AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2685|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

[(米亞)售] 放一個主法書女號 [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
508 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章

樓主

棄坑一段時間,裝備也沒更新了,不過我想還算能單刷大部分副本
大號法書,另有個79LV手裡劍
副武還有+20杖
裝備如上
80下天譴的圖紙已全吃,做到一半沒做,腳差不多五星,手3星,腰零星
六遺產只加10
源神分數110W,三星基加和LLC
另有些亂七八糟的鑰匙碎片在鐮刀倉上
釣魚7,考古9,採集9,料理6,魚裝到閃靈階段
小屋、卡牌5
橙時裝(有的已入高爆)

羽翼之冠
愛麗絲
冰雪之冠
歐風
巫女
武神
晚宴

戀夏泳裝
愛麗絲
冰雪
幻蝶
歐風
晚宴
婚紗

星躍水晶
魅影水晶
黑花神
繁星飛羽

幻櫻扇
天魔刀
拳套
面飾
白妖精耳
鬆餅
坐騎
粉月
黃雞
粉羊
黑馬
另有綠時星詠、琴里靈裝、魔幻翼、王國頭、星能太刀,兩件未綁的伯爵
綁定的黑白染X1
附送一個五級公會倉庫
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

又多一人決定棄坑了...
很可惜呢....
但係希望你來緊生活美滿,
加油

主打遊戲
幻想神域
EXP
508 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章

小細細 發表於 2015-12-23 11:52
又多一人決定棄坑了...
很可惜呢....
但係希望你來緊生活美滿,

多謝細細~聖誕快樂

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4427 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

原來仲有人會用百度貼圖.....
乜都睇唔到.....
-
頭飾綁晒?
順便問下 你速度果到?%連擊

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

主打遊戲
幻想神域
EXP
508 點

Eva 發表於 2016-1-4 18:42
原來仲有人會用百度貼圖.....
乜都睇唔到.....
-

我唔知唔用得==
真係唔記得,有人要號上去截圖再睇

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4427 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

折竹 發表於 2016-1-17 16:32
我唔知唔用得==
真係唔記得,有人要號上去截圖再睇

咁算啦 我已經副爆洗晒做副速
頭飾想要晚宴 但無人放 等出其他新野算..

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

主打遊戲
幻想神域
EXP
508 點

1500甩賣,有沒有人收了