AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1483|回復: 8
打印 上一主題 下一主題

經過呢件事....我有好大既覺悟  關閉 [複製鏈接]

EXP
54 點
樓主
http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=1790&extra=page%3D1
http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=1745&extra=page%3D1
講d野突然高深左=="
今次呢件事我又長一智.....但係亦都因此差d要付上不能回頭既代價
感激gm俾我呢個小小小細路一個機會
亦都希望大家可以記住我呢個傻仔既經歷..做事始終都係慎思過後先好
ps.提醒大家升lv要睇住部腦....唔係封左ac就真係後悔莫及(企係度唔郁都唔好....畢竟gm捉人真係好厲害呀而家)
55射手 疾鵬幻影
目標為三個月內60lv
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
2596 點
做任何事都要3思而後行啊~
你話企係度唔郁都唔好....咁我好驚wo....

EXP
54 點
原帖由 邀月 於 1/4/2008 18:54 發表
做任何事都要3思而後行啊~
你話企係度唔郁都唔好....咁我好驚wo....

你應該無事既=="但係gm叫如果你真係冇打怪又俾佢封左就唔抵啦!
我之前去沖涼都係off左先
55射手 疾鵬幻影
目標為三個月內60lv

四級霸王會員

唯愛.萌綾

EXP
702 點
原帖由 疾乂影 於 2008-4-1 18:45 發表
http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=1790&extra=page%3D1
http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=1745&extra=page%3D1
講d野突然高深左=="
今次呢件事我又長一智.....但係亦都因此差d要付上不能回 ...

唔洗哂話你講左高深左既-3-
等同我用官方論壇版主語氣一樣咋ma

EXP
54 點
原帖由 S!U楓 於 1/4/2008 19:33 發表

唔洗哂話你講左高深左既-3-
等同我用官方論壇版主語氣一樣咋ma

版主哥哥好威風.....小弟用盡力只學到你半成><快d升55.....i am waiting for playing this online game with you~
幻c呢個職業其實真係唔易做...雖然難升....但係除左ec只有幻c可以殺戰.....我呢d射手仔殺唔到戰士.....幻c就得...有時真係幾羨慕

55射手 疾鵬幻影
目標為三個月內60lv

四級霸王會員

唯愛.萌綾

EXP
702 點
原帖由 疾乂影 於 2008-4-1 19:39 發表

版主哥哥好威風.....小弟用盡力只學到你半成>

唔怕同你講....幻術係好難玩得好...就算你有攻略都好...
有好多野唔係三言兩語講得到...要自己慢慢試架...
我同夜小就係係咁試係咁試...咁就冇左好多錢-3-

EXP
54 點
原帖由 S!U楓 於 1/4/2008 19:47 發表

唔怕同你講....幻術係好難玩得好...就算你有攻略都好...
有好多野唔係三言兩語講得到...要自己慢慢試架...
我同夜小就係係咁試係咁試...咁就冇左好多錢-3- ...

我知....要做一個舉世名人係要付出好多的....
曙光有好多戰.....係得幻同醫先殺到....升呢兩種職我都相信好難升得好@@
55射手 疾鵬幻影
目標為三個月內60lv

四級霸王會員

唯愛.萌綾

EXP
702 點
原帖由 疾乂影 於 2008-4-1 19:50 發表

我知....要做一個舉世名人係要付出好多的....
曙光有好多戰.....係得幻同醫先殺到....升呢兩種職我都相信好難升得好@@

幻術難升過醫師架-3-
痴線架幻術真係...

EXP
54 點
原帖由 S!U楓 於 1/4/2008 19:53 發表

幻術難升過醫師架-3-
痴線架幻術真係...

我知- -醫師可以加個聖光先升.....用手升直情一滴血唔扣都有一隻怪:L
幻c係就係難升....但係攻高過ec....殺戰士只要有技巧都唔成問題...付出係絕對有回報的!
仙法同射手講爆擊.....爆唔到打戰多數都屎得人
55射手 疾鵬幻影
目標為三個月內60lv