AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: dingdong
打印 上一主題 下一主題

《天羽Online》遊戲建議收集處 [複製鏈接]

EXP
20 點
活動打王 改做野外 防止高級玩曬的情況!!!
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
87 點
建議100王取消動畫,因為次次因為動畫,眼定定睇隻王比人搶左,勁灰LO.

EXP
1 點

有冇人玩(綿花)

有冇人玩(綿花)

EXP
17 點
如果寵物莊園咩都可以整咁就好啦..例如火精呀等等
整既方法就捉10~100隻火屬怪等等囉

EXP
1 點
隻GAME係好玩但一合伺服就LAG到PK:@做唔到應付就開多個服啦...我諗D人唔介意再升過 ...人又多...BOSS又小...50-60條友搶一隻BOSS膠唔膠D呀:( ....一係你好像其他GAME咁出BOSS唔出公告...等玩家去搵啦..

EXP
53 點

《天羽Online》遊戲建議收集處(有好建議會加分!) 1 2 3 4 5 dingdong

《天羽Online》遊戲建議收集處(有好建議會加分!)   1 2 3 4 5   dingdong
2009-7-31  47 / 1519 2009-10-30 23:06
by kennyg

EXP
53 點

瘁主尢尖非為.蚪圳

瘁瘁占光戎豈寒凶

EXP
53 點

龜碼~!@#$%^&*()_+

充七出出出出出出出出出出出出出出出出出出出出出出出出出出出出豈井井井井井井井井井井井充七出出出出出出出出出出出出出出出出出出出出井弁穿戎圭料尬罕坏戎壬穿在升叨衁芽立穿垘史峙,3且孚6地冬啖6七疼凶教6凶瘁夭文施地壬5卓莉 苾甐1 冬燀穿寒艾靡凶峙疼耑州之帆丨井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井不罕朽受刀峭七冉穿埂名崖穿伋室戍什咩愜卉夾悍升穿肘付丈仕╒瘁匡升札壬壬炭帛豈啤毛弁壬豈守千芍夭芽守埂千坏疹丑穿在穿弁穿戎圭料尬罕坏戎壬穿在升叨衁芽立穿垘史峙,3且孚6地冬啖6七疼凶教6凶瘁夭文施地壬5卓莉 苾甐1 冬燀穿寒艾靡凶峙疼耑州之帆丨出出出出出出出出出出出出出出出出出出出出出出出出出出出出豈井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井不罕朽受刀峭七冉穿埂名崖穿伋室戍什咩愜卉夾悍升穿肘付丈仕╒瘁匡升札壬壬炭帛豈啤毛弁壬豈守千芍夭芽守埂千坏疹丑穿在穿弁穿戎圭料尬罕坏戎壬穿在升叨衁芽立穿垘史峙,3且孚6地冬啖6七疼凶教6凶瘁夭文施地壬5卓莉 苾甐1 冬燀穿寒艾靡凶峙疼耑州之帆丨井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井不罕朽受刀峭七冉穿埂名崖穿伋室戍什咩愜卉夾悍升穿肘付丈仕╒瘁匡升札壬壬炭帛豈啤毛弁壬豈守千芍夭芽守埂千坏疹丑穿在穿弁穿戎圭料尬罕坏戎壬穿在升叨衁芽立穿垘史峙,3且孚6地冬啖6七疼凶教6凶瘁夭文施地壬5卓莉 苾甐1 冬燀穿寒艾靡凶峙疼耑州之帆丨充七出出出出出出出出出出出出出出出出出出出出出出出出出出出出豈井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井不罕朽受刀峭七冉穿埂名崖穿伋室戍什咩愜卉夾悍升穿肘付丈仕╒瘁匡升札壬壬炭帛豈啤毛弁壬豈守千芍夭芽守埂千坏疹丑穿在穿弁穿戎圭料尬罕坏戎壬穿在升叨衁芽立穿垘史峙,3且孚6地冬啖6七疼凶教6凶瘁夭文施地壬5卓莉 苾甐1 冬燀穿寒艾靡凶峙疼耑州之帆丨充七出出出出出出出出出出出出出出出出出出出出出出出出出出出出豈井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井井不罕朽受刀峭七冉穿埂名崖穿伋室戍什咩愜卉夾悍升穿肘付丈仕╒瘁匡升札壬壬炭帛豈啤毛弁壬豈守千芍夭芽守埂千坏疹丑穿在穿弁穿戎圭料尬罕坏戎壬穿在升叨衁芽立穿垘史峙,3且孚6地冬啖6七疼凶教6凶瘁夭文施地壬5卓莉 苾甐1 冬燀穿寒艾靡凶峙疼耑州之帆丨

