AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 6376|回復: 59
打印 上一主題 下一主題

波板糖SERVER@反AYUMI_大聯盟_請大家投反對票 [複製鏈接]

EXP
10 點
樓主
:thumb: 大家投反對票
單選投票, 共有 57 人參與投票
70.18% (40)
29.82% (17)
您所在的用戶組沒有投票權限
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
686 點
佢平時做過d咩?

EXP
161 點
佢係就係鍾意搶人王~ 引隻大boss黎~_~
但係佢不至於真係甘衰衰衰既- -

我投..無意見;P

EXP
211 點
搶王就係人都會架啦~~第一日玩online game呀你??唔同公會搶你王好出奇咩???
我地夢幻有時分兩team打王都係互搶架啦~!!搶得到係技術好...搶唔到唔0係度阿支阿左~ok?如果你咁講....搶王就係衰既...我真係好想問下...襯人地打到隻王就死 果陣 先黎搶果d又係咩囉o_o人地都未出聲..仲0係度聲大夾惡....@@仲有呀....唔好成日話人地hkd戰士又點又點...隻game開得商城...就預左d人玩真錢架啦!!唔係開黎托呀???有錢既你都可以咁玩架~~差在你覺得值唔值架者~!!你唔滿意人地0係商城game用hkd玩既...大可以轉game~一係就打去投訴佢點解要開商城囉~!!!

EXP
1746 點
睇黎好激烈=.=...
=.=我唔係波板糖=.=不便評論

EXP
686 點
原帖由 心霜乂碎 於 2009-9-26 19:45 發表
睇黎好激烈=.=...
=.=我唔係波板糖=.=不便評論

我都唔係波板糖:em800_35: 我綿花糖

EXP
10 點
AYUMI人氣太高了[臭名氣]推上吧波板糖既朋友:em800_105:

EXP
179 點
邊個反我老婆:em800_31::em800_31:
想死嗎?:eeeee::eeeee:...玩得呢D GAME就係咁嫁啦...
HKD就是王道..有邊個SERV勁人唔係HKD戰士?!....
你地講埋D野都冇用腦諗過的...唔通我用真錢玩既仲要唔夠你地班唔入點的人玩..唔會呱?!
我諗天羽唔會咁白痴既......
係POST反人有咩用呀..一係入GAME殺佢..一係入點多過佢..你咪可以大聲囉:em800_52::em800_52:
唔岩既...轉隻月費GAME..咪可能好DD....不過都有人SELL月卡嫁喇..到時你又要反佢??:em800_52::em800_52:

EXP
88 點
以上幫ay講野既兩個人,講野實在係唔經大腦,反映出你心智係幾咁唔成熟.自問一句,如果ay唔係有利益比你地,你地會唔會幫佢講說話先?

EXP
2032 點

在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章

原帖由 car888 於 2009-9-28 21:00 發表
極之反對討厭AYUMI
car?系唔系car呀:'(
好掛住你

EXP
179 點

回覆 8樓 Lkis 的帖子

你知有咩利益比我咩:em800_08: ....你又唔知又要亂講!!
你講野先唔經大腦...:em800_34: :em800_34:
不過唔緊要既... 係GAME唔夠做咪係呢到發洩下囉:em800_52:
我用錢唔小得過AYU啦!!~~~3樓的你話係嗎?:em800_05:

EXP
88 點
原帖由 joensr250 於 2009-9-28 22:51 發表
你知有咩利益比我咩:em800_08: ....你又唔知又要亂講!!
你講野先唔經大腦...:em800_34: :em800_34:
不過唔緊要既... 係GAME唔夠做咪係呢到發洩下囉:em800_52:
我用錢唔小得過AYU啦!!~~~3樓的你話係嗎?:em800_05: ...

咁大反應唔通你心虛A_A?
你講左黎幾句真係證明你幾咁小朋友,原來用得多錢落隻game係好威水架?
咁你真係叻叻啦^^係商城制既game總有你黎d錢都未識搵就學人洗既小朋友出現,對住你黎d連腦都未必有既生物講野又何必要經大腦呢..
game唔夠你打代表d咩野?唔通成個人生就係得天羽?我洗唔洗因為輸比個燒錢既小朋友而黎發洩呢?
我諗要你一蚊都唔用咁黎玩黎隻game真係難過登天,大個仔啦^^唔好以為人人都好似你咁幼稚啦,用得多錢落隻game黎玩都拎黎威,自量下先啦唔該

EXP
19 點
原帖由 Lkis 於 2009-9-28 23:22 發表

咁大反應唔通你心虛A_A?
你講左黎幾句真係證明你幾咁小朋友,原來用得多錢落隻game係好威水架?
咁你真係叻叻啦^^係商城制既game總有你黎d錢都未識搵就學人洗既小朋友出現,對住你黎d連腦都未必有既生物講野又何必要經 ...

