AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 小冰=)
打印 上一主題 下一主題

冰藍De初雪超衰格  關閉 [複製鏈接]

EXP
3 點

回復 140樓 的帖子

咁你咁叻...?!
你系咪話我錯啊.?!
你講啊
我grammAr有冇錯啊..?!
有冇先@v@
仲有;;你讀咩學校啊..?!
我打enG系因為我日常用語系enG姐..
how about y0u?!

`彼 此 保 持 壹 <1些 距 離' 比 較 好【☺MIKU 雅-Miyavi ★ Kagrra``Kra ♥ The GazettE ゙ アリス九號 SuG‡ SCREW™ AYABIE彩冷える;:HeY GirL】
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

五級富豪會員

♥Super Junior♥

EXP
1551 點
咁我未見過D 日常英文 無啦啦個字後面係大草囉

讀邊間關你咩事??????????????
你 GRAMMAR  都串錯呀

`Super Junior♥利特;希澈;韓庚;藝聲;強仁;神童;晟敏;銀赫;東海;始源;基范;勵旭;圭賢♥

EXP
3 點
得囉-_-我打錯一個字姐;;
HOW ABOUT Y0U?!
又話我D GRAMMAR錯?!
大細草吾系GRAMMAR尼架B0
T00 BAD!!
`彼 此 保 持 壹 <1些 距 離' 比 較 好【☺MIKU 雅-Miyavi ★ Kagrra``Kra ♥ The GazettE ゙ アリス九號 SuG‡ SCREW™ AYABIE彩冷える;:HeY GirL】

五級富豪會員

EXP
1551 點
傻豬豬~_~ 日常用開英文都串錯字
要人提先識改~_~
真係丫  吾知你平時講咩英文-.-
吾敢想像:em800_11:

`Super Junior♥利特;希澈;韓庚;藝聲;強仁;神童;晟敏;銀赫;東海;始源;基范;勵旭;圭賢♥

EXP
711 點
原帖由 夜`鬼 於 2008-12-31 15:31 發表
我地再講一次
我地由此之終都冇講過系關桃園事&
冰藍用桃園名黎搶人老公 / 招搖撞騙a33a.
我地只系話緊佢搶人老公姐!!!
any way!!! 請你搞清楚!
如果系我地打既字句令你吾清晰!!
s0 s0rRy!
but y0u still do not und ...

我唔該你睇清楚你地班人呢十幾版既CM先好講!!

我宜家POST返出黎俾你睇:
桃園雖然系曙光系h00出名`
旦系其他0nline game..戈d
有人會識梨地既團咩!?`
可能NG會囉`
如果真系影響到`
咪踢左佢囉=]
同埋禾知道桃園系好注重lv =]
吾會收埋e d甘既...野-]

呢D叫由始至終冇講過桃園?
仲有,係樓主話我知有証據証明冰藍用桃園名溝仔,
仲叫我ADD佢MSN俾我睇,佢連MSN都PM埋我
我唔該你地都唔好係到自相矛盾
睇清楚所有你地講過既CM先好同我駁啦

EXP
3 點
原帖由 【夜牡丹】 於 2008-12-31 14:46 發表

電視有講咁就好巴閉?
如果你覺得電視都有講呢D火星文既野,係讚緊你地叻既話...
咁我冇野好講...足以証明你地既分辨能力
既然你地自認火星人,咁嘈黎都冇用=-=
因為我係地球既正常人,講既係正常香港人既廣東話,打既係正常既中文輪入法

P.S
我真係唔識囉!!!我認我唔識囉!!!
我上既網絡世界係地球人研製出黎囉!!
所以我呢D地球既正常人真係唔多識用火星文....
地球人唔識火星文好奇怪呀?我又唔係同你地同類

FirSt;; 我冇講過電視講過就好巴閉... { 系咪你自己咁諗..?!
我覺得你好敏感囉a0a
電視講過火星文既野完全冇代表我地好叻b0!!!
不過;:如果你睇過都吾知既話= { 麻煩攞錢去睇醫生v__v
相信你都讀過書-33-人要睇時事新聞先會學到更多知識 { LS科
知識吾一定系書本入面既a_a
試問你吾睇電視0r睇新聞;;你LS科時事題又會吾會搵得足分呢?!
如果你真系得-__-咁得囉
你系天才;;你講哂既!! { 始終把口生系你到;;你鐘意點講就點講啦._.v
我地既分辨能力冇需要你理會-v-多謝關心囉!!!
我地從來都冇講過我地系火星人 !
{ 咁你有冇證據啊..?!有既不妨攞出尼;;我真系想睇下 }
你話;;;因為我係地球既正常人,講既係正常香港人既廣東話,打既係正常既中文輪入法?!
我非常之吾同意囉!!!
地球既正常人;::講既就一定要系正常香港人既廣東話?!打既又要系正常既中文輪入法?!
你吾俾人地外國留學番尼;;吾識中文..?! { 吾俾既咁系你既問題..
打既吾俾系enG?!
你系咪[ 其視 ] 我地?!
話我地吾系正常人..?! { 呵呵;;真系笑哂!!
麻煩你記住;;我地冇講過我地系火星人!!!:@

EXP
711 點
原帖由 夜`鬼 於 2008-12-31 15:48 發表
得囉-_-我打錯一個字姐;;
HOW ABOUT Y0U?!
又話我D GRAMMAR錯?!
大細草吾系GRAMMAR尼架B0
T00 BAD!!

