AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 神域使者
打印 上一主題 下一主題

[其他] 對遊戲內容有咩意見?留言分享一下吧~   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
231 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

樓主
我係剛回鍋既玩家,以下係我對官方建議。

1)所有進階強化卷可以用於+1至+20強化

2)S5打後地圖增加米歐拉板任回任位,成日轉地圖回任好煩。

3)招待卷增加上限,因為依家玩1日都可以由0變爆招待。

4)用黎強化武器既啟源碎片都應該增加上限,依家d武器強幾強好快用曬,短時間內食碎片復少煩。

5)希望呢隻驚可以招更多新手加入,依家新手都遇到難題就係強裝問題。希望官方以「帳號限定」形式,送一套+20裝備比佢地,令到佢地可以容易d上主線。

神域使者  有關第5點,你覺得新手角色會卡係咩等級,而想官方幫手?  發表於 2022-9-14 09:42:01
已有 1 人評分EXP 收起 理由
神域使者 + 100

總評分: EXP + 100   查看全部評分

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
幻想神域
EXP
231 點

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
有關第5點,你覺得新手角色會卡係咩等級,而想官方幫手?

我早幾日開左隻新角色試左
可能依家有聖城水池BUFF 升快左 但都卡左係98-99LV
之後冇聖城BUFF 我覺得會卡到96-97左右

另外我仲有一個建議想提出
遊戲畫面縮放可唔可以再拉遠少少
我覺得依家個個縮放距離睇場景睇得太少
我想再拉遠少少睇多d野 睇多d背景

神域使者  LV方面收到,另外你可以貼一貼你遊戲個解析度嗎? 俾我地了解下你想睇多"幾多"  發表於 2022-9-26 16:01:18
已有 1 人評分EXP 收起 理由
神域使者 + 100

總評分: EXP + 100   查看全部評分

主打遊戲
幻想神域
EXP
231 點

LV方面收到,另外你可以貼一貼你遊戲個解析度嗎? 俾我地了解下你想睇多"幾多"

可能我講得唔太清楚
我意思係用滑鼠滾輪拉遠拉近果種(即係下面影片果種)

我意思係想咁樣拉可以再拉遠少少
覺得望得太近角色望得唔太舒服

神域使者  好的,我地會反映  發表於 2022-9-29 13:02:50