AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 8112|回復: 80
打印 上一主題 下一主題

[分享] 原來唔食都升到LV :) [複製鏈接]

EXP
527 點
樓主
你地成日話搶唔到王
我計過 每日燒500張藍天卷
1張當12萬
就咁都有6千萬@@計埋做任
一日可以都有成億經@@
一覺唔覺搶到1,2隻王又多小小

所以呢唔係一定要打王先升到LV架

同埋唔好話無錢買藍天卷
我相信D 高LV都用左唔小錢去沖裝升LV

你要勁就要付出O______O

最後一句 大家加油升LV:time:

A 字膊 /shocking/_____\
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
2032 點

在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章

你做任+打王d經驗始終比我地多..........

EXP
527 點
但講真無可能做到經驗個個一樣多
王只可以1隊食

EXP
61 點

回覆 樓主 我最型 的帖子

藍天卷 大佬 個個咁有錢好似你咁消藍卷咩 你計返普通卷la:@

EXP
2032 點

在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章

原帖由 50羊 於 2009-11-27 10:13 發表
藍天卷 大佬 個個咁有錢好似你咁消藍卷咩 你計返普通卷la:@
的確,邊有人會去曬錢buy藍天卷伽?
系都用來買人AC啦~

EXP
821 點
你咁多藍卷 送300張黎啦就=3=

EXP
527 點
我有都燒晒:victory: :victory:

EXP
2032 點

原帖由 我最型 於 2009-11-27 20:10 發表
我有都燒晒:victory: :victory:
咁你就唔好講藍天卷啦。

EXP
527 點
原帖由 勤勞的企鵝 於 2009-11-27 20:27 發表
咁你就唔好講藍天卷啦。

咁你可以收架嘛
好似1萬定2萬就有一張
打部王又會趺金卷

EXP
821 點
<<<窮人一個
您咁有米 送黎好過^o^

EXP
39 點
樓主你真係搞笑
一日消500張藍卷 有兩個問題
問題一:時間上問題(樓主你雙失??咁多時間?)有冇咁多戰友陪你一日消五百張?雙失大聯盟?你有人陪人地一定有?
問題二:你話一張藍卷萬幾兩萬張??我行左咁耐天羽都冇見過囉 搞笑
另外打王 根本就高lv玩晒 你地幾個百幾lv係到狂食王汁裝賣俾新手
新手就要用HKD買點同你地收 我地新手養你地?
唔好同我講你地岩岩玩果陣都係咁 天羽果陣幾多人 而家幾多人 新手玩幾日唔見左人
多數人而家都係靠單練同解任升
最後:樓主唔好一味靠自己感覺講d不知所謂既廢話黎晒時間啦!多謝

EXP
527 點
原帖由 Lethe駿 於 2009-11-29 11:35 發表
樓主你真係搞笑
一日消500張藍卷 有兩個問題
問題一:時間上問題(樓主你雙失??咁多時間?)有冇咁多戰友陪你一日消五百張?雙失大聯盟?你有人陪人地一定有?
問題二:你話一張藍卷萬幾兩萬張??我行左咁耐天羽都冇見過囉 搞 ...

你唔知價我唔怪你

即係你覺得多人可以唔洗用hkd 小人就要用?

即係雙失唔可以打機?有色眼鏡?
而且掛機開住部機之嘛

你係唔係又係d諗住 玩一日唔洗做坐係度無啦啦就變左100lv既人?_?

EXP
39 點
哈哈~樓主你講野真係有小小可笑
藍卷1m~2m 你自己行下天羽城望下有幾多人放銀野先講啦
雙失唔可以打機??對唔住我冇咁講過 請你唔好誤會我既意思
我係話我地要返工返學既人冇你地雙失咁多時間打機姐 haha
講到掛機 你地打王放野係用元計 小數係銀計 你地賣件野最小都有40元掛
40元用內掛可以掛40粒鍾 梗係唔駛望住部機啦
用A餐掛 冇自動汁野 冇自動食水 冇自動開卷 你玩咁耐冇可能唔知掛@@?
對40lv以下既玩家梗係冇咩問題 40lv以上打怪出左40任卷 人不在既時候 白白冇左30元
另外你提到我係d玩一日就100lv既人?對唔住我唔覺得天羽100lv好勁囉 根本係玩裝
最後請你回覆既時候多d企係人地立場思考完先再回啦

EXP
527 點
原帖由 Lethe駿 於 2009-11-29 13:15 發表
哈哈~樓主你講野真係有小小可笑
藍卷1m~2m 你自己行下天羽城望下有幾多人放銀野先講啦
雙失唔可以打機??對唔住我冇咁講過 請你唔好誤會我既意思
我係話我地要返工返學既人冇你地雙失咁多時間打機姐 haha
講到掛機 你 ...

