請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 6570|回復: 9

[閒聊] 回坑 [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
5 點
三年沒玩了, 仲沒汁, 好野
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2981 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
多得大家一路不離不棄支持~~~

主打遊戲
曙光
EXP
491 點
大覺屋師真 發表於 2021-1-5 14:10
多得大家一路不離不棄支持~~~

曙光3遊戲會有計劃推出或改版嗎?

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2981 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

henson:) 發表於 2021-1-11 23:52
曙光3遊戲會有計劃推出或改版嗎?

冇消息...

主打遊戲
曙光
EXP
491 點
大覺屋師真 發表於 2021-1-12 14:59
冇消息...

Alta 自己開個私服曙光2比香港區玩家啦或者叫台灣傳奇網路遊戲合力搞個全球SERVER 比跨國家玩家可以一齊玩,曙光2係其中一個MMORPG遊戲,話明叫做大型多人在線角色扮演遊戲,玩家和玩家之間緊係唔可以唔同SERVER玩,最多都係只可以開多幾台SERVER但用於加分流,大家係可以互通咁玩,就好似《英雄聯盟》遊戲中的香港玩家同台灣玩家可以同一個SERVER 一齊玩咁熱鬧

咁多款遊戲之中,淨係得曙光2遊戲先可以比到咁多玩家留戀,真心唔明點解依家反而搞童話GAME而唔繼續營運曙光2,台灣同香港甚至歐美地區既玩家都希望繼續有曙光2玩或推出曙光3版本,曙光2遊戲即使過左10年歷史但依然會有玩家課金買遊戲點數,事實証明左曙光2依隻GAME遊戲風格先有市場競争力。

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2981 點

有機會我地會幫你轉達,多謝你~~

主打遊戲
幻想神域
EXP
240 點

用戶勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章

主打遊戲
曙光
EXP
491 點
大覺屋師真 發表於 2021-1-13 11:44
有機會我地會幫你轉達,多謝你~~

曙光2 其中永久BAN外掛帳號都係一個問題,本身隻GAME 設計每升1個LV要打成幾十萬隻怪,唔用外掛自動打怪係好難玩落去,再加上外掛本身性質又唔係BUG錢或製造遊戲漏洞而獲利,我地D玩家辛辛苦苦升一隻帳號同入面的遊戲點數物品是需要成本,你地GM就直接永久BAN外掛帳號,咁咪等同於趕客走一樣,最後咪BAN淨得番GM囉。

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2981 點

labalaba 發表於 2021-1-13 20:25
叫 FFO台服 同 港服合併 / 搞個跨服平台比我地同台仔玩下PVP 好過LA   
港服搞好似就黎汁咁 點吸引人去課 ...

已向相關負責人反映。

主打遊戲
曙光
EXP
491 點
台服FFO 都唔會有永久BAN帳號情況發生,除左第一次違規會警告一次,之後再違規只會不斷帳號停權七天,台服咁樣營運先可以長期留得住想玩既玩家。