AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 魂靈包子
打印 上一主題 下一主題

又一雙煞團人事搶場....主角"言心"  關閉 [複製鏈接]

EXP
108 點
樓主
你好無聊囉樓主= =唔夠人搶就貼上黎 真無聊
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
108 點
呢排agame多左咁多低b仔既@@成日貼埋d無聊野
已有 1 人評分EXP 金幣 收起 理由
godzilla -5 -5 善用編輯功能,勿作人身攻擊

總評分: EXP -5  金幣 -5   查看全部評分

EXP
108 點
原帖由 宇之月月 於 2009-4-26 16:01 發表

我都有小小feel,但咁都係算低b仔咩?講出黎之ma~:D
佢post相用口講的嗎@@?

EXP
108 點
[quote]原帖由 【夜牡丹】 於 2009-4-26 17:03 發表
宜家有團友做錯左,又話只係佢地自己事,唔關個團事
咁樣講野,未免賤格左D囉!
回番牡丹講既話,事實上係個團友搶人埸,唔係我地成個團搶人埸,如果咁都關個團事既話,我諗應該係叫我地個團d人做"雙煞狗"先係你所講既"賤格",比個例子,skyboy 1手佢d呃人技術有幾強我諗大家都知,如果佢自己呃人,但係又關個團事,咁呢d又叫咩??我諗要攪清楚先,言心係我地團度犯錯,我地當然會告誡佢,但係我懇請各位唔好亂叫雙煞既人做"雙煞狗",因為我覺得每個人都會冇資格將"狗"呢個名詞轉做形容詞去話人            thank you~~

EXP
108 點

回覆 54樓 紫雨XD 的帖子

我覺得呢,你地要比機會係比搶埸果個人,而唔係比機會個團      thx~~~

EXP
108 點

回覆 61樓 紫雨XD 的帖子

何為大半班人??你po d相上黎睇下~~我諗反省呢兩隻字 唔應該由你講出口~~thank you