AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 4570|回復: 17
打印 上一主題 下一主題

「Youtube笑爆嘴」活動結果公布 [複製鏈接]

EXP
2765 點

友誼之星勳章 日誌勳章

樓主
「Youtube笑爆嘴」活動經已完滿結束,多謝大家的熱烈支持!

經過2個月來的比賽和投票,以下為比賽結果:

名次得獎會員參賽作品GP數目獎勵
第一名愉悅鈴鈴=]^^星爺既家有喜事..笑到你有事-_-""47A 幣100;積分100;GP幣100;
A.card-180點
第二名天極香港亂嗡鵬哥扮木村拓哉GATSBY廣告既做型40A 幣80;積分80;GP幣80;
A.card-120點
第三名jimmylo史上最酷既魔術,你都做到!!!10A 幣60;積分60;GP幣60;
A.card-60點
第四名水之青龍宣傳非常易~8A 幣50;積分50;GP幣50
第五名香港人◆◇◆Michael Jackson -"被逼的"◆◇◆6A 幣30;積分30;GP幣30

恭喜各位得獎者!以上所有獎勵經已發出,請得獎者留意論壇短消息通知。

其他合符比賽資格但落選之參賽者,均可獲A幣10;積分10;GP幣10作為獎勵。

再次多謝各位參與,謝謝!
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
1843 點
=v=HAHA 勝利!!!!!!!!!!!:em800_66:
A-CARD 180點 *0*:em800_05:

EXP
2153 點
第4呀~~~ya!!

EXP
939 點
家有喜事我睇果時笑都冇笑過
唔知點解可以咁多票=.=
反而其他我都有笑
個人覺得GATSBY果個係最好笑:lol :lol :lol
定係係我有問題;P ;P ;P
有冇做票我就唔知啦 因為4x同個位數差咁遠 實在有d難以相信
我只是個"十靚歲"的"小朋友"

EXP
1843 點

回覆 4樓 小豆 的帖子

做票?!   
我只不過係推介自己個PO俾人^^ 叫佢地鍾意先至投GP~
吾宣傳得= =?
http://www.agames.com.hk/viewthr ... &extra=page%3D1  
↑佢仲話左自己會入FD D ac投TIM~_~咁係做票牙可@o@??!

你個句: 因為4x同個位數差咁遠 實在有d難以相信  
↑ 係因為我宣傳得好^^

你吾笑-0- 吾代表吾好笑~ 係你有問題^^

EXP
1746 點
原帖由 小豆 於 2009-9-2 19:34 發表
家有喜事我睇果時笑都冇笑過
唔知點解可以咁多票=.=
反而其他我都有笑
個人覺得GATSBY果個係最好笑:lol :lol :lol
定係係我有問題;P ;P ;P
有冇做票我就唔知啦 因為4x同個位數差咁遠 實在有d難以相信 ...

=.=定係你自己妒忌人地有獎拎呀-口-!?
=口=!!!!!好唔好笑 因人而異既姐...你唔鐘意既米唔好投比鈴兒囉 又冇人逼你投
人地都係睇完覺得好小先投炸MA~
鈴兒@O@送我180點A.A":em800_38:

EXP
570 點
原帖由 愉悅鈴鈴=] 於 2009-9-2 19:50 發表
做票?!   
我只不過係推介自己個PO俾人^^ 叫佢地鍾意先至投GP~
吾宣傳得= =?
http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=42632&extra=page%3D1  
↑佢仲話左自己會入FD D ac投TIM~_~咁係做票牙可@o@??!

你個句:  ...

:em800_66: 我係game果度 叫我d團友 fd 幫我投姐 我又唔係爆人ac 我有問過人嫁:em800_66:

:em800_66: 有d人 就話唔得閒 咪比個ac我 叫我自己幫佢投lo

:em800_18: 至於條片就我睇左咁多次 就笑左咁多次

:em800_18: 多數人都會覺得好笑喇

:em800_18: 如果咁都叫做票既話 黎天羽 佢地個個我都識

:em800_66: 有埋id 比你睇

EXP
1843 點

回覆 6樓 心霜乂碎 的帖子

=V=臭屁小人豬._.
.\/.ME都搶左超多元寶給U啦><

EXP
1843 點

回覆 7樓 紫成 的帖子

~_~依家吾係話緊你=0=
係佢冇端端話人做票..
人地鍾意投俾我咪投俾我囉~_~

我係game果度 叫我d團友 fd 幫我投姐  ←我都係~_~

所以有咁多票 吾出奇\口/

EXP
1746 點
~.~鈴兒 仲唔搶多d元寶番黎\口/!!食左你個180點架~~吼

EXP
1843 點

回覆 10樓 心霜乂碎 的帖子

./\.ME都搶左成百個元寶俾U啦.\/.

EXP
4050 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

原帖由 愉悅鈴鈴=] 於 2009-9-2 18:04 發表
=v=HAHA 勝利!!!!!!!!!!!:em800_66:
A-CARD 180點 *0*:em800_05:

你狂拉曙光D人黎投既><

EXP
4644 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章

回覆 9樓 愉悅鈴鈴=] 的帖子

鈴係用佢ga名聲叫人投==

比60點黎oka_a?

EXP
1843 點

回覆 13樓 abg4b10 的帖子

A_A狗仔說得好~
=v=但不給u a_a

EXP
249 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

參加都有獎 thx^^

EXP
1147 點
家有喜事最尾個隻歌做左我既飲歌:lol
永遠懷念MJ~_~

EXP
4644 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章

回覆 14樓 愉悅鈴鈴=] 的帖子

以後5投你a_a" xd

五級富豪會員

♥Super Junior♥

EXP
1551 點
恭喜哂大家*o*
恭喜哂豬鈴;D

`Super Junior♥利特;希澈;韓庚;藝聲;強仁;神童;晟敏;銀赫;東海;始源;基范;勵旭;圭賢♥