AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 851|回復: 9
打印 上一主題 下一主題

日本人名  關閉 [複製鏈接]

EXP
55 點
樓主
月京舞梨---------------(月經冇黎)-----------------哈哈~~
吾芳池舞---------------(唔方慈母)-----------------係米呀~~
夕晴高貴---------------(夕晴高貴)-----------------驕傲!!
森口武治---------------(心口冇字)-----------------我都係啦~~
池佐島野香-------------(遲左倒夜香)-----------------倒番囉!!
武淺靜-------------------(冇錢淨)-----------------甘大件事!!
吉川小丸子-------------(吉穿小丸子)-----------------哈!低死!
谷村富郎----------------(谷穿褲浪)-----------------好勁!!
友舞久菜--------------- (有冇九菜)-----------------有掛~~
秀田武仁耕-------------(瘦田冇人耕)-----------------一定冇人耕啦!!
邊渡友次子-------------(邊渡有廁紙)-----------------廁所囉!!
原本琴日香-------------(原本琴日香)-----------------甘今日香唔香~~
小卷次子---------------(小卷廁紙)-----------------唔覺喎~~
春卷一健---------------(春卷一件)-----------------唔該!春卷一碟!
池早香------------------(遲早香)-----------------甘你e家一定好臭…………….
淮山杞子---------------(淮山杞子)-----------------藥材~~
佑友伸紀---------------(又有身已)-----------------甘多………….
真琴二秀---------------(真擒二獸)-----------------恐怖!!
野秀瑩景---------------(野獸刑警)-----------------勁呀!!
櫻名神武---------------(英名神武)-----------------我唔信!!
明日祐秋水------------(明日又秋水)-----------------陰公囉~~
森山野仁---------------(深山野人)-----------------小心!!
龍夫武耕田------------(農夫冇耕田)-----------------蛇皇~~!!同我起身做
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
25 點
巧勁.....真係人名,定係你老作嫁?:em800_113:

EXP
25 點
真係人名,定係你老作嫁

EXP
140 點
肯定冇人會改-_-

EXP
585 點
原帖由 MRMOMO 於 2009-9-12 13:47 發表
肯定冇人會改-_-
你錯了!我搵過幾個名真系有的-不過好平常ga事黎!你自己個名人地用日文讀你都有可能....!

EXP
292 點
睇過...-.-之前戈個學校論壇有個fd post過比我睇 -.-d名有d唔係真架

EXP
477 點
你都幾得閒下:L
點圖有更多野睇!

EXP
189 點
池早香<------遲早香(死)  一定架啦@@""

EXP
87 點
香港人結婚之後會根老公性都有好似e d日本人名一樣好好笑