AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 4220|回復: 18
打印 上一主題 下一主題

.回憶.回想.過去.未來.夢想.[未完成! [複製鏈接]

EXP
1014 點
樓主
角色名稱:CDD
作品名稱:.回憶.回想.過去.未來.夢想.
作品內容:.我的過去.曙光回憶.

升上中學,和同學去左7-11食午餐....結果是人生第一次玩online game..迷上了..最初天真的我〔當時20lv幻〕..用點抽寵.諗住可以用60寵幫自己升-_-..一百萬的盒..二萬賣出..當時的我最叻就是打20lv王..次次都打死..比王打死...後來升戰士..人手日日升..時間過得很快..48了..之後同某位朋友一起玩king ac..發生左d事..有上agame就可能知..之後牙發..後來因為他不玩了..牙發給了我.之後我有左小笨.慢慢升..直到現在有了xd..

以下是團的發展a_a

最初入過一個唔錯的團..有個人叫智chi,會幫下我地手升..份人唔錯的^ ^個名忘了-_-
之後是櫻團,我好鐘意櫻團的,團長楓好好人..但就是恥樂!話咩共用AC.我信鬼- -未唔答應.點知就禁踢左我.但冇人理過我.問過我..
之後就是緣聚了,小豪好好人的..可惜因某事我要出團..小豪會密你咩事出團><感動
之後就是現在的夜月同夜血,好靜的團-_-基本上冇咩人上..~~>夜月
夜血就多好多人上,講野有人理><鐘唔鐘意就唔洗講啦,拉洛下面見到啦^ ^~~>本來指個證...

在7月29日,發生了一點事.下面再說...

以下是曙光的朋友,真心話^ ^
諗到咩人就寫咩人,唔可以怪我的xd"

妖狼:多謝一直的教我好多野,照顧我,我點搞事都支持我,人生知己,夜月交左比我,但我根本冇去到理,間中收下人,踢下人,講下野,講我同你的事,寫一千字都未寫完.狼,比我懶次,打少點吧><狼:死仔,打禁少,未死過呀!
CDD:淫狼發火,閃人xDD
夜云:又一知己,同狼一樣盡在不言中.云:搞錯,我仲少,你8月9同我小心d呀.........CDD:汗...跑下步,到時閃快d
傻紫:唔知有冇知他是誰?.?我會入夜血同夜月就是因為他!一樣,謝了,講真...你真是好水土6呀傻兄,不過,他現在冇上曙光,電話又唔同左..再也找不到,再聽他的水土6野了...
大門:寫完傻兄,好自然想到了大門,搶錢高手..當時5m一張的同心,門哥敢賣50m!好勁,....
阿永:點都要叫你一聲臭永,請大家留意一下,某地方某人說了,抱自己個妹的毛巾zzz....冇言中....你多謝狼啦,唔是狼,我都唔會對你好少少a_a最近打比你,我諗是第一次禁叫你..自己都有d出奇=口=
任仔:寫完永想寫你,臭任,你是少數識用盜的人!是你手下死得多..對盜都勁左唔少a_a-口-同高手打得多,使用某某升的盜,自然不放在眼到~_~不過點解多數同我打的盜都唔差-_-但都有進步的a_a
段天:比足面你啦,冇叫你x天a_a戰不計狼你就是強者了a_a不過你教我天女的道理好好笑的"雖然你口臭,鐘意搞事,串人,但對朋友好好的^ ^段天:乜我有禁差咩....CDD:唔比嘈,嘈就爆你淫天的秘密!...段天:....好,我算..
出云:是未好出奇a_a?我同你唔熟,基本上計都冇傾過.但我要寫你是因為你說的一句話!夜血有左你是夜血的福氣,謝了,禁睇得起我,點都要寫下啦掛a_a?
注定:傾過計啦,好朋友來的!點都要多謝你的,不過我諗未必會再有噹噹賣比你~_~注定:冇噹噹就死開啦"CDD:我總算睇清楚你啦....注定:我是比人屈的好冇,我點會禁講...
lam:對了,是你了,xdxdlam呀~一樣冇咩點傾過計仔,我入夜血個時你就出左,我上agame就見到個單野-口-諗過正死你人仔的a_a當然我冇禁做..lam:好,下次扣分你就死...CDD:早知唔講-_-
皎月:大食懶,外星人的語言!

