AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: ooo444
打印 上一主題 下一主題

波板糖SERVER@反AYUMI_大聯盟_請大家投反對票 [複製鏈接]

EXP
179 點

回覆 20樓 Lkis 的帖子

我從來都冇話過用hkd玩可以就大哂....
不過商城Game設定一定係點品優勝d嫁啦...唔係點會有人買點!!
p.s. 你識ab嗎? 超級hkd戰士.....最後佢點呢?:em800_52: 所以話hkd唔一定大哂的....
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
179 點

回覆 15樓 tungtunglok 的帖子

同同~~你老就係老不過唔止手老個人都幾老下啵~:em800_52: :em800_52:

EXP
88 點
原帖由 joensr250 於 2009-9-27 18:05 發表
邊個反我老婆:em800_31::em800_31:
想死嗎?:eeeee::eeeee:...玩得呢D GAME就係咁嫁啦...
HKD就是王道..有邊個SERV勁人唔係HKD戰士?!....
你地講埋D野都冇用腦諗過的...唔通我用真錢玩既仲要唔夠你地班唔入點的人玩.. ...

你都變得幾快丫,不過我都無意再講落去..ay是對是錯,旁觀者自己諗啦

EXP
10 點
ayumi 人品人格如何 大家有眼睇:em800_31: 反對+++

EXP
338 點
我吾明Ay有d咩吾好b0r:L ....
見人投就投zEr:Q
此帳號已關閉`
轉做FTI寶兒 ;]

EXP
582 點

回覆 4樓 心霜乂碎 的帖子

冰 厄post?:em800_34:

EXP
135 點

回覆 26樓 paul.yy 的帖子

你咪又係厄post:L

我5知點解投左支持票...可能因為AYUMI同我都係女仔掛:L
[亂:em800_82: ]
有冇人記得我...

EXP
2 點

.\/.

佢好衰呀 持住自已高lv 乜王都搶
但係叫下佢帶下人都唔得(包括部份高lv人士)
衰到咩咁:em800_31:
我極力反佢呀.\/.

EXP
2032 點

在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章

原帖由 Carol=] 於 2009-10-14 00:03 發表
你咪又係厄post:L

我5知點解投左支持票...可能因為AYUMI同我都係女仔掛:L
[亂:em800_82: ]

AYUMI系男仔玩伽,我想拒只不過想扮演個個日本藝人亞由美姐。

EXP
20 點

<<<棉花糖 kai子一名

訓唔著上黎遊下:em800_137:

又幾熱鬧wo^^
好其待合你過服:em800_35: 會一會你班傻佬

阿L君: e+古sir 都有教la 係咪小兒科 你未必叻過細路哥 做咩要話9人小朋友姐...
你好大咩:em800_11: 聽你講多3句我覺得你先小朋友... 唔夠做又輸唔起, 冇錢又要扮有型:em800_16:
off la 你:em800_08:
波板糖既朋友 棉花糖過 pk場 隨時侯架... 有機過黎 打返場, 切初下:em800_47:

EXP
2032 點

在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章

原帖由 faifaijoey 於 2009-10-18 05:12 發表

又幾熱鬧wo^^

阿L君: e+古sir 都有教la 係咪小兒科 你未必叻過細路哥 做咩要話9人小朋友姐...
你好大咩:em800_11: 聽你講多3句我覺得你先小 ...

到時唔好喊;P
到時8成你會無奈地投靠AYUMI:lol

EXP
88 點
:yip:
原帖由 faifaijoey 於 2009-10-18 05:12 發表

又幾熱鬧wo^^

你好大咩:em800_11: 聽你講多3句我覺得你先小 ...

追post咪追post囉,洗咩野講咁多野^^?:loveliness:

你講到你自己好巴閉咁,你叫自信定自大呢?:thumb:

聽你講多3句我覺得你先小朋友... 唔夠做又輸唔起, 冇錢又要扮有型

:yip: :yip: Yes,I am.等緊你黎ser3做埋一份小朋友

:call: p.s.對住你個語癌病患者d字睇得好辛苦:bang: :bang: :bang:

EXP
88 點
原帖由 勤勞的企鵝 於 2009-10-18 08:44 發表

到時唔好喊;P

其實我都仲未投票:bang: 但見熱潮已過又有個自認kai既上黎推..:D
我諗ay見到佢最多係黑名多個人,日日搵佢一齊玩;P :boxing: :bang:

EXP
686 點
原帖由 Lkis 於 2009-10-18 09:33 發表

其實我都仲未投票:bang: 但見熱潮已過又有個自認kai既上黎推..:D
我諗ay見到佢最多係黑名多個人,日日搵佢一齊玩;P :boxing: :bang:

咁睇唔過眼不如轉game啦:em800_82:
轉去一隻窮人玩既game:em800_66:
生理同心理都不正常的人

EXP
88 點
原帖由 happyboy 於 2009-10-18 10:17 發表

咁睇唔過眼不如轉game啦:em800_82:
轉去一隻窮人玩既game:em800_66:

:funk: :funk: :funk: 你又知我一蚊都冇比過既
睇黎我真係窮到冇錢買點呀:time:

EXP
686 點
原帖由 Lkis 於 2009-10-18 10:29 發表

:funk: :funk: :funk: 你又知我一蚊都冇比過既
睇黎我真係窮到冇錢買點呀:time:

咁咪係囉  你有用錢玩  人地又係有用錢玩
人地只不過用多少少錢咁解姐  你都有用錢玩  有咩資格話人hkd戰士
生理同心理都不正常的人

EXP
20 點
原帖由 勤勞的企鵝 於 2009-10-18 08:44 發表

到時唔好喊;P

錢呢 細佬仲有多少 唔計我呢個kai子 
我則邊d 7頭都係咁易上左7 8件 10星裝:em800_52:
除左個level高有減乘 計eq打好難輸lo真係 
出黎講野最好有少少保留... 你又知你主人食滑我地
投靠... 哈 句野你講架???:em800_08: 朋你

EXP
20 點
原帖由 Lkis 於 2009-10-18 09:16 發表
:yip:
追post咪追post囉,洗咩野講咁多野^^?:loveliness:

你講到你自己好巴閉咁,你叫自信定自大呢?:thumb:

聽你講多3句我覺得你先小朋友... 唔夠做又輸唔起, 冇錢又要扮有型

:yip: :yip: Yes,I am.等緊你黎ser ...

你條屎虫 係要死淨把口;P

EXP
88 點
原帖由 happyboy 於 2009-10-18 15:10 發表

咁咪係囉  你有用錢玩  人地又係有用錢玩
人地只不過用多少少錢咁解姐  你都有用錢玩  有咩資格話人hkd戰士

到到而家你仲係覺得咁多人反ay係因為佢肯用錢玩,個個都唔抵得佢勁???
你對黎件事一知半解既就唔好講咁多野啦..星期5得閒既就黎波板糖睇下個世頻吧

EXP
88 點
原帖由 faifaijoey 於 2009-10-18 16:29 發表

你條屎虫 係要死淨把口;P

一開口就屎尿屁,你係咪從事清潔行業架?;P ;P