AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 青頭文
打印 上一主題 下一主題

[疑難] 戰場5日,如何達成900殺?   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
357 點
樓主

有錢冇品
我都算好有品下 課唔多

多開叫非法程式
請官方去ban哂所有用緊i5/以上既玩家帳號
同埋要求隻game唔好支援i5/以上硬件
因為佢地使用硬件太勁,而且可以在0.8毫秒內load哂成張圖
搞到令到其他低效能玩家因load圖load得太慢而摸唔到王
仲有因為高效能玩家佢地電腦實在太勁關係
而導致可以同時多開帳號遊玩
仲可以一部電腦同時開十隻人
開pvp場佢地仲可以一個打五個
血洗戰場,5日仲達到900殺,仲勁過日本仔南京大屠殺。
佢地已經超英趕美,就黎達到葉師傅既境界。

所以,以上行為造成了好多後果
第一令到pvp排行殺數不平衡 (好似係
第二令到金價上升,比有錢佬玩哂 (好似係
第三令到貨品通漲,鍊金神物比有錢佬抽哂 (好似係
第四令到爆伺服器
點解?因為一個人開十隻帳,一百個人都已經開左一千個帳。
喂大佬,你地都知伺服器幾勁先得架啦。搞到其他人開開下彈game(好似係

種種因素而令平民玩家因金錢、冇寶出、load圖慢、硬件唔夠人勁同埋做唔到葉師傅境界無法負擔得到而退game
要做到好似樓主啊果d先叫優質玩家
請官方要重視
我呢d輕課玩家唔想冇game玩

#曲
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
幻想神域
EXP
357 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
嫩草 發表於 2018-4-23 00:56
單機玩家 表示 你擁有I5-7500CPU 8GB  GTX1060 6GB 或更高既設備都可以5開以上
所以說話別亂說吧
違規處罰 ...

吊 我部i7-6700+ gtx1070
7開(全開)畫質唔成問題

主打遊戲
幻想神域
EXP
357 點
Eva 發表於 2018-4-28 01:14
驚樓主睇唔到

太好啦
有人幫我cap比佢睇