夜血回憶,看之前請先off左開動快樂.聽下面,再聽下面-_-

君與我,當年亦情真。
小軒窗下,竹影夢裡,嫣然倚翠門。
奈何一心雄國志,縱紅唇烈焰,
傷若翰海,歎情存幾分?
驀回首,遇故人,驚斷魂。
問前塵何去,來生怎續,
不信春去便無痕。惟願人間無恨,
執子之手,共度晨昏。
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
784 點
我一向淫!個時70封頂a_a 依家100封頂 你升到咪升囉 kaka
伺服器名稱:狐影
角色名稱:凄

EXP
1014 點

回覆 2樓 段天 的帖子

是80lv講的單野= =

升唔到又如何,不重要.
君與我,當年亦情真。
傷若翰海,歎情存幾分?
問前塵何去,來生怎續,
執子之手,共度晨昏。

EXP
696 點
冇我份既==

EXP
266 點
勁呀!夜血!

EXP
1014 點

回覆 6樓 注定B 的帖子

我預左廿來個王盒比你的啦@@
君與我,當年亦情真。
傷若翰海,歎情存幾分?
問前塵何去,來生怎續,
執子之手,共度晨昏。

EXP
374 點
作得都幾好呀=.=D對話有D幾搞笑-0-
曙光和我無緣了
帳號全部已放

EXP
264 點
完全睇唔出你呢篇係作文來的:L

不過響篇野見到你無意中爆左勁多令我睇左忍唔住想笑既野;P 之前見你自爆話周不時放個乜永分身王,
又話睇乜永唔順眼,好憎佢,咁快又同人攬頭攬頸,你份人都幾飄忽架啵;P

皎月:大食懶,外星人的語言!<~~~~~~~~~爆人私隱!?

注:  係你篇所謂文章當中可看出你有意或無意之中爆左某d人真面目出來,呢點真係令我幾佩服下a_a

人生短短數十年,光陰似箭飛流逝。

愛惜美好時光也,莫待老來空嘆兮!

(閒時亂作,見笑了)

EXP
346 點
我既反應唔止出奇咁簡單 係萬分驚訝 冇諗過我既名字會出現係你既回憶 回想 不過能夠令你諗起我 同樣開心^^

EXP
1014 點

回覆 11樓 ~兒兒~ 的帖子

我寫出來只為回憶,又唔是話一定要令第一

你禁關心我d野做乜~_~?

我心情好,懶得同你嘈.
君與我,當年亦情真。
傷若翰海,歎情存幾分?
問前塵何去,來生怎續,
執子之手,共度晨昏。

EXP
1014 點

回覆 12樓 出雲~ 的帖子

都是因為某事先諗起你..

雖然知道左件事是誤會.

但心碎了,回去都未有之前禁開心講野..
君與我,當年亦情真。
傷若翰海,歎情存幾分?
問前塵何去,來生怎續,
執子之手,共度晨昏。

EXP
264 點
原帖由 CDD 於 5-8-2009 19:48 發表
我寫出來只為回憶,又唔是話一定要令第一

你禁關心我d野做乜~_~?

我心情好,懶得同你嘈.

咁又係既,話明作文嘛。睇來你都有返些少自知之明;P
關心你@@?<~~~似你會錯左意多d啵, 不過冇計既,有人要自作聰明,冇得話唔比既;P
唷唷唷~~~乜咁岩呀!我心情都靚到爆啵,唔係都唔會上agaes回po打咁多字la:em800_52:
我又唔係同你十冤九仇,無la  la嘈咩交@@?你po出黎我都係見到直話直說,你唔係受唔起別人
對你篇野的評價呀嘛?

(閒時亂作,見笑了)

EXP
1014 點

回覆 15樓 ~兒兒~ 的帖子

當然受得起:)

請問可以教我"牆頭草""偽君子"點解嗎;P ?
君與我,當年亦情真。
傷若翰海,歎情存幾分?
問前塵何去,來生怎續,
執子之手,共度晨昏。

EXP
264 點
原帖由 CDD 於 6-8-2009 09:31 發表
當然受得起:)

請問可以教我"牆頭草""偽君子"點解嗎;P ?

真的受得起嗎?還是你強忍唷?;P 但以我所見你反應幾激下;P

至於你問我乜『牆頭草』 『偽君子』,我之前都仲係一知半解咁。但現時係你篇野度已領教左了,你咪
已做左個好好的示範囉!!!!:em800_52: 你驚我唔明,所以親身舉左自己個咁真實個案出來,你咁大無畏精神,真係想唔令我對你刮目相看都唔得la;P

(閒時亂作,見笑了)

EXP
417 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

作得幾好呀^o^,奸爸爹!!!!!:call: :call: :call: :call: :call: :call:

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
229 點

在線勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 用戶勳章 儲蓄勳章

冇我份既....嬲嬲呀...快d加番我呀..kaka;P ;P