AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 加斯洛
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] ★《星界神話》意見、BUG、投訴 集中回報帖 (官方定期瀏覽)   [複製鏈接]

EXP
519 點
樓主

魔能鍊化Bug(附影片)

上座騎後>之後落座騎>魔能鍊化會變黑左一直都發動唔到

係咪得我一個係咁?

利申:問過其他朋友冇依個情況
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
519 點
米斯高 發表於 2016-4-25 10:49
幫你跟進下!

我跟進完啦 我知邊到出問題 官方查到未

EXP
519 點
米斯高 發表於 2016-4-27 12:29
我地有再測試過,重現唔倒問題

我既人物 有一粒 魔炮圓星 毀滅 下面綠字能力係加 使用魔能鍊化時提高5點魔能值 你試下將依粒拆走or換其他星石 佢就唔會再bug

我既結論係 粒星石or佢綠色招技有問題(即係加5魔能值)

EXP
519 點
米斯高 發表於 2016-4-27 17:31
hi~我地有再測試過進階天賦敏鬼可以正常發動,你提供既影片入面0:08亦有發動過喔

...

GM有冇睇曬敏鬼成招技架lol

對怪會-治 依個正常冇問題 係發動到

但係只係招技既50% 招技個下文係對自身刺客技能全-CD 40% <-依到就發動唔到

我有朋友 有發動到敏鬼全招 但都有朋友只係出到對人/怪-治量 50% 而-CD就發動唔到

我覺得應該要個別入帳號睇下有冇發生咩問題 正如我對上一個POST粒石個問題你都幫我糾正一樣

但我有個FD一樣 同我之前一樣 招魔能鍊化 都係發動唔到

所以我覺得 GM你不如入佢地AC測試就最好 自己試自己整出黎既人 可能乜都睇唔到

畢竟隻GAME 太多Bug既存在

EXP
519 點

又係魔炮bug 又係星石 (有片)

上一話:http://forum.agames.hk/forum.php ... 5292&extra=page%3D1

今次第2話 唔多打字 去片

如果你同我講依招技係係唯一被動黎 我無話可說

EXP
519 點
幕後黑手 發表於 2016-4-30 23:28
回報咪回報囉,咁多粗口,咁多怨言,你可以唔入點,再唔係索性唔好玩!唔通間餐廳食到你食物中毒仲要幫襯多 ...

Thanks for sharing

EXP
519 點
米斯高 發表於 2016-5-3 16:43
已經向原廠証實,效果無法疊加

其實貴公司處理手法 會唔會太有問題 加句野 之後同玩家講返 無法疊加 咁就冇左件事?

我覺得唔可以疊加既 應該一早試出黎 而唔係由我地試完出黎 跟住去比結果你

係依件事上 補償又冇 感覺係比你地"作左一筆"

我有擺星石重組卷去洗粒石 但你一句就話效果不能疊加 OK 疊加唔到唔緊要 我覺得要補償返我既星石重組卷囉

如果我一早知唔可以疊加既 就唔會洗D重組卷去 洗依招技

成件事根本係你地問題 我完全係受傷者 BUG又幫你地試埋 到最後損失既只係我一個小小既玩家

其實你地咩心態