AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 我最型
打印 上一主題 下一主題

[報導] 不滿打王d人入黎討論下 (盡量集中討論下) [複製鏈接]

EXP
821 點
同意打機係為求開心同認識D朋友
唔洗為左搶王 而令到大家搵交嘈
趕走玩家
:cheer: 希望大家放下心中成見
咪搵交嘈 搞到個世頻亂哂@@"
(除左D一搶到王就退組的賤 人:boxing2: )
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
2032 點

在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章

原帖由 我最型 於 2009-11-25 19:07 發表
咁佢地思想有問題;P

對呀沒錯,他們的思想的確有問題我沒話可說,
但是燒boss玩家們難道認為自己和其他不滿玩家的不滿情緒沒有關系嗎?

EXP
527 點
原帖由 勤勞的企鵝 於 2009-11-25 22:00 發表

對呀沒錯,他們的思想的確有問題我沒話可說,
但是BT玩家們難道認為自己和他們獲得精神病沒有關系嗎?

bt玩家是指燒卷的人??
燒卷你覺有咩問題._.?
唔明咩精神病-.-??唔太明

A 字膊 /shocking/_____\

EXP
61 點
成日話付出有幾多幾多,食王打人係應份既…你根本就濫用左黎個道理囉,人地不滿唔係因為你肯比錢玩呀,係你點樣對其他人呀
調轉角度諗下啦,當你係個d岩岩上手既玩家你會點﹖好地地搶王一入到去就比人殺,我覺得你唔會講得咁輕鬆囉。   或者你又會話我地比左幾多幾多錢玩呀,搶王係應份架,你要搶王要殺番我o既咪出多d錢,升高d lv囉…你睇下個攻城戰,除左你個部仲有人玩咩?玩活動玩到咁無癮仲有冇人會玩落去呀?你出得咁多錢唔差在收購埋隻game,自己班人玩到如日中天都得呀,洗咩野搞到其他人咁?成個ser失哂平衢,你用腦諗下online game個字點解先啦…

EXP
527 點
原帖由 023023 於 2009-11-25 22:46 發表
成日話付出有幾多幾多,食王打人係應份既…你根本就濫用左黎個道理囉,人地不滿唔係因為你肯比錢玩呀,係你點樣對其他人呀
調轉角度諗下啦,當你係個d岩岩上手既玩家你會點﹖好地地搶王一入到去就比人殺,我覺得你唔會講得咁輕 ...

pvp打王係一個活動..你唔滿意可以唔參加 唔可以話因為俾人殺/搶唔到而發火架wo
攻城戰呢d係玩家自原
我深信你收晒 所有100lv /以上既人入族 一定有得打 但係人地申唔申入你部呢?

隻game出得有元寶 就會有人用錢 無話邊個用得多同小 多就要吊 小就無料
個ser有咩失平衡?我可以夠膽講句 而家王日日都有唔同人食
包括pvp王都唔係一隊食晒囉

EXP
61 點
原帖由 我最型 於 2009-11-25 22:51 發表

pvp打王係一個活動..你唔滿意可以唔參加 唔可以話因為俾人殺/搶唔到而發火架wo
攻城戰呢d係玩家自原
我深信你收晒 所有100lv /以上既人入族 一定有得打 但係人地申唔申入你部呢?

隻game出得有元寶 就會有人用錢 無 ...

又比你扯番去不停講"用錢用錢用錢"可能你地平時玩得太忘形,連隻game有咩野問題都睇唔出,你出番去睇下有幾多post講緊搶王,合左ser o既不滿啦,有咩野問題都唔知你洗咩野係度開post?唔好比我睇死你一陣又講番你用得多錢就比人批鬥o既理論呀,個問題根本唔係度

EXP
527 點
原帖由 023023 於 2009-11-25 23:06 發表

又比你扯番去不停講"用錢用錢用錢"可能你地平時玩得太忘形,連隻game有咩野問題都睇唔出,你出番去睇下有幾多post講緊搶王,合左ser o既不滿啦,有咩野問題都唔知你洗咩野係度開post?唔好比我睇死你一陣又講番你用得多錢就 ...

不如你講下問題係邊
而家係d人自己搶唔到王上黎話不滿
但事實每次王只有1隊成功搶

你所講既問題係咩呢?

EXP
104 點
原帖由 023023 於 2009-11-25 22:46 發表
調轉角度諗下啦,當你係個d岩岩上手既玩家你會點﹖好地地搶王一入到去就比人殺,我覺得你唔會講得咁輕 ...

其實我覺你講得好岩 人地不滿係在於點對其他人
但問心果句 對於新入泥既玩家 我地呵護備至
佢地打佛打烈打豬打100 搶到我地會恭喜佢地 讚佢地
唔會話因為佢地搶到走去殺佢地
你睇返未合ser之前 唔知真定假 我聽返泥就係
佢地係野外 唔係pvp場喎 搶到boss會俾人追殺
你覺得邊一方會對新晉比較好?
另外 當佢地需要寶石既時候 如果有既話 我地都唔介意俾佢地
(當然如果一開口就問8,9,10石就不在此限啦)

你又講到入到pvp場打王俾玩家殺 殺人既人就對其他人唔好?
首先你要知道所謂pvp 即係player versus player
即係玩家同玩家之間既對抗
入去既時候 你預期人地唔應該殺人
呢點係你出現邏輯謬誤
並唔係話邊個用錢多就大哂
而係講緊pvp既大前題

如果你硬係覺得係pvp打王殺人係唔正確既
你可以去睇下
邊一隻online game入面
pvp場係唔殺人既?

