AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 14722|回復: 175
打印 上一主題 下一主題

中國人既古語真係無錯!(114樓有新圖)  關閉 [複製鏈接]

EXP
784 點
樓主

何謂官官相衛   出現左啦!    都係同樣既道理 你地關一個貼可能真係我怪錯你地 但又黎多個!
仲唔岩咩 有錯嗎??指緊 你地互幫到甘出面           如果做一個好既板主呀!

我又有個好例子:

自己團招生 連post就唔扣分?? be 你係佢連post之後再回架 唔好話見唔到!

但係人地想入你地團又可以扣bo 樓上樓下JA 你都回左架!

定係你地做板主隻眼開隻眼閉? 點管理個板呀!

ps:無人身攻擊 我都無叫其他人黎一齊嘈你地! 一切只係"懷疑" !打晒問號

最後 黑色寧靜 你做板主做到甘 連一個正常回應都唔比?

--------------------------------------------------------------------------------------<唔知乜乜線啦
回黑色寧靜!
我指緊你做咩"del"注定個貼 佢個個係新開的! 係你"del"左 個個貼係問職既問題既個個貼再開多次開返咩理由! 但你del左!

去圖:

個貼名完全唔一樣 請你小心"睇"清楚先好回 唔好係到呃post!

伺服器名稱:狐影
角色名稱:凄
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
264 點
見習版主:
             1不同團不順眼者扣分!!!
             2響GAME度同我有牙齒痕者扣你分!!!
             3為左幫朋友出面,我兩肘插刀,扣你分!!
             4仲有好多,不過我不想係度一一列明....
最後我想講的一點就是:公道自在人心!!!!
人生短短數十年,光陰似箭飛流逝。

愛惜美好時光也,莫待老來空嘆兮!

(閒時亂作,見笑了)

EXP
6727 點
請大家保持冷靜,我會同兩位版主了解事件後再作出交代。

世事豈能盡如人意,但求無愧於心。

EXP
784 點
緣 我完全理解 佢地是否叫自打咀巴;P

哥兄 我欣賞你! 我冷靜點!兒   我只係要佢地出黎有返個交代 唔係板主大晒的官官相衛!

仲有如果係佢地錯既 要拎返D分 我對D分唔係甘重視 但起碼要比人知唔係亂扣亂關就得!

EXP
468 點
我想知呢度係吹水區~個黑乜鬼野關乜野post?
呢加連比我地討論下版主都唔得?
以前楓做緊版主個時個小be都成日拉人上黎搞事架wo;P
做乜呢加我地討論下版主都要關post:victory: ?
個兩舊版主來來去去都話乜意見區~成部機械人咁~得呢句冇第句 囧

EXP
264 點
我都唔係至在D乜乜分呢家野:)
只係唔想呢度俾人搞到污煙漳氣咁JA= ="
做得版主就要俾個好榜樣D會員睇,唔係話版主可以好像隻蟹咁打橫行,乜都得!!
人生短短數十年,光陰似箭飛流逝。

愛惜美好時光也,莫待老來空嘆兮!

(閒時亂作,見笑了)

EXP
784 點
家下佢地就真係當左板主大晒甘囉~~~

其中一樣 係一個關左既貼到回 攪到我要係呢邊回返 甘就係一個好大既問題了!
驚死我插佢甘 呢個係文明既社會! 香港黎架!黑色寧靜

EXP
297 點
回3個曙光版主:
其實我一向都唔應同你地的做法,好多時都見到你們係有冇無意有偏私的行為.亦濫用扣分制度,
基本上,每個人上論壇都有權利去說佢所說的事, 我明白有事大家過火可能會用語過激,但可以作警告或DEL去POST,而並非一味扣人分. 論壇是公眾大家享用,情感抒發的地方的,只要大家非刻意胡說八道,胡亂出POST. 我唔見得你有什麼大權可以扣分. 也不見得你所定的扣分制有幾公平,公開.只係霸權行為的一種.

其次霸權行為,私法不一 ,中國歷史上皇帝行為向來不受認同, 而你們現在所作的行為也只是其縮影.

每個人都一定有私心,玩呢個GAME既人根本唔適合做呢個GAME既板主

最後你要扣我可以隨便.但我相信你DEL/什至扣分前, 可以短MESSAGE我
我亦有充分理由打呢個貼係度.

亦鄭重對小BE,黑色寧靜, GODZILLA 應反思自己是否做到合職的板主及 是否真的是適合做板主

EXP
22 點
原帖由 大月 於 2009-3-27 19:11 發表
回3個曙光版主:
其實我一向都唔應同你地的做法,好多時都見到你們係有冇無意有偏私的行為.亦濫用扣分制度,
基本上,每個人上論壇都有權利去說佢所說的事, 我明白有事大家過火可能會用語過激,但可以作警告或DEL去POST, ...

