AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 54574|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

何為真正「單挑」?!  關閉 [複製鏈接]

四級霸王會員

唯愛.萌綾

EXP
702 點
樓主
最近我發覺太多玩家不太明白單挑/單P的這個意思....
最好笑的是...我今天跟某位玩家單P時...他剛被「返生」就殺掉我...他說這是單挑...
跟本就等同偷殺一樣...要「朱狗族」的=w=...
所以今天就跟大家要有一個好好的解釋去令大家都明白何為真正的單挑....

不能用任何道具...寵物也是...(當然馳靈術真可以的)
每場比賽開始時,所有攻擊都要等計分者說3..2..1..0然後等0字消失後才能攻擊。

玩家可以在每場比賽開始時,先加上所有輔助技,但是賊仔的請注意!!!!!
你們只可以在0字消失才可加
[[潛行]]....除非你們的對手說可以吧=w+....
各位要記住喔~入得天女就預左比人打~
如果大家有什麼更好的PK方法...可以指教一下小弟喔...歡迎留個CM架..
希望大家都覺得這對於自己有點幫助呢......BIBI了=]]]]]

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

四級霸王會員

唯愛.萌綾

EXP
702 點
原帖由 癲×゚凍凍 於 2008-4-11 23:21 發表

這是什麼-.-你是版主耶-w-

不過d人單挑死完出去就會入黎偷殺+汁雞..
我好多時都好唔鋸嫁-3-''
十卜你...除左個句英文

FK只係表代情緒姐..冇特別意思喔

四級霸王會員

唯愛.萌綾

EXP
702 點
原帖由 癲×゚凍凍 於 2008-4-11 23:29 發表
楓唔講下野ge-.-
19號改做桃太賽5會好d呢

唔太好..因為一早同人地講左係計分就計分...誠信問題喔...

四級霸王會員

唯愛.萌綾

EXP
702 點
原帖由 jimmylo 於 2008-4-12 15:34 發表

我只記得一句說話
係我好低lv戈時一個70lv同我講的
「入得天女就預左比人打」
到宜家我仲記得好清楚

加埋你呢句....岩岩先知-3-