AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 加斯洛
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] ★《星界神話》意見、BUG、投訴 集中回報帖 (官方定期瀏覽)   [複製鏈接]

主打遊戲
星界神話
EXP
28 點
樓主

星期四更新左,仲差左嚴重係的背包裡面顯示無背包啦,星期三打副本打到疾....死左得唔到的經驗值....但係連的背包有格數目拿唔返的背包 無顯示
識得叫人購買點數活動,為人著想下  邊的緊要的

好影響我玩星界神話,開左過陣係星期四10點晚上已經解釋唔到啦 跟住一直都聯絡唔到alta 有心唔幫望  
我今日17日已經12點幾前比左異常提問佢,但一直到而家都未收到佢回信
星期四過日我收工太夜郵寄都怕佢收唔到,星期五下午再轉寄多次  真係嬲
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
星界神話
EXP
28 點
米斯高 發表於 2016-12-19 10:09
你好,
1.背包問題為顯示異常,目前可以正常使用,已轉交營運團隊。
2.請問星期三打副本打到疾係咪指有LA ...

你好

我目前係可以使用到背包,但係想拿返個背包
目前我背包拿唔返,顯示當中背包裡面有數目指出唔存在有背包,目的要拿唔返個背包出來
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

主打遊戲
星界神話
EXP
28 點
親愛的米斯高你好

今日係維護日嗎
我入就無野,我入商城的時候閃一閃過同埋要打開"任務"已經中左bug的圖畫出現異常,退出遊戲進入返都晒氣

閃下閃下我影底唔到,咁拜託晒你啦
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

主打遊戲
星界神話
EXP
28 點
米斯高 發表於 2017-1-5 14:02
你好,閃閃下係指商城嗎?請先完整檢查一次再進入遊戲
如果情況有持續,可以試下登入其他帳號睇 ...

你好
閃閃係指商城嗎,我整修一次進入遊戲的確閃閃下
我用其他帳號再一樣同其他電腦進入商城有一樣閃閃下異常,商城閃下閃下唔算好密習但都領我疾機異常
整檢一次,開啟任務已經回復正常啦

主打遊戲
星界神話
EXP
28 點
你好
今日黎有異常野要你跟進架
琴晚已經個人覺得有問題啦
我每晚都會釣魚同採集升生活證照
但係釣魚感到煩躁,釣魚可以釣釣下斷線或水豚
我採集就沒事,採集到明天
請你幫幫忙好嗎

主打遊戲
星界神話
EXP
28 點
你好
真係有D離譜
可唔可以改善一下主線副本同幻境副本級別70級以下出配方嗎
對新入來玩家黎講太難出配方,現事咁少人帶團係以下黎講提高番D機率可以嗎
我是老手玩家打60級給新人都覺得好困難,對新入仲困難所以可唔可以改進嗎??