我讀左咁多年書,真係唔識咩叫『Y零U』『B零』『T零零』
仲好意思話你日常用語係英文...火星文咋掛...

EXP
3 點

回復 144樓 的帖子

打錯吾代表講野會錯囉A_A

EXP
3 點

回復 147樓 的帖子

;P 哈哈哈!!
你憑咩話我啊!!
乜你吾知enG入面
零系可以讀作o架咩...?!
哈哈哈!
你學好d enG先好同我講啦-v-

EXP
3 點

回復 147樓 的帖子

仲話你自己讀咁多年書-3-我可能都冇讀得你咁多;;都識啦=v=;P

EXP
689 點

回復 145樓 的帖子

我可能講左錯囉`
s0r,
得咪=]`
♥,,`  尒偍禾菂好朋友.偍否吥能曖..!?
星 空 芐 菂 約 定 The Promise Under The Stars

五級富豪會員

EXP
1551 點
咁你 作文  默書  記住寫 零=.=低B

丹丹-_- 咪同佢地嘈咁多- -

仲有- -我想講我學校冇LS讀-_-
垃圾學校先要讀E D野=.=

EXP
711 點
原帖由 夜`鬼 於 2008-12-31 15:53 發表

FirSt;; 我冇講過電視講過就好巴閉... { 系咪你自己咁諗..?!
我覺得你好敏感囉a0a
電視講過火星文既野完全冇代表我地好叻b0!!!
不過;:如果你睇過都吾知既話= { 麻煩攞錢去睇醫生v__v
相信你都讀過書-33-人要睇時事新聞先會學到更多知識 { LS科
知識吾一定系書本入面既a_a
試問你吾睇電視0r睇新聞;;你LS科時事題又會吾會搵得足分呢?!
如果你真系得-__-咁得囉
你系天才;;你講哂既!! { 始終把口生系你到;;你鐘意點講就點講啦._.v
我地既分辨能力冇需要你理會-v-多謝關心囉!!!
我地從來都冇講過我地系火星人 !
{ 咁你有冇證據啊..?!有既不妨攞出尼;;我真系想睇下 }
你話;;;因為我係地球既正常人,講既係正常香港人既廣東話,打既係正常既中文輪入法?!
我非常之吾同意囉!!!
地球既正常人;::講既就一定要系正常香港人既廣東話?!打既又要系正常既中文輪入法?!
你吾俾人地外國留學番尼;;吾識中文..?! { 吾俾既咁系你既問題..
打既吾俾系enG?!
你系咪[ 其視 ] 我地?!
話我地吾系正常人..?! { 呵呵;;真系笑哂!!
麻煩你記住;;我地冇講過我地系火星人!!!

如果我唔知,我又點會講得出『火星文』呢3個字??睇黎你地理解能力真係有D問題...
仲有,我都SUPPORT你,地球既正常人,唔一定要講廣東話,唔一定要打中文字
我冇話過一定係啵....你撐大你2隻唔知睇左去邊既眼睇清楚!!
我係話:因為我係地球人
我幾時有話(所有)地球都一定要打中文....???

咁你又有冇証據証明冰藍搶人老公?有既話我都好想睇^0^宜家嘈咁耐你地都係得過講字囉

EXP
689 點

回復 153樓 的帖子

要吾要小戀同我講既野牙a_a''
♥,,`  尒偍禾菂好朋友.偍否吥能曖..!?
星 空 芐 菂 約 定 The Promise Under The Stars

EXP
3 點

回復 152樓 的帖子

我不嬲都系寫0架啦-v-
你學校勁到吾洗讀書tim;;right?!
LS科出尼社會要用架
吾通你吾洗用A_A?!
吾通你吾出尼社會做野?!
咁你系咪留系屋企啊;;傻豬豬?!;P
正一廢物!!!
你知吾知我地學校LS科;
系如果吾合格就算你讀書好勁
都系冇用
因為LS吾合格
你吾洗升大學-VV-咁你又知吾知啊?!
勁人A_A { 勁學校啊!!!
已有 1 人評分EXP 收起 理由
lamxdxd -5 嚴禁任何中傷他人,有煽動成份之主題或投票帖 ...

總評分: EXP -5   查看全部評分

EXP
711 點
原帖由 小冰=) 於 2008-12-31 16:07 發表
要吾要小戀同我講既野牙a_a''

都話我唔係想要呢D囉......
你地2個FD,講咩都得咖啦
我係想要中肯D既証據!!
咁你有冇丫?!
有就貼,冇就關POST
空口講白話有咩用?愈嘈愈衰
講講下又關個團事

我重覆:『有就貼,冇就關POST』
你揀,我會向版大申請

五級富豪會員

EXP
1551 點
傻瓜~_~
我讀D野有用過LS好多

前3年未改制既時候  都冇LS 呢科啦-.-
而家出泥返工D人 係廢物???????
COME ON BABY~_~ 吾好傻了
吾好以為  你好西利先得架~