AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 766|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

網上拍賣之對話''=>  關閉 [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1129 點
樓主
衣個係我係雜誌睇番黎-v-''
唔g有無人睇過-3-

以下內容由雜誌轉黎,,]]

話說香港有人將5公斤金象米放上香港某大拍賣網,,
於是惹來玩野[買家]惡作劇,二人既對話答超無聊,,不過就令我笑到標眼水!!!
對答如下;;

:什麼地方交收??你有多少數量??
:大量,屯門區交收
:入面有幾多粒米??
:你有無電子磅?有既睇下一粒米幾重自己除一除喇""
:冇wo,你計到有幾多粒?
:我估點都有1萬以上!

:有冇金鳳米呀?
:有呀!都係70蚊!
:咁有無雙羊百搭米呀?
:有呀!糙米,白米,紅米都有呀!
:唔知雙羊百搭米可唔可以搭意粉呢??其實你有幾多貨呢?因為我想開一間西餐廳~
:搭通粉仲好呀!我D貨多到開酒樓都OK架!
:唔好,你咁西.....洋化......岩晒開西餐廳喇,開酒樓浪費咗你既天份''
:你係咪買架?
:呢排唔係好夠錢,我可唔可以淨係買20粒?20粒幾多錢?有冇直接Bid價?
:你班XX仔唔好阻住做生意WO!!
:我多口水吹下啫,順便格下價,其實我教你一條一本萬利既好計,你將D米一粒粒咁種,假設一粒米生多十粒出黎,你一百包米就變一千,一千就變一萬,如此這般去到一兆包,你仲唔發達?
:咁我2千萬賣一包俾你喇,可以賺一兆包返黎架!

:有冇谷牛賣?我個女想養^^
:金香牌就有谷牛,有谷牛貴5蚊~~
:咁可唔可以買谷牛送米?谷牛5蚊?
:送條毛俾你就得,送米我好蝕架!

:巴打,唔好上網搵圖咁冇誠意,介唔介意影你個倉出黎?
:影個倉出黎我怕天水圍班XX去搶呀~
:我想買一千包架....有冇得平D?因為我間工廠有好多工人等開飯...可唔可以叫Fedix送架....叫佢搵工場的張就得.........
:哪一個張?

:我想問米,邊隻米最岩用??
:問米梗係金象啦,方力申用佢黎問米架!
:我想要酒米,你有冇?
:自己喺鼻頭掘喇!!

需然係喺雜誌睇番黎,,但係以上全部都係自己打出黎
覺得ok既話留番個cm啦=>
搵我既ADD MSN啦=D
Σ^)/...烏鴉豬x>
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
1898 點
以上全部都係自己打出黎
睇左呢句笑左
之前有人po過=]
支持

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1129 點

回覆 2樓 kennykin6280 的帖子

THX SUP呢''