既然你用「小朋友」黎指責對方
我諗首先你要嘗試做個「大朋友」 明白下 用唔用錢打機只係個人自由 及不同價值觀使然

online game 一向係鬥資源 , 1.時間 2.HKD 3.精神
技術性或者遊戲入面社交技巧只佔極小部份 ,,,,
唔建議你用「小朋友」呢個term黎鬧人 , because...好明顯你就係一件小朋友

EXP
179 點
有邊個小朋友有咁多錢玩GAME..我都好小見到:em800_34:
我唔識搵錢?!一個人唔會帶全副身家出街呱...:em800_52:
冽兄講得好...第一我冇咩時間 ...唯有用HKD囉...如果你有哂"時間,金錢同埋精神"既你都可以做你想做既野係GAME入面...AYUMI就有哂呢3樣野喇~~
同埋我用錢多唔係拎黎扮野的...只不過係你地唔抵得人用錢玩開個POST出黎鬧人...我都係睇唔過眼先出聲既...
同埋打呢D ONLINE GAME 都係想留個名姐...而家有幾多個勁人(我意思係指你地覺得好人又好勁果D老手)有AYUMI咁紅呀而家:em800_52:
P.S. 係GAME識得我既人都知我係好人一個:em800_38: :em800_38:PK榜我都上唔到:em800_113::em800_113:

EXP
84 點

回覆 14樓 joensr250 的帖子

股股講緊個個係唔係我??(又好人又勁個D老手):fly: 哈哈~我講下笑~

EXP
88 點
原帖由 凜冽 於 2009-9-29 04:01 發表

既然你用「小朋友」黎指責對方
我諗首先你要嘗試做個「大朋友」 明白下 用唔用錢打機只係個人自由 及不同價值觀使然

online game 一向係鬥資源 , 1.時間 2.HKD 3.精神
技術性或者遊戲入面社交技巧只佔極小部份 , ...

首先,我諗你唔明白我叫佢小朋友既原因,我並唔係因為佢肯用錢落黎玩而話佢,而係佢心態既問題

第二,你所謂玩0nline game要付出既野,令我覺得你係一個為打機而打機既人,你亦忽略左玩0nline game最有一樣最要既野..就係你既人緣..如果ay唔係衰黎樣野既話,今日就唔會有黎個post既出現了吧
小心唔好做一個狗眼看人低既人,我從來唔覺得出錢玩有咩野問題,值得比我話既只係佢份人同佢講過既野
從你既文字入面亦睇唔出你份人幾咁成熟,你將og當係一隻單機game咁黎玩,你目標就係要爆機.但我想講,og唔係比你當番工咁玩既,0nline更加重要既係同其他人既溝通,而唔係打爆機既快感..你所講既og三部曲真係相當膚淺..
究竟係你玩遊戲定係遊戲玩你黎個道理我相信你係明白,但如果你係為左幫人而幫人,串人而串人先會回有關ay個幾個帖既話..我會後悔我認真咁回應左你,因為你做既係對人不對事

EXP
88 點
原帖由 joensr250 於 2009-9-29 14:01 發表
有邊個小朋友有咁多錢玩GAME..我都好小見到:em800_34:
我唔識搵錢?!一個人唔會帶全副身家出街呱...:em800_52:
冽兄講得好...第一我冇咩時間 ...唯有用HKD囉...如果你有哂"時間,金錢同埋精神"既你都可以做你想做既野 ...

我話你係小朋友既原因係因為你覺得用得多錢落隻game就係威,就可以做網絡界既霸主

都再講一講.如果只係做齊時間 .HKD .精神 黎3樣野既話就只會成為第2個ay,日日對住個mon發呆而唔係玩緊一個遊戲
如果你係放得多錢,玩得勁而又有品既話有邊個會唔服你?反思下你地班自以為冇錯既hkd戰士所做過既野啦

打機為留名,你大可以學ay咁,但比人鬧比人串個陣唔好怨,因為係你自己囉黎既

EXP
179 點

回覆 17樓 Lkis 的帖子

我人緣不知幾好....
個個人的價值觀都唔同嫁啦...人地冇咩必要為左呢D POST既小事改變自己打機既態度...仲有打機要有品呢個係你既準則...呢個世界咩人都有嫁啦...冇理由要將自己覺得岩果套都要人地用下話...
我又問下你地...係GAME入面你地幾時有見個AYU出聲,哂裝備...佢打機不嬲都唔出聲既...只係做自己想做既野...
樓上15樓既就唔同喇...成日哂隻鳳尾:@
:@ :@

EXP
179 點

回覆 15樓 tungtunglok 的帖子

:@ :@ 今朝比你鍚左...:em800_105: :em800_105:
你要做我7日2奶:em800_52: :em800_52:

EXP
88 點
原帖由 joensr250 於 2009-9-29 17:42 發表
我人緣不知幾好....
個個人的價值觀都唔同嫁啦...人地冇咩必要為左呢D POST既小事改變自己打機既態度...仲有打機要有品呢個係你既準則...呢個世界咩人都有嫁啦...冇理由要將自己覺得岩果套都要人地用下話...
我又問 ...

冇錯.所以你都唔好用你個套用hkd玩就大哂既觀點黎影響到人,而家就係因為ay做既事搞到咁多人反佢,既然你覺得咁做係冇錯既話你冇得唔接受咁多人反佢,因為係你簡既

另外,你人緣幾好我唔知,只係知ay人緣同佢個格好差