AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1018|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

高lv就係大哂 [複製鏈接]

EXP
611 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

樓主
話說:有一日,有班約3xlvge人係世頻傾閒計,
有個叫羊xx,就叫佢地收聲啦~有野就私頻講啦~唔好洗世頻
我就咁講:你自己都係咁啦,有權管人?
佢就同我發生罵戰;P ,然後有個cainxxxx 全and黑係度一齊幫羊xx講『道理』
過左冇耐,罵戰停左之後,世頻又開始羊xx、unxxxxx仲有某部份封頂玩家~又將世頻當私頻~,不斷咁洗
;P 罵我班人係邊呢?唔出黎罵人?羊xx呢?何解不用私頻
如果你有在天羽長上線,你就發覺世頻經常都係由一班頂封玩家『操控』
我真係好唔明,點解d人見d封頂玩家就幫住哂~識多幾個呢d人好重要咩:handshake
個羊xx仲好意思同我嘈,已所不欲,勿施予人:call: 佢肯定唔識呢個道理
我唔反對人地世頻當私頻,但何解低lv冇權用呢?
高lv就係大哂?~
綿花糖:c智敬上~"

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
35 點
唔係一班封頂玩家 操控...
係你地唔出聲 講野姐
世頻黎黎去去 都係得佢地講野就係咁解
到時佢地唔講 你地又話 世頻都冇人講野 隻GAME 咁小人, 自閉 等等 ~~

EXP
611 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

留意,我發帖係想指出,d低lv係世頻發言時,竟然比d封頂玩家指責
d低lv係發言比人罵;P 高lv可以隨手所欲咁發言:victory: 公平?

EXP
217 點
是但啦...你咪等他講囉

他洗世頻有咩唔好姐

他有可能想識多點人姐

EXP
15 點
口才才是王道