AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 9506|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 到底個ser咩事   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
514 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

樓主
米斯高 發表於 2020-4-17 17:05
請問係咩ISP公司?另外可以PM我IP位置我問下IT大佬

目前應該係PCCW , 和記, HGC 問題? 呢3間既人都有以下情況 ~

會有以下情況
  • 卡登入 / 卡選角
  • 入聖城必斷,  要再登入多次先入到聖城
  • 轉SER / 轉角 會斷線

另外可以請米思高幫幫手追 網上買點食左錢D問題?
其實有打落去 似乎冇人聽, EMAIL亦SEND左幾次, 都係未覆過
公會亦有朋友相同情況
THANK 麻煩哂

老實講 依家都唔敢課金, EMAIL又未覆過, 依家好似仲會食錢咁

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
幻想神域
EXP
514 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
米斯高 發表於 2020-4-17 23:18
ISP公司問題收到,會問下IT大佬

AMS會員網買左包如果冇序號

上ALTA 個FB PAGE INBOX就得?

5號SEND到依家都冇影

主打遊戲
幻想神域
EXP
514 點

米斯高 發表於 2020-4-21 10:15
收到~IT大佬今日會有調整,如果調整完之後都仲係有問題,請再持續回報比我地聽 ...

雖然今日已經調整過~只係斷線次數變左冇咁密

但暫時仍然有發生卡登入, 卡選角

入聖城 / 過場斷線

主打遊戲
幻想神域
EXP
514 點

米斯高 發表於 2020-4-22 10:10
請問係咩ISP公司?同樣係PCCW同和記有問題嗎?

我自己就PCCW,
交易頻都見到有唔少人有同樣問題 唔知係咪都係PCCW

主打遊戲
幻想神域
EXP
514 點

米斯高 發表於 2020-4-23 10:34
OK~IT大佬今日下晝會再調整
如果今晚(4/23晚)再有問題,請再回報

明白官方都調整緊

但遺憾既係今日既調整好似冇咩變化? 反而斷得仲勁左......