AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 神域使者
打印 上一主題 下一主題

[其他] 對遊戲內容有咩意見?留言分享一下吧~   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
399 點
樓主
你好嗎三個字 發表於 2022-6-14 19:17
你話依家上線人數有漸漸回升

其實好坦白咁講 我都幾肯定只係因為近排有聖域同送幻想幣活動, d人 ...

少年,你太年輕了。你以為這個遊戲上真的有那麼多人玩你的?其實都是我一個人,不然我再換個ID給你看。
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
幻想神域
EXP
399 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
sk4 發表於 2022-6-16 18:06
咁講啦,畢竟兩邊生態圈都唔同,一直用台服既環境去套用港服,其實都好危下,最好就因時調整啦。

同感WO
真係好似TW SER甘出D消費活動真係幾噁心
旦係見到有時HK SER唔跟又會有吵做乜唔跟
話唔公平WO,所以我都睇開左LA,反正唔課都玩到
反正有人課先有GAME玩

主打遊戲
幻想神域
EXP
399 點
我又甘睇...只GAME係TW,TW地方同人都比HK多WO,咁TW SER多人又好正常
旦係係咪真係多好多???我睇佢地FB D POST...D TW 人都串佢地...乜只GAME仲有人咩甘...

最近TW SER D 消費活動真係幾狼下~但係HK唔跟又會有人吵~因為鍊金出D野刀係一樣架LA
不過上面講甘多...都係人數JA...希望ALTA之後會做D野拉反多D人反來LA

yutaka0000  係超狼...感覺想搾乾隻GAME咁  發表於 2022-7-13 19:19:27