AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 我最型
打印 上一主題 下一主題

[報導] 不滿打王d人入黎討論下 (盡量集中討論下) [複製鏈接]

EXP
1746 點
120血藥可是不夠用尼..
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
527 點
原帖由 心霜乂碎 於 2009-11-29 08:38 發表
120血藥可是不夠用尼..

夠晒有突啦
可以加埋即補500果d..抽星星成日出

我以前74lv打王仲係食緊神龍丹@@

A 字膊 /shocking/_____\

EXP
61 點
原帖由 bangbamwa 於 2009-11-26 19:58 發表

冇錯 當你提到因為合左ser
令到更加多人受到影響,反對聲音愈黎愈大既時候
只不過係因為未合之前
每個ser都有x隻王對應y個玩家
但合左之後 就變成x隻王 對應3y既個家
咁係呢個情況之下 究竟事情既根本係
你所提到 ...

兩者都有關係吧,唔完善o既打王系統令部份高等玩家能夠獨食王..如果天羽唔改一改打王o既系統的話你地都有責任去平息下個問題

EXP
1746 點
原帖由 023023 於 2009-11-30 18:39 發表

兩者都有關係吧,唔完善o既打王系統令部份高等玩家能夠獨食王..如果天羽唔改一改打王o既系統的話你地都有責任去平息下個問題

a_a正正是我想講既總結

EXP
527 點
原帖由 023023 於 2009-11-30 18:39 發表

其實玩家都要負責任
人地最勁果d 都係搵佢d fd姐
我相信你地集合20個過100lv一定圍得死人
pvp王絕對無問題!

EXP
54 點
唔覺得係合ser的關係....boss少..多人搶不是問題...起碼大家公平
冇得pk的地圖..其他玩家都可以箊運搶到...

而家係.高lv玩家(只係果一隊)的品格問題...可恥地殺其他玩家...記得第一日合ser..朱古力ser的玩家去打115....

e班所謂冇錯的高lv人士..就唔係打怪..係打人..因為佢地知道..公平咁搶...有機會食唔到..所以就殺人先..

星期5的pvp boss..不用說....g m 其他開多了boss出來...可恥的是高lv玩家清場....只不殺同部人..難道天羽只可有一個部..?

但內裹最可笑的是...同部的人不可以打100跟115..否則殺...
可想而知.多麼的獨食.....

EXP
104 點
原帖由 SASA0234 於 2009-12-1 23:05 發表
唔覺得係合ser的關係....boss少..多人搶不是問題...起碼大家公平
冇得pk的地圖..其他玩家都可以箊運搶到...

而家係.高lv玩家(只係果一隊)的品格問題...可恥地殺其他玩家...記得第一日合ser..朱古力ser的玩家去打115 ...

聽講有人走去其他伺服器叫人打ayumi
然後佢係合服前一日就係度串串下咁
最後經過果日之後
佢又死死地氣好似一隻忠犬咁叫人俾佢升

唔好要我再一次定義咩叫pk地圖同pvp boss
殺人既準則個個都唔同
唔一定每一個人都要跟你果套 順哂你意先叫 「不可恥」
pk地圖人可以殺你 你都可以殺人
你唔岩咪叫幾十個人去圍佢 fair enough

EXP
54 點
原帖由 bangbamwa 於 2009-12-2 07:44 發表

聽講有人走去其他伺服器叫人打ayumi
然後佢係合服前一日就係度串串下咁
最後經過果日之後
佢又死死地氣好似一隻忠犬咁叫人俾佢升

唔好要我再一次定義咩叫pk地圖同pvp boss
殺人既準則個個都唔同
唔一定每一個人 ...

前半段不明白, 我沒見過有人來我地ser殺誰...有人來說交朋友就很多..話說回頭

我agree殺人既準則個個都唔同,
只係覺得沒必要巡視一周的刻意殺人....我地依d新手..想食一隻半隻佛都俾人殺了十多次..
讓出一隻半隻..不難吧?

EXP
104 點
原帖由 SASA0234 於 2009-12-2 13:29 發表

前半段不明白, 我沒見過有人來我地ser殺誰...有人來說交朋友就很多..話說回頭

只係覺得沒必要巡視一周的刻意殺人....我地依d新手..想食一隻半隻佛都俾人殺了十多次..
讓出一隻半隻. ...

既然你認同殺人既準則個個都唔同
咁下面既說話已經可以無視了:)

前半段唔明可以再睇多次:lol

EXP
527 點
原帖由 SASA0234 於 2009-12-2 13:29 發表

讓出一隻半隻. ...

有pvp呢個制度就會有機會殺人
唔係話殺邊個邊個 你可以向gm提出唔俾殺人wor
人殺你 你都可以去殺返人姐

EXP
104 點

讓出一隻半隻. ...

補充一句 你之前咩ser?

EXP
527 點
原帖由 bangbamwa 於 2009-12-2 17:12 發表

咩ser我就唔知
但我肯定佢係一個唔鋸高lv人
但自己又勁既人囉

EXP
54 點
原帖由 bangbamwa 於 2009-12-2 17:12 發表

我係古古力SER, 你地好似有玩家有黎我地ser玩..

原帖由 我最型 於 2009-12-2 17:13 發表

咩ser我就唔知
但我肯定佢係一個唔鋸高lv人
但自己又勁既人囉

我覺得咁多回覆, 最無里頭真係你, 成日都9唔搭8,
我唔係唔鋸高lv人, 而係太過份了....讓一步大家都好

如果我係勁人, 咁我一定會去pk場到殺你, 令你感受下....
可惜我地依d有穩定職業同正常生活的玩家, 不像你依d雙失

EXP
179 點
原帖由 SASA0234 於 2009-12-2 20:46 發表

如果我係勁人, 咁我一定會去pk場到殺你, 令你感受下....
可 ...

咁我好其代等你冇工返果時追上黎做高lv去殺我...:em800_52::em800_52:

EXP
527 點
原帖由 SASA0234 於 2009-12-2 20:46 發表

可 ...

請指出邊度9唔搭8
如果?_?不如如果你係gm啦 z_z?
又係呢幾尾 雙失 ?_?
有咩感受 我有唔係未俾人殺過 唔夠人打俾人殺係自然既事 有咩問題 有咩可以怨?

EXP
527 點
原帖由 joensr250 於 2009-12-2 21:19 發表

咁我好其代等你冇工返果時追上黎做高lv去殺我...:em800_52::em800_52:

人地好威架 正當職業 無料扮四條 咩都唔知係度老作當真
仲可以講咩?

EXP
179 點
原帖由 我最型 於 2009-12-2 21:22 發表

人地好威架 正當職業 無料扮四條 咩都唔知係度老作當真
仲可以講咩?

人咁講咪咁聽囉...網上既野..你話你有100m咩..我夠有500m啦:em800_34::em800_34:

EXP
527 點
原帖由 joensr250 於 2009-12-2 21:27 發表

人咁講咪咁聽囉...網上既野..你話你有100m咩..我夠有500m啦:em800_34::em800_34:

精?
我一向當玩狗之嘛 佢以己講左以為係事實 同佢講多都晒氣~_~

EXP
12 點
115boss 5應該係80LV圖,還有5好用比武場打boss la:em800_113: