AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1464|回復: 7
打印 上一主題 下一主題

曙光回億 識我既入  關閉 [複製鏈接]

EXP
265 點
樓主
曙光回億 識我既入
玩左曙光都有幾個月了    大家見我個liu重係41lv- -   不過我隻賊  50啦    我上黎  係為左多謝幫我星50既人

記得一開始   我知fd介紹我玩    個時重係小6之後我地玩左陣  星到20lv到  買左張夜光卡抽到隻+1紅   之後就好努力星34

有一次  我買左張點   都唔知係邊到放   只係  係公用到見到  z童係到收野   我地之前成日玩ser2  有次入攤  見到都冇人   中午個時 就無啦啦入左ser1

個時  我入到攤  見到好多野呀  不過都冇$= =   好多野我都好想要   之後我放左我買點得番黎d野  之後就努力星lv    有次見到好多人去個邊  

古唔到  個到就係天靈   之後見到有人打    我就係到打人  比人殺番= =  有個團叫強劍  個團收左我入去  之後有幾次都入到 玩  

直到有一次  我比人踢左= = 有1個26lv既人  收左我入魔龍  之後識左靈童  做埋我呀哥^^    有個37lv戰  虎卡超  佢幫我殺左d人   重係天靈玩左好耐   

識左好多人   識左雞   117  重有好多      又係攤到賺左小小$ (賺小小  蝕小小咁= =)  之後出現左1位1兄  叫乂小樂   我同小樂虎卡超成日一齊係天靈

之後又識左  火炎人穆  牙之月  我叫好人    jacky  e個衰人= =  我地覺得1179左好多     之後我地走左魔龍    (重比人追走)      

之後我同小樂  虎卡超 3個開左個團   過左陣    虎卡超唔玩啦   嗚嗚
  我到係個團玩左陣   又識左個人叫  uc高達  佢係小樂真人fd

之後我同小樂入左夜血   uc太低lv入唔到= =   慢慢地   識左狼佢地 葉葉  傻紫佢地  識左好多人    玩玩下   有日早上  我電腦壞左-3-

等左成個月  個時我開左隻賊啦30lv      星星下   冇星到   有時gm1.5經個d  我先星  星到38  之後比$葉葉幫我星到40   5m=1個鐘 好平^^

星到40之後   就冇星好耐  之後    轉轉折折   單左某樣野    個某野幫我星lv  幫到好快   之到e到   星到50  其實個日未到50 係愛愛幫我星到50

個時 我訓左   我爆埋單    個單  重有1個幾鐘   我古  佢幫我星到好夜下

多謝葉葉  佢幫我星  有時重唔收$   重有多謝 愛愛幫我星到50 多謝 團友門 重有      我唔知價個時   問既2位1兄   呀哥同門門   

不過我e家星左55囉   e個係之前既
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

八級將神會員

這樣已經足夠了......

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

1?
冇我ge.......

5制= =
liu快d升69...黎默陪我呀>0<
心......好甜

相7....很甜很溫暖

五級富豪會員

藍藍路!

EXP
1349 點
我諗你打左都好耐~咁你e家仲有玩架呵~
囧頭

五級富豪會員

藍藍路!

EXP
1349 點
睇番你個標題~其實我唔識你= =
囧頭

EXP
265 點
你比曬身家我  我日日爆盒  好快到

我e家係有玩呀  咁點

咁你又入  你連post  重有  你呃post呀

八級將神會員

這樣已經足夠了......

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

回復 5# 的帖子

=___=
我出名窮= =
邊有身家= =
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
275 點
z樂我果時葉葉係唔使錢帶我升- -

五級富豪會員

藍藍路!

EXP
1349 點
回憶e個字眼我特別有反應~因為我都成日回憶番玩曙光1既日子= =
囧頭