請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 3876|回復: 3

[閒聊] 好耐冇玩想玩番... [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
462 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

本人7xlv法書 好似4年左右冇玩
E家電腦版多唔多人玩?港澳人多定...?
法書仲勁唔勁
咩ser最多人?
7xlv E家黎講係唔係好廢....
宜家最高係幾LV??
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
幻想神域
EXP
250 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿

1. 以Online Game黎講算多掛

2. 唔知你後面想對比既係咩,如果你指台ser既話,咁一定係台ser,畢竟台灣玩家/人口基數多過香港

3. 偏廢 - 如果以PVE黎講,依家既副本輸出風氣偏向瞬間輸出型,法書既DOT冇其他職既輸出咁顯眼

4. 港ser依家得返1個ser

5. 7x算低lv,但你可以靠主線幫你,中間可能有D空檔期主線會銜接唔到,就依舊靠副本日任

6. 依家封頂係SLV15 ( 你可以理解做115lv ),其中當你升到99lv既99%之後要你打個任,打3隻王,打得過先升到SL1,個任都有D難度

主打遊戲
幻想神域
EXP
357 點
SwOrD 發表於 2019-3-17 01:13
1. 以Online Game黎講算多掛

2. 唔知你後面想對比既係咩,如果你指台ser既話,咁一定係台ser,畢竟台灣玩 ...

幫你補充啦

1)多人玩,但好多角色差唔多都係同一個人開。

2)台港對比一定台灣,但台服封港澳vpn

3) 法書其實唔差 可參考下面影片
https://youtu.be/4JpaqS8uRJU

4)得一個ser 但有時成ser人彈機

5) 入d有2Lv buff公會做主線日任次元升快好多

6)封頂s15 以我經驗 s10上11打足4日 3場半全清(單人/5人)日任先升一lv 11上12反而要4場多d
不過s3前好

主打遊戲
幻想神域
EXP
357 點
KerRK 發表於 2019-3-20 15:29
幫你補充啦

1)多人玩,但好多角色差唔多都係同一個人開。

手機排版
係s3前好快升好 好易升 如果夠毒副既話