AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1362|回復: 11
打印 上一主題 下一主題

大家覺得隻game有什麼不合理的地方? [複製鏈接]

EXP
2765 點

友誼之星勳章 日誌勳章

樓主
大家覺得隻game有什麼不合理的地方? 譬如遊戲設計, bug等, 不如大家吹下水. 例如我覺得d魔法雲石同生命彤石點解唔可以堆疊? 攪到我個背包無晒位:em800_27:
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
1953 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 麻雀勳章

寶石顯示有問題=0=
寶石係唔可以疊埋..將D寶石放係倉庫..寶石級數會變左數量..但拎返出呢只係一粒= =

我用一粒3級力量寶石作示範!

滑鼠指住個粒

之後放係倉庫..會變左數量3

我再拎返出呢..可以禁數量1~3..

但係就算我禁1/2/3..佢都只係出返1粒3級寶石!

希望官方修正!
已有 1 人評分EXP 收起 理由
dingdong + 10 衷心感謝

總評分: EXP + 10   查看全部評分

EXP
2765 點

友誼之星勳章 日誌勳章

回覆 2樓 大頭狗 的帖子

是的, 這是個顯示bug呢... 謝謝回報 ^^

EXP
27 點
e隻死廢game唔玩都罷,哂時間哂心機,仲哂錢,搶包山根本術士玩哂,gm不如比哂個場術士算啦,開埋個死燈神做咩丫,開左個套餐b哂元寶,根本無心理人d意見,一句講哂,唔玩罷就,仲有大把啦:@ :@

EXP
27 點
仲有係搶包山打小左句,術士專玩

EXP
27 點
套餐b第2項第2行個撿變左檢
已有 1 人評分EXP 收起 理由
dingdong + 5 衷心感謝

總評分: EXP + 5   查看全部評分

EXP
27 點
套餐b劍客普攻打遠攻怪"經常"卡住

EXP
27 點
外掛,加速,按精日益嚴重

EXP
27 點
仲係咪要講?:@ :@ :@ :@

EXP
27 點
1,5倍經中學無得玩???上面唔使你答答我e個就得,仲有上班一族點,好一招透過小學生無知,令佢地沉迷落去,用埋e d招要引誘d小學生幫你地買點,根本就係奸商
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

EXP
16 點
燈神好煩
我之前買左幾個鐘套餐b
番番黎果陣先得小小經(原因就係果個燈神):@

EXP
11 點
謝謝大大的分亨