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
19 點
樓主

PVE基本上我覺得影響[size=15.3333330154419px]唔大 除非你想單刷啦
所以打副本既各位 其實真係唔洗理佢+30
想勁既 打快d既咪沖lor 唔想沖既 都一定夠打唔洗緊張
除非d新副本係難到唔沖+30唔夠打既 咁又話者
想追求極致傷害既人 想速刷既人 咪+30 lor

PVP影響就最大喇 本來已經少人玩既PVP
會因為今次+30流失更多玩家
因為PVP你唔+30就等比人屠啦
咁唔想+30既玩家 就只可以退出PVP
想加入PVP既新玩家 都會因此而卻步

當PVP咁少人玩既時候 仲有咩動力沖套裝上+30?
為左殺d拎招待既鐮刀?

副本打到悶 PVP又冇人打既時候 到時就只可以棄game了...

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
733 點

遊戲狂熱勳章 瑪瑙石勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
我相信官方會加強副本難度, 令玩家去沖+30, 只不過暫時, 強副本還沒出, 或者他們已在測中也不一定.
+30不是問題, 問題是在於官方會不會有些方法令不太花錢的人也有可以上+30. 如每星期的招待, 一星期換5張進階強化卷還是換1張.這都會有影響.
但我覺得官方應該是強化寶箱, 世王的血量, +20武已經有很多人投訴摸不到王或箱, 當別人+25/30時, 如果你電腦慢少少, 可能連箱/王都見不到

EXP
4818 點

用戶勳章 在線勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章

主打遊戲
幻想神域
EXP
5646 點

藍寶石勳章 在線勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章

pvp 影響最大
分分鐘你沖好成套+30 連5p5 都開唔到場
沖左裝都無得玩
而且成套+30 預計需要  1萬HKD 左右  太貴

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
19 點
香港幻想有冇考慮唔跟隨台灣的+30...因為而家都冇咩人玩,,,再黎個+30...唔通真係發埋個新年花紅就收game??

主打遊戲
幻想神域
EXP
1102 點
+30 祇係第一步,相信 +40、+50.... 都係遲早嘅事

EXP
1428 點
想公平既話,大家都著+0算啦