純粹係個人見解:)

EXP
527 點
原帖由 bangbamwa 於 2009-11-26 01:05 發表

其實我覺你講得好岩 人地不滿係在於點對其他人
但問心果句 對於新入泥既玩家 我地呵護備至
佢地打佛打烈打豬打100 搶到我地會恭喜佢地 讚佢地
唔會話因為佢地搶到走去殺佢地
你睇返未合ser之前 唔知真定假 我聽返 ...

正解#10:lol

EXP
211 點
隻game 0係比武場搞得呢d打王活動好老實咁講~就係為左比大家可以pk!!點解!?咪就係因為可以賺錢囉!!!站於商業角度黎講 搵錢先係最實際~試問有邊隻商城game唔係咁!?當你唔夠人打..你又想贏人....你有錢既時候就會去沖裝~!!呢D咪就係佢公司想要架囉!!就算月費GAME都一樣有人賣月卡黎玩啦~有咩問題!?而且~星期5比武場可以打人者~咁星期2呢?果個場唔可以打人啦掛~!?隻115 有冇人搶??你夠打~咪黎搶囉~!!冇所為架WOR~!!講真.....我地又唔係一定搶到王!!只係食到既機會比較高者~!!我地都有失手既時候!!人地SET晒出王位~你SET得1個...搶唔到就唔好話人~!!唔好同我講學生冇錢~我地呢D出黎做野就有錢玩~!!GAME 同現實一樣~唔會有一步登天既事~呢個世界冇FREE LUNCH架!!想要有收穫 自然就要付出~錢當然係最快達到目的~冇錢咪靠時間囉~冇計架WOR!!玩GAME最緊要開心架者~!!食唔食到王都係其次~!!點解成日都要執著個星期5打王活動呢??其他時間打王~冇得PVP既地方你地都可以搶丫~!!唔好成日淨係睇到唔好果方面~搵多D好既方面黎睇!!做人都會開心D~!!世界上冇兩全奇美既事架麻~!!大家加油啦!!

呂布字:em800_66:

EXP
527 點
又話訓教@@:eeeee: :eeeee:

EXP
211 點
而家去訓啦:em800_47:

EXP
527 點
:bigcry: 一陣又見到你

EXP
10 點
你話淨係想純粹討論下 唔係搵交嘈
你開得lee個theme 已經係引下罵戰啦
冇錯 付出幾多的確係得返等價既回報 但已經偏離現實好遠 。
你打機打到曉飛,唔會有人話你叻 錢叻啫!
打機係消閒娛樂 唔係24小時對住隻game稱霸稱王(好威)我諗遲d你連現實同虛幻你都唔識分。好似ay個d 遲早咪變自閉仔 完全同現實脫離,難為你父母咁辛苦生你出黎 唉:funk:

EXP
104 點

回覆 34樓 AMPM 的帖子

人地就講緊點解會嘈起上泥
而你就係度撩人嘈
自己係度人身攻擊先係引起罵戰:D

EXP
527 點
原帖由 AMPM 於 2009-11-26 03:48 發表
你話淨係想純粹討論下 唔係搵交嘈
你開得lee個theme 已經係引下罵戰啦
冇錯 付出幾多的確係得返等價既回報 但已經偏離現實好遠 。
你打機打到曉飛,唔會有人話你叻 錢叻啫!
打機係消閒娛樂 唔係24小時對住隻game稱霸 ...

呀dee dee 你已經有幻想症啦
點解係呢個theme 就一定罵戰 世事係無絕對架
你要罵只係人問題啦

你而家係玩緊天羽 關真人咩事
唔通你又知人真人係咩料?定係你又幻想人地係自閉仔??
人地叻唔叻你又唔知 全部就靠估?______?
不如拎d真朋實據出黎啦唔該
打機係消閒娛樂 但遊戲入面都有分最強同最廢架
即係每隻game最勁就會同現實脫離??
點解你會覺ay會同現實脫離呢 你係佢本人定你認識佢?
人地有錢有勢咩都有好似係你咩都無唔抵得咁:yeah:

EXP
61 點
死開la 型西 你同ay個邊 緊係冇時la 我知 你付出的時間 咪討好ay個邊d人 lo
講到好似好型咁 你試下唔係佢個邊 睇下會點lo

你講e d野 都係想比人小姐  討論討論 討完咪又係死路一條;P

EXP
527 點
原帖由 50羊 於 2009-11-26 14:46 發表
死開la 型西 你同ay個邊 緊係冇時la 我知 你付出的時間 咪討好ay個邊d人 lo
講到好似好型咁 你試下唔係佢個邊 睇下會點lo

你講e d野 都係想比人小姐  討論討論 討完咪又係死路一條;P ...

乜有關同邊個一邊架咩
即係你覺每一隻game 最勁果個d 朋友就係要俾人小?
有冇討好你問下佢囉:lol ,打王一向我好小有得組ay

又唔見我嘈?
你係咪見到人地個名食隻王你會唔開心呀?

EXP
1746 點
原帖由 我最型 於 2009-11-25 16:54 發表

大家諗深一層點解會不滿
因為搶唔到姐
你有打過都知
烈豬邪黑佛都係有技巧地先可以搶到
簡單講個例子
人地set晒符位 你自己咩都唔做 純企係一個位出唔到你位 之後慢慢行去王到 搶唔到又話又搶唔到..無得食 又上黎 ...

知道甚麼是易地而處嗎?
不如樓主開番隻70lv 去打王吧 試下唔好同番d勁人一組
同番d低級人士 一組
你地成組去搶王吧^^
你地試完一星期 你米知 到底係制度問題還是玩家問題喔~

EXP
1746 點
大家請冷靜一下
樓主都係想籍此問題 收集意見 反映比GM知
我認為雙方(50羊,我最型)都冇心引起罵戰
希望大家注意言詞