AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 魂靈包子
打印 上一主題 下一主題

又一雙煞團人事搶場....主角"言心"  關閉 [複製鏈接]

EXP
711 點
樓主
原帖由 心霜乂碎 於 2009-4-26 15:50 發表
樓主...其實po相區係用黎分享相片
唔係比你感樣去唱人...
如果要唱人可到吹水區......
你可以按編輯
再copy曬d野 再改番個標題
請板主刪除此帖
之後再係吹水區開po 放番入去...
代雙煞團長話....如有任何問題  請入o雙煞o內慢談~
d人搶係佢自己既事
唔該唔好講到成個團都關事
如有任何投訴 可入雙煞 向團長講
下下話人係狗 講既野似乎仲『狗』wo

人地頭上有『雙煞』呢個團名,就係代表緊呢個團
唔該唔好有事鍾無艷,冇事夏迎春
打團P WIN左果時,都係成個團既榮耀
宜家有團友做錯左,又話只係佢地自己事,唔關個團事
咁樣講野,未免賤格左D囉!

呢D咁既團,入唔入都吧!當D團友契弟咁

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
711 點

回覆 26樓 山田涼介 的帖子

你果個係08年10月
我呢個係09年4月~~新過你:言心AC 一p0
http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=27109&extra=page%3D3

佢已承認AC已重歸他手上

EXP
711 點
原帖由 風魔小太郎 於 2009-4-26 21:04 發表
[quote]原帖由 【夜牡丹】 於 2009-4-26 17:03 發表
回番牡丹講既話,事實上係個團友搶人埸,唔係我地成個團搶人埸,如果咁都關個團事既話,我諗應該係叫我地個團d人做"雙煞狗"先係你所講既"賤格",比個例子,skyboy 1手佢d呃人技術有幾強我諗大家都知,如果佢自己呃人,但係又關個團事,咁呢d又叫咩??我諗要攪清楚先,言心係我地團度犯錯,我地當然會告誡佢,但係我懇請各位唔好亂叫雙煞既人做"雙煞狗",因為我覺得每個人都會冇資格將"狗"呢個名詞轉做形容詞去話人            thank you~~

請問你邊隻眼見我叫你地做『雙煞狗』?
我只係想講一個POINT
就係唔好有事就只係講一句:『唔關個團事』<~咁就算!
你地團收得人,就要預左咩得起!
唔好到團友做錯事就將D責任推卸

另外...我唔明點解要嘈入雙煞嘈
美國要打伊拉克又唔見布殊飛過去=-=?

EXP
711 點
原帖由 段天 於 2009-4-26 23:21 發表

呢個比喻高深=.= 自問諗唔到美國總統都要飛過去

我都唔明點解成日都話:要嘈就入黎嘈=-=
都唔合攞揖既...

EXP
711 點
原帖由 魂靈包子 於 2009-4-26 23:33 發表
個小朋友講野都搭搭地
人地搶場  頭上雙煞  之後話5關個團事  
而家又話入雙煞慢慢傾