AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2157|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

[疑難] 加斯洛、米斯高!係呀!點你地名呀!唔該俾個交代我!! [複製鏈接]

主打遊戲
星界神話
EXP
82 點
樓主

點解我個帖子「同大家探討咁多外掛既真相」會合拼左落去集中回報帖度?係咪唔夠數?要搵啲唔關意見、BUG、投訴事既帖子加埋落去?不如將成個主頁既帖子合拼晒佢啦!我呢個帖子既內容係屬於討論性,並非投訴!要投訴你兩個我會用電郵,還原既話唔該還原埋當時米斯高係2樓既回覆!

講穿左咪又係驚玩家知道個真相!因為米斯高係2樓默認左,又唔可以將又係事實又冇違規既帖子刪除,唯有合拼冇咁覺眼!合拼左仲要冇系統提示通知我個下先好野!夠晒鬼祟!
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
191 點
算吧啦你,,
有三條路.,,1吾好玩  2轉去台灣  3直接日本啦
講咁多廢野都無用,,是關人地同689一樣  關我x事 四大字

主打遊戲
聖境傳說
EXP
76 點
唔係得你咁樣,我個帖都係啦,睇下佢成個星期冇回帖就知道咩料

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
18 點
以前玩星界既玩家路過 而家轉玩神子

唔好講星界 神子放棄左回post 我同另一名玩家bug主線 令到主線無法解到 而主線無得放棄任務
係agmaes講post左幾日 無人應機
回報官方: 親愛的玩家︰
您好,有關問題已回報給原廠跟進,將會在盡快修正,造成不便,敬請見諒。
一個解唔到主線既玩家 仲會唔會玩落去?

而家alta搞客走 有錢比無服務 當我地水魚A_A