AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2251|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

[疑難] 高強 好貴而家要成300-330金(新手點玩落去)官方有冇方法 [複製鏈接]

主打遊戲
星界神話
EXP
110 點
樓主

高級裝備強化卷 好貴而家要成300-330金(新手點玩落去)官方有冇方法降底少少呀200金上下啦

新手生存唔到呀...(打幾日都無100金)點買.連買張都唔得.請求官方解決問題啦.隻GAME好玩但物價太過高了特別係 高級裝備強化卷300金 以上(還上升緊)

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
2695 點
高強本身就係商城產品....新手無G同玩家收~最好既方法就係直接買點

佢地就有錢賺,所以佢地先唔會理...何況高強呢D野收唔起咪自己開分身刷

呢個係不變既道理

主打遊戲
童話(免費版)
EXP
239 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

話明係新手... 點解要買高強 又點解生存唔到

新手解任+秘境限定卷上+20 已經夠刷副同日任... 再等埋改版改任經 上60已經易左好多

60打後就唔係新手啦 就算真係要沖+30/50 又可以用__ __ 大法... 1日12張 又洗咩要買高強

支持唔課金 但唔該爬下文 同比小小心機研究下點生存~ 唔課都有唔課既玩法 求官方有咩用...

物價高唔代表生存唔到 有招待又有__ __ 大法~ 係睇你有冇心生存

total900  讚!  發表於 2015-11-4 15:16:14
*~寵物達人~*<(~*o*~)>

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
311 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章

主要原因太多外掛刷金~GM唔捉外掛~所以勁多外掛刷金~太多金係市場流動~埋搞到高強升晒價

天中人  講得好好  發表於 2015-11-6 11:39:47

主打遊戲
星界神話
EXP
110 點
好野 高強上到370金=1張 升多D愈好 幣商/外掛旅團,請最加油推高最推高 希望快D到500金=1張....但最好1000金=1張我就發了儲了大量高強.... 加油大家推推推

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
100 點
聽閒外掛佬, 只要半夜校好掛機
第2朝早就有一隻LV48O既新角色

哩個都係台灣官方應該要對付O既問題
但手動捉掛,  應該做得到的