AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 800|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

為台灣默哀吧 ! 台灣風災 + 台灣6.5級地震 (轉) [複製鏈接]

EXP
3500 點
樓主
為台灣默哀吧 ! 台灣風災 , 6.5級地震

台 灣 東 部 海 域 早 上 8 時 發 生 強 烈 地 震 , 當 地 氣 象 局 錄 得 強 度 為 黎 克 特 制 6.5 級 , 震 央 位 於 花 蓮 以 東 約 180 公 里 , 震 源 深 度 約 11 公 里 , 屬 於 淺 層 地 震 , 本 港 天 文 台 錄 得 的 強 度 則 為 6.9 級 。 台 灣 全 島 大 部 分 地 區 均 感 受 到 震 動 , 屋 內 物 件 搖 晃 , 暫 時 未 有 傷 亡 及 損 毀 報 告 。

最新更新 : 因 為 M S N 系 台 灣   所 以 M S N 有 小 小 問 題 可 能 會 大 份 部 時 間 都 吾 可 以 正 常 運 作 ! !

** 我尋日吾系上吾到網都吾知台灣原來甘樣
原來台灣早排因為個風打到黎搞到好多人死之後
前日原來有6.5級地震 搞到連香港上網都有D問題啊 !
包括所有關於台灣所有網站都有問題

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
1843 點
-_-個MSN神神地..上吾到就味試過..
不過有時SD吾到D內容俾人地= =

EXP
4644 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章

回覆 3樓 愉悅鈴鈴=] 的帖子

肥鈴兒有msn-0-
你比msn我,我add你-_-ok?
PM我

EXP
1746 點
-,-"唔怪得知啦 琴日我上msn...發現得3個人上線 之後過左1分鐘==我見到有1x個人 上線了 上線了...醜醜鈴兒 上線了......
平時唔會感架...

EXP
575 點
我前3-4日都係咁斷線-  -
變左溫書lo-33-. . .今日又唔知做咩上到
可能等陣又斷過:'(