AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1690|回復: 9
打印 上一主題 下一主題

[轉]12星座誰最講義氣 [複製鏈接]

八級將神會員

這樣已經足夠了......

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

樓主
★白羊座:

又唔係話佢冇義氣,不過呢,在佢眼中幫唔幫你好似唔係咁關義唔義氣事,白羊座一向都好鬼自我,所以佢出手幫你都係出於是旦啦的心態,千其咪誤會佢睇得你好重要呀!

★金牛座:

金牛座一向都出名有義氣,尤其係金牛仔對住異性更加冇話托手肘,不過最緊要係等佢自己出手,金牛出名硬頸,幫手都係講自願性質,絕對迫唔到佢!低聲下氣叫幫我啦!

★雙子座:

咪睇雙子座成日唔知諗緊乜咁,其實佢都好重情義!仲係出乎你意料之外個隻添!所以有咩事去到真係冇計時,都可以搵佢幫手,不過就一定要計下你同佢有幾老友先!

★巨蟹座:

出於母愛佢幫得到一定會幫你,不過要留意,佢只會在佢能力同預計之內先幫手,如果裡面有危機同埋涉及錢的話,千其咪怪佢唔肯幫手,點都好佢都對你寄予無限同情。

★獅子座:

其實獅子座都幾頭腦簡單,只要佢認定你係自己人,無論要佢點樣撐你,就算對方係老細,佢都會用本死無大害的精神幫你,所以要論最有義氣的星座,睇怕都係講獅子座囉!

★處女座:

處女座出名為人冷淡兼且服從性高,想搵佢講義氣難度分數直頭十分爆燈,不過呢,如果對佢來講只係舉手之勞,叫到佢幫手咁佢又冇乜所謂,唔好對佢有期望反而有驚喜。

★天秤座:

注重朋友的天秤座唔駛講一定係義氣仔女啦!但係唔好開心得太早,雖然佢係義氣仔女,但係因為性格實在太柔弱,所以好多時候都只係提供精神支持,冇乜實際幫助。

★天蠍座:

天蠍座係最爆冷講義氣的星座,只要佢認定你係老友,要佢赴湯蹈火佢都在所不惜,而且完全唔駛你講,佢都會主動提出幫忙,佢仲可以順便趕走埋佢最憎嗰個,有個天蠍好朋友請放心啦!

★人馬座:

講唔講義氣就要睇佢點睇呢次事件啦,如果佢認為唔係你錯,佢一定會竭盡所能幫你手;但係如果佢認為你係唔著,佢反而會調轉頭教訓你一番添!小心一點呀!

★山羊座:

其實山羊座本身比較少朋友,如果你真係叫到佢幫手佢都真心想幫你,不過呢,佢又絕對唔想因為幫你而累到自己,所以在幫唔幫手呢件事上,就睇下成件事對佢有幾大影響啦!

★水瓶座:

一般情況你都會覺得水瓶座只會冷眼旁觀,千其咪誤會,其實佢唔係唔幫手,只係佢會用一點唔係咁明顯的方法幫你,例如畀下意見或者金錢支持,事關佢可能對事件有另一種睇法。

★雙魚座:

愛心爆棚的雙魚座會努力安慰你受委屈的心,佢會對你寄予無限的同情,不過慘還慘,咪諗住佢會真正幫得上忙,其實雙魚座絕對唔係大家諗到咁簡單,唔好傻啦!
心......好甜

相7....很甜很溫暖
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
6727 點
★獅子座:

其實獅子座都幾頭腦簡單,只要佢認定你係自己人,無論要佢點樣撐你,就算對方係老細,佢都會用本死無大害的精神幫你,所以要論最有義氣的星座,睇怕都係講獅子座囉!

世事豈能盡如人意,但求無愧於心。

EXP
135 點
★雙魚座:

愛心爆棚的雙魚座會努力安慰你受委屈的心,佢會對你寄予無限的同情,不過慘還慘,咪諗住佢會真正幫得上忙,其實雙魚座絕對唔係大家諗到咁簡單,唔好傻啦!

我邊有噤衰,唔好傻啦~
名:九尾29
職:45lv龍治療師
團:乂寒月乂

重新開始,再次做個單身貴族~!

五級富豪會員

藍藍路!

EXP
1349 點
★處女座:

處女座出名為人冷淡兼且服從性高,想搵佢講義氣難度分數直頭十分爆燈,不過呢,如果對佢來講只係舉手之勞,叫到佢幫手咁佢又冇乜所謂,唔好對佢有期望反而有驚喜。

都幾準啵= =
囧頭

EXP
1856 點
★水瓶座:

一般情況你都會覺得水瓶座只會冷眼旁觀,千其咪誤會,其實佢唔係唔幫手,只係佢會用一點唔係咁明顯的方法幫你,例如畀下意見或者金錢支持,事關佢可能對事件有另一種睇法。

EXP
468 點
★獅子座:

EXP
95 點
★水瓶座:

戒煙  戒酒  戒唔賭~~
搵錢  唔洗  養老母~~

八級將神會員

這樣已經足夠了......

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

★獅子座:

心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
652 點
★人馬座: 講唔講義氣就要睇佢點睇呢次事件啦,如果佢認為唔係你錯,佢一定會竭盡所能幫你手;但係如果佢認為你係唔著,佢反而會調轉頭教訓你一番添!小心一點呀!
......................................地球侵略者..........