AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 草女乂
打印 上一主題 下一主題

是福還是禍 令我開心又難過  關閉 [複製鏈接]

EXP
251 點
原帖由 天天戀﹏。 於 2008-4-23 16:36 發表
咁你下次有野可以搵人商議下@@
何謂商議= = 你既意思 姐係點先a.a
把過氣了的電玩都找出來玩一番 感覺不錯><
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
475 點
交易時問過人先囉@@
小雞雞

EXP
251 點
原帖由 天天戀﹏。 於 2008-4-26 11:19 發表
交易時問過人先囉@@
你第一日識我= =?  我成日都係咁=.= 有時問左又無人答 無奈~"~

EXP
207 點
原帖由 草女乂 於 2008-4-16 15:29 發表
本小草  已經拎番 『草寶寶 』ac  我 本來有心理準備 係拎番之後無哂所有既野   之後我拎番一開  鼻很酸  眼框  有好多淚水包圍住   果時 真係好唔開心 ,但最後 經一班 好朋友 安慰  之後 我決定 重新開始  雖然係咩 ...
點解冇提名我架/___\衰囡包
其實冇左d野之後 學番黎既野係值得架@@至少知道平時好多人關心你 對你好
至少知道愛情之中其3包含住好多危機..我唔知佢點解可以咁狠心咁對你 比著我我肯定心痛死 如果昆我個個係屎忽曖 我肯定心酸死呀@@
仲有知左一樣最重要既野 就係......浩係好錫你既a_____a你知唔知浩同我講呢件事果陣佢好激動 好嬲 好似想即刻搵條友出黎打咁 我都驚佢會做d咩出黎@@珍惜眼前人呀 囡 !

EXP
251 點
原帖由 癲櫻×﹏♀ 於 2008-4-26 20:55 發表
點解冇提名我架/___\衰囡包
其實冇左d野之後 學番黎既野係值得架@@至少知道平時好多人關心你 對你好
至少知道愛情之中其3包含住好多危機..我唔知佢點解可以咁狠心咁對你 比著我我肯定心痛死 如果昆我個個係屎忽曖 我 ...
=口= 你最遲先知=3= 經一事 長一智= = 但我既性格 次次都 唔聽講 唔聽教 到 出左事 果時先怨  或者係我睇得開啦  or 係我太善良  對人太好 so 成日都係咁  你一定唔知我點傷 點痛..   仲有 有d野 心知肚明得咖啦=3= 唔好講出黎啦~>~<~

EXP
2132 點
草草我唔認同啦~~

你都唔係唔聽講 唔聽教d人姐-33-

我先係個d人-33-

同你唔同-33-

EXP
251 點
原帖由 egg123 於 2008-4-27 17:41 發表
草草我唔認同啦~~

你都唔係唔聽講 唔聽教d人姐-33-

我先係個d人-33-

同你唔同-33-
=口= 可能係都未定 其實我都未清楚我自己=]