AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 淚仔~
打印 上一主題 下一主題

綜合黎講咩職最勁?? (本主題已被關閉)  關閉 [複製鏈接]

EXP
1014 點

回覆 108樓 段天 的帖子

難道,曲奇哥打到d +100抗石??
君與我,當年亦情真。
小軒窗下,竹影夢裡,嫣然倚翠門。
奈何一心雄國志,縱紅唇烈焰,
傷若翰海,歎情存幾分?
驀回首,遇故人,驚斷魂。
問前塵何去,來生怎續,
不信春去便無痕。惟願人間無恨,
執子之手,共度晨昏。
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
784 點
呀曲奇哥潛左水 等佢潛完你問下佢咪知囉a_a
可能人地"真"係有事做呢
已有 1 人評分EXP 金幣 收起 理由
笨BE -5 -5 請勿離題

總評分: EXP -5  金幣 -5   查看全部評分

伺服器名稱:狐影
角色名稱:凄

EXP
171 點
講咁多做乜呀=.=
大家用隻同lv盜同裝=.=睇下邊個好揪=.=

EXP
579 點
講到甘激
我都有d想叫入對話= =
好唔好呢...!~

EXP
784 點
人地成日蒲頭架! 交易個邊成日係到推呀推 但都無人收甘解:D

可能人地只係唔想入呢個貼呢a_a

EXP
-4 點
曲奇仔既戰士好勁,放左n甘多次過左好耐之後,最後嚮番自己的手上的,唔通放左ac給人跟住自己又同收番:question:

EXP
784 點
係架啦a_a 低LV!!!!!!!係好易做架!!!!!!!! 曲奇 睇黎 你真係好低LV下!!!!!!成日做呵!!!!!!

五級富豪會員

♥Super Junior♥

EXP
1551 點
請勿再離題!
請就著本主題:咩職業最勁 來作出討論

`Super Junior♥利特;希澈;韓庚;藝聲;強仁;神童;晟敏;銀赫;東海;始源;基范;勵旭;圭賢♥

EXP
264 點
原帖由 笨BE 於 26-3-2009 19:44 發表
請勿再離題!
請就著本主題:咩職業最勁 來作出討論

個個職都勁(個人認為,唔係既隻game開咁多職黎做乜?)
仲有請問聲be姐姐識唔識做版主架@@?唔識就熟讀曬d野先好黎做la=口=
呢家呢個po大把人離題la,當中包括埋你都係,為何扣一d人分但另一d就唔扣?
唔係某d人有特權la嘛=口=係有特權既我都想知咩特權[email=lu@o]lu@o[/email]@
我真係好質疑你做版主既公正性!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
人生短短數十年,光陰似箭飛流逝。

愛惜美好時光也,莫待老來空嘆兮!

(閒時亂作,見笑了)

EXP
468 點
原帖由 ~兒兒~ 於 2009-3-26 23:19 發表

仲有請問聲be姐姐識唔識做版主架@@?唔識就熟讀曬d野先好黎做la=口=
呢家呢個po大把人離題la,當中包括埋你都係,為何扣一d人分但另一d就唔扣?
唔係某d人有特權la嘛 ...

老婆~可能人地唔想我地不停咁串佢d好朋友:)
咁多日呢加先黎扣分~真係好勁wo @0@
睇得出呢件物體做事能力;P
(p.s我覺得幻c好勁~ 我冇離題架~)

五級富豪會員

EXP
1551 點
原帖由 ~兒兒~ 於 2009-3-26 23:19 發表

唔係某d人有特權la嘛 ...

如果你有任何問題  可以PM我或向管理員直接講~
呢個POST 中間小緣同曲奇同絕既對話都圍繞住職業PK/邊樣勁既問題
我扣你地分既  係一D都同主題無關帖
而我自己離題既POST 我都經過另一位版主同意 DEL左 所取得既分數都會扣左
如果你 仲係覺得有咩異議 請PM管理員處理

`Super Junior♥利特;希澈;韓庚;藝聲;強仁;神童;晟敏;銀赫;東海;始源;基范;勵旭;圭賢♥

EXP
468 點
原帖由 笨BE 於 2009-3-26 23:25 發表

呢個POST 中間小緣同曲奇同絕既對話都圍繞住職業PK/邊樣勁既問題
而我自己離題既POST 我都經過另一位版主同意 DEL左 所取得既分 ...

呀版主物體~點解你唔del埋我地d post@@?
我地好多人想睇下你自己扣自己分架~;P

五級富豪會員

EXP
1551 點
原帖由 *緋雪夜* 於 2009-3-26 23:27 發表

呀版主物體~點解你唔del埋我地d post@@?
我地好多人想睇下你自己扣自己分架~;P

我地係 按吾到自己評分的

事件我已交管理員處理

EXP
468 點
原帖由 笨BE 於 2009-3-26 23:32 發表

我地係 按吾到自己評分的

事件我已交管理員處理

係就最好喇~唔係一陣比人以為你想幫住你d好朋友就唔好喇~呀版主物體:time:

EXP
264 點
原帖由 笨BE 於 26-3-2009 23:25 發表

而我自己離題既POST 我都經過另一位版主同意 DEL左 所取得既分 ...

諗諗下都覺得自己隻幻算係勁xD"
丫見習版主大姐姐...唔該SEE清楚我所講既野..U唔會係大細眼架可!?
呢個PO既主題是什麼@@?U唔明既就問下的資深人士LA
大把人離左題為何又唔扣?如果你真係唔知邊D人離左題的話咁即是話你做版主好大大大大問題!!!!!;P
仲有樣野就係你做版主既都可以回po回到完全離曬題..須知我d呢d資歷淺既睇你頭架嘛= ="
你都回到咁lu,我d咪有版照樣學lu(我如此的說當中不排除你做版主有引導其他會員犯版規成份在內唷)
仲有野想問:為何事隔多日呢家至來扣分? 為何你一早見到大家離題個時唔采取行動?
                    我日日都見到你有上AGAMES,事隔咁多日至來扣是否有D什麼居心呢?還是因
                    你同某人有特殊關係SO呢家至來采取行動唷?你的行為令到大家存有太多個
                    疑惑了@__@"

人生短短數十年,光陰似箭飛流逝。

愛惜美好時光也,莫待老來空嘆兮!

(閒時亂作,見笑了)

EXP
2765 點

友誼之星勳章 日誌勳章

由於有人投訴關於本討論帖的內容, 為免進一步引起爭論, 本討論帖已被關閉.

由於本討論版為計分區, 故為避免會員回覆與討論主題無關的內容, 有意或無意之間, 為了賺積分而離題吹水, 版主會對離題回覆加以控制或處分, 此純粹為保障各位會員的利益, 為大家的公平發言權著想, 免得閱讀太多與討論主題無關的發言, 浪費大家的時間, 請各位會員明白及體諒.

如果大家想就此問題吹水, 可以轉移有關討論到吹水區, 那個是無分區, 相對來說, 限制會較少, 版主們對會員發言會有較大容忍度.

如果本版吹分呃分的情況太厲害而控制不到的話, 版主可向我提出取消本版的積分設置, 我想大家都不想見到這樣的情況出現, 是嗎, 所以請大家合作一下喔. :handshake