AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1374|回復: 13
打印 上一主題 下一主題

`♥♥♥♥50題超級爛gAg___;-] [複製鏈接]

EXP
786 點
樓主

回覆之後按ctrl +a就睇到答案啦!

吾知之前有冇p0過呢0v0"有記得話我知w0r`

1.巴斯光年殺左條龍之後變左咩?撒隆(殺龍)巴斯
2.從前有個gag掉左落地.........無爛到
3.郭富城唱咩歌?唱"這歌";去中國唱咩?"唱"人民幣
4.當你看完A 片後要作什麼?B 片(VCD 分A、B 碟
5.咩植物識溜冰?花,花式(識)溜冰
6.皇后似咩?似廣場,皇后「像」廣場
7.咩玩具唔可以係船玩?爆旋(船)陀螺
8.有乜野慘過食屎?食兩舊屎
9.讀完中五讀乜?下午
10.食乜野昆蟲會瘦?蟻,食「蟻」瘦
11.用身體上邊樣野可以修飾雙手?毛髮,無法可修飾的一對手
12.1+1 幾時會=3?錯果陣
13.樹邊部份最得閒?葉,葉德嫻(得閒)
14.達文西密碼上面是什麼?達文西帳號
15.豬肉榮賣豬肉,菠菜蓮賣菠菜;咁衛蘭賣咩?My(賣)love my fate
16.咁吳卓羲賣乜?賣飛佛
17.鯊魚食左紅豆會變咩?紅豆沙
18.檸檬最怕咩生果呢?柑,柑橘檸檬
19.窩打老道的老豆叫咩名?窩打老豆
20.小明點解會跳得高過飛鵝山?因為飛鵝山唔識跳
21.估一句英文:「ABABBBAAAAAABBBABAAAABBBBAABBBAAAAA」?Long time no C(see)
22.點解唔可以係船上講笑話?因為個海聽到會笑,咁就會引起海嘯
23.機械人最鐘意扮咩?扮焦
24.去小明屋企禁極門鐘佢都唔開,最後講左一句乜小明先去開門?「我來自德成」
25.微分 sin 同 積分 sin 分別係咩呢?係「設計」同「入面」(d-sin 同 in-sin)
26.原來「瑜珈」的創辦人係兩個中國人,但係佢地只係創立左一大堆理論,佢地究竟係邊個呢?孔子、孟子
27.月經來為什麼不能吃健達出奇蛋呢?因為會讓你驚奇不斷...
28.為什麼小紅帽的胸部這麼小呢?因為她奶奶被大野狼吃掉了...
29.世界上最貴既係咩菜?係「巴菜」
30.食得檸檬多會傷架喎,傷咩呀?傷心囉
31.小明自己做暑期作業,第二日,佢死左,因為.....自作業,不可活。
32.M記寫住「笑容免費供應」,小明就去同佢講....:「唔該三個笑容拎走。」
33.兩條蕉係到行街,其中一條好熱除衫,另一條就.....咁扒街。
34.小明係20樓跳落街...佢無死到...但係點解死左隻雞?因為佢呀媽堃雞還神
35.士多同邊個最老友?係葉文輝
36.咩爐係最臭?多士爐
37.最咸濕既粥?及第粥(因為gup底)
38.究竟益力多係咩味架呢?係「你今日飲左未」
39.有個癲佬係架飛機度dum左個滅火筒落黎,點解?因為佢癲既
40.香港邊度既人最鍾意搞爛gag?打鼓嶺(夠哂凍)
41.張祟基同張崇德個哥叫咩名?...張崇肯
42.為什麼姚明要抓皮卡超?因為他是火箭隊的。
43.咩生果唔打字?蕉,因為不打自招
44.人肉眼可以望萬里外既野,果樣係咩?花生(金龜麥萬里望花生)
45.咩文具最正義?筆!因為見死不救
46.當你唔識答問題你會諗到乜動物?係冇眼既鹿(no-eye deer)
47.係邊度減肥難d?倫敦(慢瘦倫敦)
48.多啦A夢入面,有邊個角色長大後會成為醫生?小夫
49.一隻雀仔跌左落水,點解頭兩次都冇事?因為有隻雀仔跌落水跌落水跌落水有隻雀仔跌落水被水沖去

50.咩動物識卓球?
英(鷹)式(識)卓

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
1018 點
咁多點答呀-,-
睇都睇到悶-,-

EXP
1562 點
我有d識,有d唔識.

EXP
4644 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章

2/3識-.-"

EXP
861 點
好多都睇過
已有 1 人評分EXP 金幣 收起 理由
godzilla -5 -5 4) 嚴禁惡意洗版。洗版是指在短時間內不 ...

總評分: EXP -5  金幣 -5   查看全部評分

┏┓      ┏━━┓  ┏┓┏┓   ┏ⓛ━┓♥
┃┃       ┃┏┓┃    ┃┃┃┃   ┃ⓞ━┫♥
┃┗━┓ ┃┗┛┃    ┃┗┛┃   ┃ⓥ━┫♥
┗━━┛ ┗━━┛    ┗━━┛   ┗ⓔ━┛♥

EXP
545 點
有d識,有d唔識.啊-0-
主動既人先可以稱霸被動既人永遠比人恰左先會去恰人
PSP3000支援ISO/CSO..5.03GEN-A(FULL)

EXP
506 點
全部都看過N世啦,下次出D新既啦!!!!!!!!

EXP
575 點
我睇到第39條頂唔順. . . .
1-38都無笑到. . .39笑左. . . .:em800_34:

EXP
52 點
睇過.好多向細個個時都聽過~_~

EXP
696 點
好多都聽過啦

EXP
114 點
好多我都識LA= ="...
但有D唔係好識囉:yeah:

EXP
1129 點