AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 6564|回復: 1
打印 上一主題 下一主題

[(米亞)售] 放SL14 雙手斧號 價錢可商議 [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
514 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

樓主

平心而論
你圖鑑幾多 ? 同有咩稀有道具?
裝又唔滿+30, 裝又係偏向S5金裝
hkd 2K  好似完全唔值wo?

如有得罪, 真係唔好意思
純探討係咪有呢個價值ONLY
畢竟依家係圖鑑世界

KerRK  佢果名夠稀有  發表於 2020-1-7 15:49:28
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
幻想神域
EXP
514 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

hk007 發表於 2020-1-8 08:48
哈, 400蚊差太遠啦, 2萬金都最少值80蚊,謝謝你的回覆, 我還是賣給有需要的人吧!
如有得罪, 真係唔好意思
...

其實唔係想打擾你賣AC 或者阻你做生意釣大魚
只係咁岩呢排見到有人收AC  一齊探討下個AC既價值
只係想同有興趣既人講 2千蚊其實已經買到隻6千~萬2圖鑑+FULL 30 AC

ANYWAY
我唔否認大家對遊戲既時間同金錢上付出, 但去到賣AC 真係得返值與否既問題
ER.... 2萬金係暫時最多得80蚊 冇最少
加上依家大把人賣金  都無人收  你呢80蚊賣唔賣得出都成問題
你呢個進度 其實我玩返2-3個月已經有夠毒既基本上2個月已經S15

不過題外話呀~ 見到你放AC都覺得幾可惜 始終就黎開S20

KerRK  金都計埋 我齋計金都有$2000hkd  發表於 2020-1-8 13:20:09