EXP
1746 點
希望可以令商品價格向下微調...
太貴了吧
e家搞到d元升值 升到好誇張囉...
本黎幾萬一元 e家20萬都未必換到1元=.=...
gm搞搞佢吧

EXP
65 點
遊戲意見:提出世界BOSS等級攻擊保護、、希望支持下。。
遊戲意見:提出世界BOSS等級攻擊保護、凡高過BOSS20LV的玩家,對BOSS攻擊無效。甘樣可以比我地D新仔多D打到世界BOSS的機會。。希望支持下。。

EXP
582 點

星星之力/boss

可以把星星之力升到20*
出隻幾大boss:em800_27:

EXP
201 點
我覺得是像夢想世界加房屋系统和子女系统
s0510482009@ams 該用戶已被刪除

EXP
400 點
近幾個月我發現天羽的玩家人數減少以我個人見解有幾個原因
1取消寶石換經驗(令新手冇一個好既途徑升呢)
2加設世界boss加經(令高呢既玩家都去搶一d低呢既世界boss)
3加設防外掛系統(令出街番工既玩家可能少一部份經驗)
4抽稅系統(令人使用多一些元)
.........................................................................
個人建議:
1廢除抽稅系統
2pk場地分為新手,中級,高級,自由4種
3加番寶石換經驗
4加強宣傳
5新手任務加銀
6推出新的「有用」商品(e.g加修為,加快行速......)
7出一些某特別日子先有既商品(e.g揮春飾物,聖誕樹寵物......)
8加設轉職
9加新地圖,專比掛賣人放野既(令天羽城冇咁lag)
10取消防外掛系統(係令遊戲安全高一些,但令好多人帶黎不方便)
11加設寵物養成(令玩家有成功感)
12定期減價
13加設公園地圖,令人可以係果度影弄相,玩下系統小遊戲
14加強宣傳天羽論壇(可以令新手更認識呢個遊戲,對呢個遊戲有歸屬感)
:) 打咁多野都係希望可以加強改善:)
:victory: 都希望你接納啦:victory:

EXP
10 點

打boss出多幾隻,唔好比人打哂

打boss出多幾隻,唔好比人打哂,打boss比d高lv人打哂,比人搶哂d靚嘢!應該比d新手打吓,本人73lv 火焰龍王

EXP
102 點
可唔可以開個新ser丫?
而家所有人玩晒同一個ser,,太多人打王..根本就係lag機到..:em800_101: :em800_89:
就算冇咩點郁..行過倉個度..都係lag下lag下咁

EXP
12 點

把套b收費由元寶制改為銀幣制

同意:time:  a餐根本沒用,太部份人也用b餐或着不燒卷,使天羽城外的城change成死城,有what用:o
又做de圖片認證,擾人長燒,假設你有2個ac,1同燒卷,1日就48元,4日就用了50元, g m想迫人用掛???:@

EXP
12 點
月月= =而家所有人玩晒同一個ser,高lv蝦低lv就5好say la,比武場可以130LV同55LV打,不如分組別La

EXP
30 點
好好好好好~~~~~~

EXP
30 點
wowow.............