AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 3004|回復: 25
打印 上一主題 下一主題

[分享] 小圈子,玩lun既,唔洗玩!_! [複製鏈接]

EXP
20 點
樓主
大家好呀,我係波板糖的(五鈴羊),對天羽的感覺,有下列的感想。
1)本人覺得天羽是一個小圈子的遊戲,高級無敵就唔洗多說,但所有高級組埋一齊就問題大了
   例如:打烈<有時我都打到-﹏-"全靠技術>  但係豬,邪,100王就真係靠好彩高攻先搶到,因為
這些王多血 單靠低攻低lv人任,基本打到的機率係20% 因為叫你名 高級組(唔洗多講ay組)就唔打
拉到轉名就狂打,叫人點打。所以小圈子1就係打王。都仲未講gm搞d活動,gm的活動係好,但係沒有
留意低級人任的存在,他們唔係比王殺 係比人殺,難道這活動只係級高級人任玩嗎? 難道不能改到其他地方進行嗎?

2)五鈴羊<<講出黎都知邊個la 唔洗多講 次次都自己一個一組 冇人組>>就連壁虎 黃全娃-.-都唔玩了
難道這遊戲真係小圈子 還是他們都是怕ayumi ,怕死之徒嗎  他們這樣 絕對會慢慢令一些人不玩,太獨食了。

3)打王唔係靠技術,是靠錢 小圈子 !!!!這還有什麼意思!!!        

最後想多謝一d人
                                                                                           十
                                                                                   Ken 虎 娃 水0

by50羊 21/10/09
已有 1 人評分EXP 金幣 收起 理由
dingdong + 4 + 4 + 4 衷心感謝

總評分: EXP + 4  金幣 + 4  + 4   查看全部評分

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
20 點
唔滿意佢地一個又講多d野!!!!!!!!!小圈子萬歲!小圈子萬歲!小圈子萬歲!小圈子萬歲!小圈子萬歲!小圈子萬歲!小圈子萬歲!小圈子萬歲!小圈子萬歲!小圈子萬歲!>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

EXP
2032 點

在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章

原帖由 billyida 於 2009-10-21 14:50 發表
大家好呀,我係波板糖的(五鈴羊),對天羽的感覺,有下列的感想。
1)本人覺得天羽是一個小圈子的遊戲,高級無敵就唔洗多說,但所有高級組埋一齊就問題大了
   例如:打烈  但係豬,邪,100王就真係靠好彩高攻先搶到,因為
這些 ...

50又唔穩我,我都沒咩fd伽:@
竟然無視我:@

EXP
40 點
如果高攻就搶到王唔洗講技術就好啦!!!!:em800_111:

ayumi組自己fd打王有咩問題je,五0羊你有你d fd打王 ayu有佢自己d fd打王 冇影響架!!!大家都係一個地方搶王ja ma 唔係你搶就佢搶架啦
咩都慣ayumi事都好累架wo咁!! XDD

EXP
1746 點
=.=我對樓主講既野有少少保留...
樓主講得都唔係完全唔岩既..GM真係莫視一D低級既人!!
=.=但係...我都係得7X= =我都搶過烈 豬個D
技術係一定要 當然等級也很重要
所以都係勸樓主『努力升級』吧=.=!

EXP
686 點
唔洗驚打唔死喎= = 班友見隻王唔係出佢地組個名都係照打:em800_47:
都唔知佢地想點:em800_105:
生理同心理都不正常的人

EXP
582 點

回覆 5樓 心霜乂碎 的帖子

非常同2:em800_111: 但5係叫你上e個post :em800_105:

EXP
582 點

回覆 6樓 happyboy 的帖子

班友5拉?:em800_08:

EXP
686 點
原帖由 paul.yy 於 2009-10-21 22:44 發表
班友5拉?:em800_08:

未拉到傳點班友就打死左:em800_105:
生理同心理都不正常的人

EXP
115 點

回覆 樓主 billyida 的帖子

@@你吾知有錢就玩晒架喇咩

我就係頂吾順
先離開
打機打到咁 我都係天羽受夠@@
早離開是好選擇

EXP
77 點
原帖由 billyida 於 2009-10-21 14:50 發表
   例如:打烈  但係豬,邪,100王就真係靠好彩高攻先搶到,因為
這些 ...

呢隻GAMe,,玩開既都係日日上定時打王-_-
仲要成幾十人去搶隻王,,,又有內掛升lv,,

EXP
20 點
GM搞d活動都唔理低級 so 天羽係有錢人玩既game黎=]!_!

EXP
10 點
原帖由 billyida 於 2009-10-22 14:35 發表
GM搞d活動都唔理低級 so 天羽係有錢人玩既game黎=]!_!

你咁講我又唔係好覺。因為我見好多人一個仙都唔洗用可以玩到好勁,朱古力就有兩個啦
115 100王 日日全部佢地食晒。
話時話  如果所有玩家都唔買一張點黎天羽 GM個D係咪要食粥水:em800_08:

EXP
20 點

回覆 4樓 紫妍 的帖子

你地一組唔係問題 但係你地係太獨食 唔通要同你有好関系先可以打下王仔嗎?

你地係在d活動殺人 叫d低攻小小 都死la 冇人話你地一組有問題lo!!!

平時d王都你地打曬咁制 又100 又115

EXP
20 點

回覆 13樓 AMPM 的帖子

挑 朱古力ser 得2個人 點同  唉 合完ser你就知咩事 你有能力打王 都冇能力殺人!!!

EXP
527 點
容許我講一句公平話..你有幾多努力就有幾多成果姐
人地高lv 就自然係咁 唔通你真係想人人一樣lv 一樣裝 一樣技術 去打王??
一定有勁一定有廢 無話咩小唔小圈子..

A 字膊 /shocking/_____\

EXP
10 點
[quote]原帖由 billyida 於 2009-10-22 14:57 發表
挑 朱古力ser 得2個人 點同  唉 合完ser你就知咩事 你有能力打王 都冇能力殺人!!! [/quo
朱古力SERVER得兩個人:em800_08:人地冇用錢玩都可以玩到勁,你又冇用錢玩玩到咁廢 係咪應該檢討下自已呢,一味淨係識叫改呢樣個樣,我想話你知呢個世界無免費午餐架

EXP
20 點
你咪又係跟人尾 你自己打王打q咩!! 高lv個d個個一組 打王升lv都得la 洗q消卷!!比錢 玩 玩到你咁咩唔通 跟人尾:dump:

EXP
95 點
同意50羊 ge講法..
ok..打世界boss係睇技術睇運..食唔到無得怨
甘活動裡面ge boss呢??
獨食到死
唔想人食到就打死人,,,,,無?????
"清場清場"~(好笑)

公測時候ayumi都係跟小豬打炸

EXP
85 點
好同意
D online全部整係要高級既,唔要我地D低lv架啦:em800_27:
我是補血高手喔,我唔成日上壇架,多多指教