AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2103|回復: 11
打印 上一主題 下一主題

【朋友﹏是一切快樂的原動力】(非參賽作品) [複製鏈接]

EXP
711 點
樓主
由06年的秋冬,就開始玩曙光
雖然,中間有一段時間停過~但這GAME也算是我玩得最耐的一隻
可愛的畫面,人物,場景...都十分吸引著我
本身也想玩玩曙1,不過當時屋企電腦支援不到,唯有放棄
當一見到曙2的推出,就即時登記了AC,而屋企電腦經過幾次的改裝,也能夠給支援了

丹丹在這2年半的日子,真的得到很多好朋友的幫助,先會做成今日的丹丹

首先﹏團篇:

要多謝神奈的團友們,當時神奈川,係全SER最勁的團
係好多人既目標同夢想,而入面個個都好高LV,我都冇諗過會入到呢個大團
仲好擔心會俾人睇唔起,俾人歧視,俾人排斥!估唔到個個都好幫我,俾好多有用既野我,謝謝了!
(辣B,CC,古古力,大月,晴晴,老鬼,文文,爛石,雪蓮...不能盡錄)
  特別是團長辣B同古古力,如果唔係古古加我入,我都未必識到咁多位團友,我當時46佢地都肯加我,謝謝了~
仲有大月同晴晴,當成個團D人都走晒之後,得返佢2個同我撐住,不停俾寵同裝我,又教左我好多野。謝謝了~
老鬼,時時都會問我有冇組,會留位俾我,有時明知我金左,都唔踢我﹏謝謝了!

然後﹏朋友篇:

星星,你同鈴木虎太郎係我於呢個GAME最先認識,雖然佢一早就冇玩了,但也好懷念我地3個日日係拓浪組升既日子﹏謝謝了!

傻lam,仲記得我地係奇地識既,你果時真係幫左我好多,到宜家都係,有時仲會叫我黎組,明知我唔夠打都俾我吸exp﹏謝謝了!

鬼鬼,估唔到你係長谷搶過我場,我地宜家可以咁fd,緣份,真係好奇妙,朋友﹏謝謝了!

注定,真係好多謝你教我弓技,打位,如果唔係我諗我都冇可能升到,謝謝了!

牛油同奶奶(一手),你2兄弟真係好可愛,一知道我想合喵喵,就送隻+2喵俾我,真係好多謝你地,謝謝了!

大門,雖然同你識左唔係好耐,不過你教左我好多野。真的感謝,謝謝了!

小雲,當你一知道我冇晒hp水,你好主動咁叫我唔好用$收,你話會大量供應俾我,但我又好少開mail box,搞到你成日寄完一堆,我又到期退返俾你,你都冇一句怨言﹏謝謝了!

段天同俗長,你2個成日都會一知道我死左就週圍幫我搵0%,又次次都不厭其煩咁借俾我,謝謝了!

還要多謝一下靈姬,你成為了我地朋友之中的一個謎,每個人都以為我係你,雖然我到宜家都唔知你係邊個,不過係你令我成名的~哈哈,所以﹏也謝謝了!

仲有桃園/非主的所有團友們,多謝你地俾左一個好歡樂既時光我,繼續加油,只要你地叫我返黎幫手打團p,一定到﹏謝謝了!

n年前的友誼天女戰^^我仲記得!

丹LAM合體

WITH古古

星馬伴丹

鬼鬼有2個靚丹丹~左擁右抱^^

陪著我走過好多路的...喵喵

傻lam&鬼鬼

難得辣b同cc返黎,捉住佢地去天女影相!

【我們的曙光.我們的回憶】

朋友﹏永遠是快樂的原動力

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
784 點
@o@丹媽好野
伺服器名稱:狐影
角色名稱:凄

EXP
38 點
代出雲回:
當我開始同曙光既人展開友誼後,就有好多人因為我係女仔而顯得相當驚訝,而後來因為靚仔關係而慢慢認識到丹丹同lamlam 我發覺你地雖然係女仔但同時都係好爽直既人 同你地講野可以無拘無束 真好^^ 尤其丹丹你 可能我眼淺 少少野就會想喊 但我曾經對你講過大話 你都可以原諒我 你講既果句說話真係令我萬分感動 另外 無限量供應hp 係無時限既 隨時搵我^^

EXP
711 點
原帖由 俗長 於 2009-7-27 19:36 發表
代出雲回:
當我開始同曙光既人展開友誼後,就有好多人因為我係女仔而顯得相當驚訝,而後來因為靚仔關係而慢慢認識到丹丹同lamlam 我發覺你地雖然係女仔但同時都係好爽直既人 同你地講野可以無拘無束 真好^^ 尤其丹丹你  ...

哈~小雲好傻豬呀!
做咩唔自己開個AC=0=?要長代回@@?

EXP
229 點
做乜唔參賽丫?
寫得好好丫@@
晴月
100lv 2階牛醫師
死守 神奈川
Panda + Dora =
Pandora

EXP
374 點
寫得唔錯.+油:lol
曙光和我無緣了
帳號全部已放

EXP
38 點
代出雲回:
丹丹 要老公幫回係因為我acc唔知點解上唔到 遲d可能會再開一個^^

EXP
374 點
第6張隻貓貓..幾型下:lol
曙光和我無緣了
帳號全部已放

EXP
517 點
丹丹>"<
寫得好好啊
希望有機會我地可以好似果時咁日日一齊升啦~

EXP
711 點