AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2688|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 麻煩相關人士入一入黎解釋下 [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1823 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章

樓主
HI redwilkin 首先多謝你一直支持星界神話,而有關你提出嘅三個問題,小弟黎回應一下的

1. 有關測試部份港版係根據遊戲原廠提供嘅測試文件去進行測試的,港版人員難以測試出較為仔細的部份,而當有玩家回報魔炮星石嘅問題時,港版人員已經第一時間向原廠回報,亦都發現台版出現同樣嘅情況,而遊戲版本的後續處理係由原廠評估後所決定的。今次嘅情況內部會進行檢討,亦都會評估及改善往後嘅做法。

2. 假如遊戲內出現 bugs 都會由內部評估當中的嚴重性,而決定會否進行緊急維護的,一旦緊急維護後衍生出其他更嚴重的問題,影響性將會更加大。

3. 問題台、港雙方的測試人員已經反覆嘗試,但仍然是無法重演您的情況,此部份需要更多時間查證。
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1823 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章

幕後黑手 發表於 2016-5-4 17:45
你玩咁耐有冇見過港澳版有緊急維護?你要記住ALTA永遠只係代理{:fun4 ...

除非必要都唔會進行緊急維護,避免影響玩家的上線時間

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1823 點

幕後黑手 發表於 2016-5-4 19:13
1. 往後?咁今次點算?
2. 對貴公司黎講咩情況為嚴重?求定義,貴公司所有規章都缺乏定義。
3. 唔該redwi ...

請留意日後公告喔

嚴重係要視乎情由官方定奪呢,定義係無辦法比到你

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1823 點

00852340 發表於 2016-5-4 19:07
宜家最大問題係點解你地知道有問題之後唔出公告叫人停止使用/用洗石卷洗魔炮星石

等到有班人走去洗定哂D ...

後續處理方法請再留意日後公告