AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: dingdong
打印 上一主題 下一主題

《天羽Online》遊戲建議收集處 [複製鏈接]

EXP
1746 點
樓主
升lv方面= =(掛機)
相信好多人都用天羽內設的套餐黎升lv...
但係天羽既然整得內掛==就米整防掛啦....我地有比hkd買點換元寶 元寶換小時架!
曬我地d hkd!!
同埋升升下lv==有人一行過 拉住一大堆怪物= =感個個升緊lv的人一定死啦==
  我玩過一隻game 按tab鍵 可以自動尋找最近自身的怪物 感樣方便好多

希望可以行得快d/推出加快行走速度既物品<~唔好太貴 負擔唔起/.\"

元寶商店 d野太貴啦 解綁定28元==真的太貴了=.=
(同埋唔好不斷推出冇用的物品= =寵物解綁= =...懺悔符.....等 ed用途唔大既物品= =!)

天羽設置3d轉角度<-晝質好d架
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
1746 點
希望可以令商品價格向下微調...
太貴了吧
e家搞到d元升值 升到好誇張囉...
本黎幾萬一元 e家20萬都未必換到1元=.=...
gm搞搞佢吧

EXP
1746 點
原帖由 50羊 於 2010-1-1 21:48 發表
落日城戰的經書唔該永綁

借問聲點解有感既要求 你自己都有能力打到城戰啦 對嗎?
無謂呃殺其他玩家既需要~~
天羽Online 主板 水靈子個post 奇蹟個個post呢 你自己都搶到!!!!