AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2885|回復: 8
打印 上一主題 下一主題

暑期活動:Youtube笑爆嘴  關閉 [複製鏈接]

EXP
2765 點

友誼之星勳章 日誌勳章

樓主
活動目的:
1. 為會員提供歡笑,享受暑假。
2. 鼓勵會員積極參與論壇活動。

活動內容:
討論版:真係笑話
負責人:笨BE
活動名稱:Youtube笑爆嘴
日期:2009年7月10-31日
活動簡介:暑假又到了,當然要盡情享受!Youtube的短片,你當然看過不少了,有沒有看過最好笑的?有的話,歡迎你拿出來和大家分享一下哦!無論是廣東話、普通話、英文……什麼語言都無所謂,有聲無聲的都歡迎喔,最緊要的,是要夠——爆笑!

報名方法:
參加者請在活動版內發表新帖,轉載一套Youtube有趣短片,再加上標題(必須)及簡單介紹(選填)。

活動規則:
1. 每位會員只可參賽一次及轉載一套短片。
2. 短片來源只限Youtube。
3. 請以最多50字來介紹短片。
4. 短片內容嚴禁色情或不雅。
5. 同一短片如有多於一位會員轉載,該片的參賽權屬於先轉載的那位會員。
6. 參賽帖子發表後,即不可修改。如需更改內容,請先刪除舊帖然後再開新帖。
7. 本活動負責人不可參賽及評分。
8. 參賽者違反上述活動規則,將按情況扣分,嚴重犯規者被取消資格。
9. AGAMES保留對此活動之最終更新、修改、刪除及解釋權。如有任何爭議,AGAMES保留最終決定權。

活動獎品:
第一名:A幣100;積分100;GP幣100;A.card-180點
第二名:A幣80;積分80;GP幣80;A.card-120點
第三名:A幣60;積分60;GP幣60;A.card-60點
第四名:A幣50;積分50;GP幣50
第五名:A幣30;積分30;GP幣30

其他合符比賽資格但落選之參賽者,均可獲A幣10;積分10;GP幣10作為獎勵。

評分方法:
會員評分100%

評分標準:
1. 短片是否好笑
2. 標題及介紹是否吸引

截止報名:
2009年7月31日

評分日期:
8月初

結果公佈:
8月中
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
1843 點
係咪一定要聽日先參加得??!
係咪係呢到 http://www.agames.com.hk/forumdisplay.php?fid=401&page=1  PO?!
咁如果係今日po左段片..-口-會吾會吾計參加左..
t_t如果今日刪左..我驚會俾人偷左段片..
聽日-口-會俾人po左..

六級天王會員

天下無難事,只怕有心人 ...

EXP
2877 點

回覆 2樓 愉悅鈴鈴=] 的帖子

管大都話係7月10-31日,你仲問!

EXP
1843 點

回覆 3樓 benso33 的帖子

T_T哦"呠呠:em800_101:
=口=我已刪PO了..XD

EXP
88 點
即係指家時間內
係呢區發左POST,就當自來動 自己報左名?
如果我發多過一個咁點?

定係發左POST,係呢個POST回 講明邊一個係自己的參賽POST?

EXP
1843 點

回覆 5樓 SKYC 的帖子

每位會員只可參賽一次及轉載一套短片。  ←只係準po一套片= =你po咁多黎冇用的..

EXP
88 點
原帖由 愉悅鈴鈴=] 於 2009-7-21 01:32 發表
每位會員只可參賽一次及轉載一套短片。  ←只係準po一套片= =你po咁多黎冇用的..

我PO咁多純粹分享~~~
活動都係想整熱鬧呢版姐~~

同埋...我連參賽詳情都未了解

EXP
537 點
不過你甘PO法好易比人誤會..比人覺得你將人地推下去
呢區係比人參賽的.想同人分享可以PO去笑話或者吹水廣場:em800_137:

EXP
88 點
原帖由 忍貓 於 2009-7-21 05:07 發表
不過你甘PO法好易比人誤會..比人覺得你將人地推下去
呢區係比人參賽的.想同人分享可以PO去笑話或者吹水廣場:em800_137:

既然咁
我DELETE咁D
兼停係呢版發POST