AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 7903|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

雙exp. [複製鏈接]

EXP
114 點
樓主
原帖由 小小杯麵 於 2008-4-25 04:18 發表
叫佢唔好咁多exp x 2...官方根本聽唔入耳.....

童話係多人玩既網絡遊戲...........
各人可以發表自已對這隻Game的意見.........
但官方一定會對應各玩家的要求及反應,
來作出相關的活動.
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
114 點
童話最好一至兩個月有一次雙經,
等我地d低lv人仔可以有心機玩~~~~~
咁就Good啦~~~~~~~
:lol :lol :lol

p.s.
心聲:每月一次重好....kaka

EXP
114 點
[[ 鬼唔知咩,咁你唔得閒升,咪一口氣俾d人追過哂lo ][ Siu影

如果係以上的情況來看,有冇雙經結果都係一樣lo~~~~~
你冇時間玩,人地追過你實在好正常之事..........不要用雙經做借口啦~~
不竟人地在這隻Game放的時間同心機比你多.......
童話設排行榜就是令玩家有挑戰心,你追我趕先有生氣~~~
如果有些人高據排行榜首位而要一宜保持,就要努力下去,不是要童話不要這樣不要那樣........

我以前一直都是好野人頭三名之內的.....但合左ser.之後已經趺至十幾名.差d入唔到二十大,咁我咪又要嘈童話?

畢竟,童話的所有活動都是公開的,公平的,公正的,
位何人都有權參與,只看你可以放多少時間與精神在遊戲裡便了....

此乃純屬本人意見,如有異議請多包容!!!
thx~~~~~:)

EXP
114 點
原帖由 Siu影 於 2008-4-26 19:11 發表

唔係啊,有一次雙exp果陣,我冇on2日,原本巫c第16變左巫c第20--0-

你都話冇on 2日囉,人地打多你2日,過你頭係好正常嘛.........
以前就算冇雙經的日子,童話日日都有人組隊去威奇,夢奇,鬼島,龍宮升啦!!!!!!!