AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 4724|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

[心得] 好開心呀 個旅團D人為左煉金煉到條KEY大量入點煉到最後   [複製鏈接]

主打遊戲
星界神話
EXP
110 點
樓主

好開心呀 個旅團D人為左煉金煉到條KEY大量入點煉.最後一條KEY都無
到現在成個旅團變做死團了.我都唔知自己還會玩到幾耐了..但都時日無多.
首先多謝傳奇攪呢次煉金煉星0 KEY活動...攪得最成功呢D...

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
星界神話
EXP
110 點
ke1th 發表於 2016-2-28 00:52
鍊左9000點 橙龍都冇條 ...第一日鍊金果陣D機率低到喊 ...到D人用哂D點就改返高D機率 又想引人鍊
傳奇手法 ...

只想升隻4星星0.用左大量點數都不中......好想爆粗.以少了好多玩家.我旅團D人為左條KEY用左勁多點都不中.棄GAME都走得7788了.

主打遊戲
星界神話
EXP
110 點
00852340 發表於 2016-2-28 10:17
佢係咪想將星界高消費既一班人棄GAME轉去神子,

制造星界盈利不理想而停止更新什至關服+神子盈利理想呢個 ...

如果係你說是事實..重有第一日鍊金果陣D機率低..到D人用哂D點數最改返高機率既話....既當笫一日既人傻仔...... 傳奇D GAME 不要玩了

主打遊戲
星界神話
EXP
110 點
米斯高 發表於 2016-2-28 11:54
商城直購的意見會幫大家轉達比營運團隊!
另外提提大家,新既大型副本都有機會出倒條匙架 ...

副本出咪玩啦D機率勁底...用真金白銀買點數煉金都緊Q難煉出條KEY...而家玩家棄GAME走得7788先來比意見出商城.玩咩覺唔覺得你地官方做事好過份...不知所謂.以後你們出既代理/自家出既GAME我估好多玩家都怕怕.

主打遊戲
星界神話
EXP
110 點
買完大量點煉金用哂點而家先攪入幾多點送KEY肯定比人嘈,緊咪當煉左大量點數傻仔..最後入10000點送你條KEY 真係多謝

主打遊戲
星界神話
EXP
110 點
pig 發表於 2016-2-29 10:32
直購就唔洗啦! 肯定比人嘈
快速出個入唔知幾多點送算啦
條KEY唔好限定就好! ...

一定限定 唔比放.

主打遊戲
星界神話
EXP
110 點
ke1th 發表於 2016-2-29 23:23
1-3層碎塊機率 70% 4-7層 85%  【詞語過濾】【詞語過濾】ALTA 點玩阿

最強勁 200粒得1袋染..500粒多3袋+1件廢時裝問你官方人員自問火唔火.