AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 8791|回復: 40
打印 上一主題 下一主題

吉光物品大平賣~ [複製鏈接]

EXP
6 點
樓主
聯絡~msn     abcabc333@hotmail.com   同一個平台交易方法一樣     
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
       神功~破力/破魅$7本  $10=2本     吉光風x4=$35 水=$55 火=$65 土x4=$35   (全部要晒$380)           
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
       終刺甲符$25       終偷襲符$50        終魔法天份符$50       終衝書$20

肉食習慣符 / 鎮魂符$5         追擊符$60          犠牲符$20         鬼魂性質符$40         天雷地火符$10

烈焰爆破符 / 幽冥鬼判符 /  毒性芳香符 / 腐蝕毒粉符 / 魔法毒咒符~<<~$20個             終靈敏書$5     

毒牙撕咬符 / 神罰符<~$8個         意念無常+終隱身符$25        高反+精神打擊符 / 妖氣沖天符$15個

犧牲+高強壯符 / 鬼魂性質+高智慧符<$40個        高反+念力飛彈符 / 念力飛彈+高魔回符$20個

高法侵+亡靈氣箭符$10      終防禦書$15      終破魔符/ 終魔法回擊符/書 /終驅鬼書<<$8=1    $15=2          (物品晏d更新)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
0 點
支持支持,希望快d可以更新:)

EXP
6 點
現會不停更新:em800_111:  請多多留意~~:em800_105:  接近倒數喇

EXP
1147 點
:em800_111: 樓主如果你有神獸會賣幾錢

EXP
1165 點
媚笑符game錢放幾錢?

EXP
6 點
神獸賣晒了..如貨品可用game$買會係game店出售請留意..因近尾聲..買得多可議價..有好多貨品只剩少量..更有只剩各一..賣完就無了..有心買或查詢可add我傾傾..在此留言通常會遲覆sor    如店無出售既貨品只賣hk   交易不足100只可入銀行     如100以上可入馬會     方便快捷:em800_34:    其他無聊send資訊去msn係不會睇更加不會回覆..同時或會取消名單    如詢問既唔係買野既問題. 亦不會回覆   因有時會係不同人負責msn   其他問題在game密可以了..當然唔熟又無禮無聊者不回    :em800_38:  通常識既都係有見地又有禮既好友先回啦     如唔識有禮既都會回:em800_105:  至憎無聊無禮既人:em800_101:  我已癲了..敬請見諒:em800_34:

EXP
221 點
你個笨人丫  我未夠18歲 點入馬會#13

EXP
6 點
:em800_05:  未夠18咪入銀行lo~~阿叔:em800_34: 我認得你~你成81架la喎

EXP
221 點
:em800_34:  哈哈 大家咁話啦 師奶

EXP
5 點
海外 代唔代理..我要大量聰靈果,夢想成真包等等 仲有好多野要
send 左msn比你..但冇回覆     係game 你id係咩...慢慢傾

EXP
6 點

回覆 10樓 wcaspar 的帖子

留言係msn我係無睇的,因太多垃圾訊息 sor..不如你直接add我msn傾吧

EXP
5 點

回覆 11樓 iceee 的帖子

你msn係咩

EXP
6 點
msn  post左la  :em800_101:  咁都睇唔到係真唔係真呀

EXP
6 點
:em800_111:  推推先.就快放acc..戰.法.術.都有.爆exp高修.仲有長久夢想vip..等.希望大家留意:em800_08: 諗諗:em800_34:  多謝

EXP
6 點
:em800_27:  放acc la 大家睇下密我傾傾啦:em800_02:  唔該:em800_16:  又推左啦我:question:  你唔知咩:cheer:  仲唔快d睇下:em800_35:  仲有好多平貨賣添:em800_11:  因時間關係..盡量抽時間更新:kiss2:  敬請原諒

EXP
23 點
嘩..唔係掛,vip到2029-12-17=.=?20年vip=口=?樓主有無打錯=0=?

EXP
12 點
唔係掛@@ 廿年vip...變態架...:funk:

EXP
6 點
我冇打錯~你都矛睇錯:lol 係玩足成廿年:time:

EXP
221 點
你地冇睇錯 因為樓主 傻傻地架 哈哈:em800_34:

EXP
9 點
一睇呢個敗家仔.肯定係馬超啦:lol