岩岩先買左1千張藍卷
2萬=1 你搵唔搵到就真係靠自己
唔通有人買件心0 60元 有人買30元 咁你就當左佢係60元?
升lv仲有好多方法 唔知道唔好扮晒識
時間多就過你就一定升得快d架啦
打王趺野賣元有咩問題 唔岩可以唔買
你睇岩 岩價咪買囉
個個星期都有罰企 自己拎錢去收元咪有得掛B餐囉
你話天羽玩裝 不如你試下開個10lv全身6品同我100lv全身5品打:time:

EXP
39 點
哈哈..你話你收岩岩收左我就要信你??我咪好唔得閒??
你話升lv有好多方法??離不開咪又係解任打怪裝換經 乜你有其他方法架@@"?
10lv6品裝同你100lv5品裝打??唔見你整10lv6品^^??得過講字有咩用=.=?
呢隻game唔係玩裝??唔見你空裝打王既??你講野真係...一路睇一路笑你白痴..哈哈
game人多物價梗係平 人少物價梗係貴 咁既打機基本智識你都唔明 都唔明你點做雙失~"~

EXP
527 點
原帖由 Lethe駿 於 2009-11-29 15:31 發表
哈哈..你話你收岩岩收左我就要信你??我咪好唔得閒??
你話升lv有好多方法??離不開咪又係解任打怪裝換經 乜你有其他方法架@@"?
10lv6品裝同你100lv5品裝打??唔見你整10lv6品^^??得過講字有咩用=.=?
呢隻game唔係玩裝?? ...

咁信唔信由你囉
我成身裝加埋都唔洗100元
點解我要整10lv6品? 係你自己話玩裝之嘛
我有裝點解打王要唔用 ?你無裝無得用?_?
你係咪廢過頭唔抵人勁過你:'(

EXP
39 點
唉..唔夠人講就係到人身攻擊 同你玩下囉
首先研究下你個名既由來先 改得呢d名既人多數都係果d啦~電車男~
本身自己個樣唔得 係game咪改埋d咁既名慰藉下自己心靈既空虛囉
你成身裝都唔駛100元??咁梗係啦 大家唔好諗錯 唔係你勁
係你呢d雙失既青年冇錢玩咋..咪唯有日日係屋企日煲爛煲囉
睇黎你捱得好辛苦喎..你套裝 我諗賣出去都有一千蚊既(PS:好似俾多你tim喇)
真係唔明社會點解要養埋你d呢蛀米大蟲..哈哈
從你回覆我既字裡行間睇得出你係d智識唔高 文化水平極低既人..真係回你都晒氣

EXP
527 點
原帖由 Lethe駿 於 2009-11-29 16:51 發表
唉..唔夠人講就係到人身攻擊 同你玩下囉
首先研究下你個名既由來先 改得呢d名既人多數都係果d啦~電車男~
本身自己個樣唔得 係game咪改埋d咁既名慰藉下自己心靈既空虛囉
你成身裝都唔駛100元??咁梗係啦 大家唔好諗錯  ...

我都唔受呢套既
你咪講囉 我當你幻想症發作咋:'(

"咪唯有日日係屋企日煲爛煲囉
睇黎你捱得好辛苦喎.."
乜原來日日係屋企日煲爛煲會有套裝煲到出黎 :)

EXP
39 點
原來你日日係屋企煲都煲唔到套裝出黎架??
咁你玩黎做咩=_=?白吃?雙失仔=]

EXP
527 點
原帖由 Lethe駿 於 2009-11-29 18:27 發表
原來你日日係屋企煲都煲唔到套裝出黎架??
咁你玩黎做咩=_=?白吃?雙失仔=]

用火煲:( ?
你為左煲d裝黎先打機架?:'(