AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1883|回復: 22
打印 上一主題 下一主題

招技有咩用-_____-?請賜教!  關閉 [複製鏈接]

EXP
288 點
樓主

我念住學lv1就夠,幾多lv最好,如果我升到86lv有29sp,76技學到lv3 扣10sp.75技學到lv3扣10sp 82技學lv2 扣5sp  就剩返4sp,我需要洗技?
我需要學73技升上去嗎?
但係招野有咩用,係話打中敵人就消失效果?
                也許不怎麽喜歡自己的人,更懂得怎樣去愛別人        …空之鏡…
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
7 點
73學爆  有時冇mp 危險果時 開左佢 保命....等救兵
76反而唔洗學...(除非你係d有錢仔,狂爆點數m水=.=,招技每2秒就扣mp 好易唔夠mp殺人,所以唔學好d  
75基本上2lv就夠   79lv lv2 既仙都高防過86戰了=.= lv3用途唔大 扣m仲多左
乂蒼鬼乂

六級天王會員

自由を求める人は永遠に後悔する ...

EXP
2794 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

學硬-.-
有左呢招任何攻/毒都唔扣血
好用過Ec/幻D堲盾 魔盾la
學爆

EXP
288 點
原帖由 鬼鬼 於 2009-9-11 22:19 發表
73學爆  有時冇mp 危險果時 開左佢 保命....等救兵
76反而唔洗學...(除非你係d有錢仔,狂爆點數m水=.=,招技每2秒就扣mp 好易唔夠mp殺人,所以唔學好d  
75基本上2lv就夠   79lv lv2 既仙都高防過86戰了=.= lv3用途唔 ...
2秒扣幾多mp?
                也許不怎麽喜歡自己的人,更懂得怎樣去愛別人        …空之鏡…

EXP
7 點
76最高lv唔知扣幾多   

係每1秒80 lv1   咁你自己諗啦=.=

73技冇客你想像中咁好...因為狀態中 打人會解除狀態
好在一樣野 出技極快 同金蟬差唔多  冇mp果時/俾人圍果時可以用一用 保命 最高lv好似維持120秒定90秒 我覺得一定學爆...
乂蒼鬼乂

六級天王會員

EXP
2794 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

73技當然保命用la
但系招魔力個人認為得升lv有用
同其他職打上呢招死緊=.=比人定住打 好似弓果d 3毒+野76技 你D mp扣得快過比人用亂舞打- -
76技上完扣mp速度=火源,但+速度 相=馳靈
76技食過就知,,反正lv1食技書 試下無妨

EXP
7 點
75技對其他職死硬?
你淨係講弓同盜對仙咋bor-.-
弓定身加3毒 真係扣得快 但魔職打弓 都有心理準備啦!!仲會開75技俾佢扣咩=.=  但仙炸佢兩下已經死得了 而家定身完結既時間 可唔可以扣得曬3千5mp呢?? 真係有d想知  仲有對ec同幻,戰點呢??
乂蒼鬼乂

六級天王會員

EXP
2794 點

正常Ec有返少少強d ga裝都頂到La 有生命+血/體裝
唔好話80上 我之前玩7字頭E味齊裝都成3600血

幻呢..仙都好難打ga 雖然之前我用花隻仙挑死過87 89幻
但只佢地唔識用-.-幻一開始訓完人+75技吸鬼晒隻仙D mp你上晒技都冇用+埋76技-屬性 唔好彩ga-中 智/體 死定  一隻冇mp ga仙完全不能想像點打死人-.-

戰呢 難講-.-睇技術汁生

六級天王會員

EXP
2794 點

回覆 7樓 鬼鬼 的帖子

隻弓可能變獸定多次
咪有時間+多野75技 lu
招定就完再送多野定身比佢
仲系唔夠快ga...請佢食多招82技右點話

EXP
7 點
有咁多cp先算啦!!!!
獸定用既cp唔小的 你開完咁多技 仲有咁多cp放=.=?
82技扣落去 都係唔多 而且出技慢呢
乂蒼鬼乂

六級天王會員

EXP
2794 點

獸定唔一定用68果招ga...
定到就Ok 定完我相信回好定身
82弓技我只系用黎+快佢死亡速度

EXP
7 點
算把啦=.=  硬係要講到淨係單p
仙基本上單p係最廢.....
仙係團p先強   

lv1獸大 90cp  正常3百幾cp既弓手 用曬1定,3毒後 仲有幾多cp淨低呢-.-
乂蒼鬼乂

六級天王會員

EXP
2794 點

出左定 74技 泣血 +多野75技   咁算lu~~

EXP
288 點
原帖由 鬼鬼 於 2009-9-11 23:57 發表
算把啦=.=  硬係要講到淨係單p
仙基本上單p係最廢.....
仙係團p先強   

lv1獸大 90cp  正常3百幾cp既弓手 用曬1定,3毒後 仲有幾多cp淨低呢-.-

92個仙係天女打趴死靈 當時佢100
仙唔廢傢=__=,吃條毛 冰晶拖慢74技定佐,唔死再放72 夠咯褂

六級天王會員

EXP
2794 點

仙開晶甲行去死靈度開82技
+創世  玩鬼咩-.-
除非比佢定到開技連擊+93技 打到你mp都冇*有開魔盾的話

EXP
288 點
原帖由 俠客 於 2009-9-12 11:06 發表
仙開晶甲行去死靈度開82技
+創世  玩鬼咩-.-
除非比佢定到開技連擊+93技 打到你mp都冇*有開魔盾的話

食個1000mp水  ko!

六級天王會員

EXP
2794 點

咁不如隻戰系咁食聖靈=.=

EXP
288 點
原帖由 俠客 於 2009-9-12 11:30 發表
咁不如隻戰系咁食聖靈=.=

肥客,幾多lv呀個977?

六級天王會員

EXP
2794 點

都唔知有冇一個月冇上到-.-你夜晚點搵佢la

EXP
1129 點
招技好廢架:thumb: :thumb: :thumb:
出一出扣咁多mp:no: :no: 好易扣曬d mp架;P ;P
出完又要等咁耐先回好:Q :Q
一d用都冇呀!!