請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 8245|回復: 9

[疑難] 呀使者 我想問 不打算作隱瞞 係咩意思? [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
127 點
是咪以有好多野瞞住普通正常玩家 是咪隻game都冇人玩 尤得班友用bug 用輔助程式 (即係呢 戰場1日1000殺個D呢) 都廢事理 安安份份出份糧就算?
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5027 點

在線勳章 發帖王勳章 試帖勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
1日1000殺!?
你可以幫忙回報到客服嗎?
因為呢D有關第3者帳號的資料,官方就真係不便公開說明
當然你也可以在這說一下情況,我也會向官方了解的

主打遊戲
幻想神域
EXP
357 點

http://forum.agames.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=116977&extra=&page=1
喂 大家等左你成年半
依家先黎上水
唔好以為大家唔記得先得架

主打遊戲
幻想神域
EXP
357 點
不過我都想請教下大佬
點解你會覺得人地戰場1日1000殺就等於用輔助程式?
求理據 謝謝!

主打遊戲
幻想神域
EXP
18 點
官方擺到明就放爛唔理嫁啦
討論區個停權名單區有幾耐冇更新過你自己有眼睇
線上回報報完一大輪咪一樣好地地
加上有班○○成日以為多開唔算外掛程式

官方冇心去治源頭, 玩家又冇自律能力
舉報系統而家又唔係公開透明, 有冇做野根本冇人知
你開post嘈咪隨便出嚟hea你兩句
真係有心理ge話唔洗開post都會查啦
唔係等你係度開完post嘈完出嚟同你問句你有冇回報, 又咩第三者帳號唔方便講

根本傳奇而且只係想係幻想都賺錢
然後將D資源放係新作品上希望有機會翻生
「全新手遊《幻想神域II》正式登場」
「手遊《幻想神域II》專用點數送PC版幻想稱號! 」
你唔係禁天真禁傻啊嘛?

基本上幻想神域就係一個一堆人食煙ge禁煙區
你頂唔順就唯有走, 你要留係度ge話你就只能忍

主打遊戲
幻想神域
EXP
514 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

kaithing 發表於 2019-9-4 21:19
線上回報報完一大輪咪一樣好地地 ...

點解多開都算外掛程式- -?

一黎 多開本身又冇SET上限, 睇你電腦能力開到幾多   加上多開又唔需要額外程式先多開到

二黎 大部分玩家多開都係掛公會人頭BUFF / 做倉

你要針對既 麻煩針對返D人多開再加用腳本程式賺錢 / 連源神

而唔係針對多開屬於外掛程式掛?

雖然我都唔讚同利用多開 自己30開排新戰場 / 又或者好似PVP 有堆人個個禮拜都同一帳號拎幾萬PVP榜招待

主打遊戲
幻想神域
EXP
357 點
kaithing 發表於 2019-9-4 21:19
線上回報報完一大輪咪一樣好地地 ...

多開=外掛程式?
唔得我笑左

戰場果度講真
先唔講新戰場果度
你平時pvp 5v5果度
自從源神圖鑑推出左之後
仲有冇人玩嗎?
我可以答你係冇
佢地多開刷分其實冇咩問題
因為多開唔係外掛
但我唔同意佢地做法

不過我同意6樓咁講
要針對既就針對果D日日自動刷副本 自動刷源神連結果D

而且我入黎都係針對 多開=用外掛 問題

主打遊戲
幻想神域
EXP
398 點
人间天堂11 發表於 2019-9-16 10:44
国外uu,国产uu最新地址开放注册了,网站难找

WT IS UU?

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4423 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

BINC

有無人POST粒3950比我打下J

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
25 點