十卜>3<"大月,段,注定-3-
本壇版主們應反思自己的過錯吧"

EXP
297 點
不反思,不認錯而沒有合理解釋.
一,我覺得你冇資格做板主,唔好拎板主身份大我
二,換板主
THAT'S IS

五級富豪會員

渣古 才是王道!!

EXP
1625 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

呢個  連貼都5扣   真係冇咩天理
呢個扣  係咪做錯野先..

我想知邊到有中傷他人  發表言論  煽動d咩野!?

求版主解釋下
本人專用SD名片

EXP
784 點
一句講晒 官官相衛:@

聽日再上 要off機

EXP
124 點
只許州官放火, 不許百姓點燈

依句說話唔知識唔識合:L

有錯請更正我!!

EXP
6727 點
首先請大家明白,版主只是執行版規者,只要有任何人犯了版規其中一條,版主係有絕對權力扣分,這是版主的職務,被扣分者唔反思自己犯規,反而指責版主扣分,沒有這個道理,如果有証據証明版主是無估扣分,而角下沒有犯任何版規,係可以提出上訴,但如果自己明明犯左版規,就不要大叫版主亂扣分。

另外如果我發現有版主真是偏私,我是不會容忍的,因為請人上任時我已經表明要公平公正,因為知道請一個玩家做版主,一定會有人話佢會偏私,但我只會看証據,不是多人說三道四就當真,今晚我會先聽兩位版主交代處理程序,明日我會同管理員研究如何處理,之後有結果就會同大家交代事件,請大家要明白和冷靜地等待回覆,版主是義務為大家付出時間打理版務,沒有收到或得到任何實質上的利益,可以話係一個最受氣的義工,而誰做得好或誰適合做版主係由管理層決定,而不是由會員選出來,希望大家明白這一點,可以冷靜地等待我的回覆,謝謝大家,希望合作。

如有無估扣分或偏私証據,請把証據帖出這個主題內,謝謝。

EXP
6727 點
原帖由 注定B 於 2009-3-27 19:59 發表
AGAMES » 曙光 » 曙光攻略區
綜合黎講咩職最勁?? (本主題已被關閉)第十頁開始看到十三頁!小BE系第十頁已經開始離題了...我影埋曬相喇..但系佢就系第十一定十二頁開始扣分(果然好野)...仲系第十三頁大大隻字 (請勿 ...

thanks,我會叫佢詳細同我交代事件,謝謝。

EXP
6727 點
原帖由 注定B 於 2009-3-27 20:02 發表

呢位版主..同埋有相為証据..同BE同團的犯左規小BE佢就唔扣自己團D人分..

如果係帖頭那相,請先看日期,你們所指的版主當時好似還未上任,是否時間上誤會左呢?

EXP
6727 點
原帖由 注定B 於 2009-3-27 20:16 發表
甘佢邊日上任的?我想知@_@?
同埋交代下曙光攻略區果件事..

我看版主討論專區記錄,應該係2月3日上任。
攻略區件事我已經叫左佢地在版主討論區交代,
因為怕語言上的語氣會令大家誤會,
所以我叫佢地不要在這個帖內回應,
收到佢交代後我會和管理員評論他們是否處理有誤,
更會探討處理上有無問題出現,
因為聽日管理員放假,
這件事要星期一才有定案,
希望大家耐心地等待,
如果新証據可以繼續貼在這裡,
謝謝。

EXP
3207 點
請果個版住出來講下野,5好走佬!!!

EXP
391 點
比人**詞語過濾**做 版主既後果囉^_^
玩fd底到咁樣a_a"

EXP
297 點
原帖由 godzilla 於 2009-3-27 19:57 發表
首先請大家明白,版主只是執行版規者,只要有任何人犯了版規其中一條,版主係有絕對權力扣分,這是版主的職務,被扣分者唔反思自己犯規,反而指責版主扣分,沒有這個道理,如果有証據証明版主是無估扣分,而角下沒有犯任何版規,係可以提 ...

布殊因為政策不一,轉橫而得不到人民的心,因而有奧班馬的出現,他不算完全得到美國人的心,但至少未見有大規模的上街示威,今天正如你說, 你可以說自己是受agame受命, 但你得的只是權,而得不到人既信服.我冇資格叫agame請咩人做板主,但我絕對的權利說你地做得唔好,我重覆:godzilla,小be,黑色寧靜是做得不好的板主.我有權說話,亦有權示威,因為我是用戶,而你的說話,做法,如布殊一般專橫用權.如事冇大小用權壓下, 反是必然.
我也可細看你們的板規與你再作溝通