AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 我最型
打印 上一主題 下一主題

[分享] 原來唔食都升到LV :) [複製鏈接]

EXP
527 點
原帖由 joensr250 於 2009-11-30 22:48 發表
邊個有錢冇錢好明顯下嫁啦...;P ;P
呢到係比佢地發洩既地方黎姐....又唔會阻到我食王既:lol :lol
GAME照打王照食.....我係雙失,不過托賴,老豆老母仲有得比我洗:em800_38: :em800_38:
老豆有錢梗係比個仔洗嫁啦... ...

佢乞e 黎
無料扮四條 成日幻想以為自己好勁 又唔敢入game打場
佢唔知自己係度打緊機:Q
佢老母晚晚搵客賺錢都唔俾佢 好慘呀:'(

A 字膊 /shocking/_____\
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
39 點
原帖由 我最型 於 2009-11-30 23:37 發表

佢乞e 黎
無料扮四條 成日幻想以為自己好勁 又唔敢入game打場
佢唔知自己係度打緊機:Q
佢老母晚晚搵客賺錢都唔俾佢 好慘呀:'(

又係到玩人身攻擊 節省下啦 似你日煲夜煲咩 要24小時睇埋你d垃圾回覆??
乞衣??對唔住囉..我可時問過人拎裝拎寶??
點似得你丫 日痴夜痴 同人扮fd博拎埋d 幾蚊雞既虛寶咩
唔好笑死人啦 真係...外間人以為雙失玩online有幾勁有幾癲
見到你..簡直笑爆咀啦
低水準冇文化盲字都唔識多隻 唔夠人講就開口埋口老母前老母後
你九年免費教育讀屎片架??剩係學識講人老母 高水準小小啦
唉..真係隻隻game都係有傻仔 唔夠人講就搵人打
我地呢d有正當職業 邊有咁多時間同你癲丫
日日係屋企24小時做蛀米大蟲 你係得架喇
另外果位不予置評 我都冇意撩事鬥非
唔關事果d人我係唔會回覆 自己笠水吧啦

EXP
527 點
原帖由 Lethe駿 於 2009-12-1 00:06 發表

又係到玩人身攻擊 節省下啦 似你日煲夜煲咩 要24小時睇埋你d垃圾回覆??
乞衣??對唔住囉..我可時問過人拎裝拎寶??
點似得你丫 日痴夜痴 同人扮fd博拎埋d 幾蚊雞既虛寶咩
唔好笑死人啦 真係...外間人以為雙失玩online ...

你一直話我係雙失 無錢 你又搵唔出証據?_?
你慢慢9up下直到你搵到証據先啦下

而家你玩緊天羽呀 我理得你正當職業定乞e
你一係就黎打嬴我 一係就收陣皮啦Z_Z
黎黎去去都果幾句 無D新意思 好傻仔呀你
打機 玩到你咁廢 你都係第一個 D入GAME 同人打既能力都無
藏頭露尾既狗仔 係度亂吠 唉 真係好慘呀你
你係咪玩乜GAME都咁廢搞到而家自己咁大壓力咁?_?

打機我理得你富豪定雙失
根本就無關係 見你無文化就俾你講下啦
乜都唔識就係度亂【詞語過濾】咁UP 俾你開心下囉
24小時ONLINE=雙失 你D 思想 3歲小朋友都不如

而家眼前事實 就係你唔敢打 打機廢 無錢玩 窮人
即係乜【詞語過濾】野都無 【詞語過濾】下【詞語過濾】下吊河馬

唉 下個POST又彈返果幾句"見到你..簡直笑爆咀啦
低水準冇文化盲字都唔識多隻 唔夠人講就開口埋口老母前老母後
你九年免費教育讀屎片架??剩係學識講人老母 高水準小小啦"
悶到出水

EXP
61 點
原帖由 我最型 於 2009-11-30 23:36 發表

如果有意見唔回覆 咁開post 之後係咪應該叫板主set唔俾回覆呢?_?

佢整個回覆出黎係咪比人發生罵戰先?你而家搞到成板都係黎d風波,真係多得你

EXP
527 點
原帖由 023023 於 2009-12-1 10:26 發表

佢整個回覆出黎係咪比人發生罵戰先?你而家搞到成板都係黎d風波,真係多得你

你睇清楚邊個引起罵戰先啦 醒小小PLS

EXP
61 點
原帖由 我最型 於 2009-12-1 13:36 發表

你睇清楚邊個引起罵戰先啦 醒小小PLS

你開得post話明認真討論就咪串番人,一係你咪開,開親一有人串你又要嘈,嘈完又再開post..你又唔係公平討論,由頭到尾都係幫自己解話,死都唔肯改善下,睇見你咁真係悲哀
仲有黎個話題根本就再冇討論o既餘地,高等玩家不肯讓步,低等玩家不肯罷休,你開咁多post黎嘈托呀?

EXP
527 點
原帖由 023023 於 2009-12-1 16:24 發表

你開得post話明認真討論就咪串番人,一係你咪開,開親一有人串你又要嘈,嘈完又再開post..你又唔係公平討論,由頭到尾都係幫自己解話,死都唔肯改善下,睇見你咁真係悲哀
仲有黎個話題根本就再冇討論o既餘地,高等玩家不肯 ...

幫咩自己解話
我講每句 都係事實wo

EXP
39 點
原帖由 我最型 於 2009-12-1 01:09 發表

你一直話我係雙失 無錢 你又搵唔出証據?_?
你慢慢9up下直到你搵到証據先啦下

而家你玩緊天羽呀 我理得你正當職業定乞e
你一係就黎打嬴我 一係就收陣皮啦Z_Z
黎黎去去都果幾句 無D新意思 好傻仔呀你
打機 玩到你 ...

唉..都話你講野矛盾架啦
開頭又自認自己雙失 而家又唔認
講真果句丫 睇見你回覆 中文水平真係有返咁上下..."低"
剩係識講詞語過濾,藏頭露尾八個大字
你仲識d咩詞語?
最後...連人地都睇到唔順超要出句聲 反省下啦
剩係識叫d露股神人幫你 唉..多朋友極有限
拜託你唔好再妄想喇 日日呢埋係屋企扮有錢
打機勁有飯食??(Ps:你打到咁廢.屎都可能有得食既)
仲有唔好以為我開分身串你/口\
你知你架啦 你妄想症有幾嚴重
一時又幻想人地老母做雞 一時又幻想人地廢
其實你係咪做得宅男耐谷精上腦丫定係精神錯亂呀?定思覺失調?
你講出黎我唔會笑你架 仲唔會再串你tim
睇下你自己既回覆..串多你兩句就老母前老母後 你都係你.老母生架 積下口德啦
我冇錢玩-.-"你覺得天羽d野好值錢??哈哈
出一皮野我驚天羽最勁果個都爭住放
唔夠人講就要打粗口 真係高文化高水準既雙失青年
不如你留低電話地址 我幫你搵個社工幫下你搵工 而你咁既人品我驚6000蚊一個月都冇=.=

EXP
527 點
原帖由 Lethe駿 於 2009-12-1 18:59 發表

唉..都話你講野矛盾架啦
開頭又自認自己雙失 而家又唔認
講真果句丫 睇見你回覆 中文水平真係有返咁上下..."低"
剩係識講詞語過濾,藏頭露尾八個大字
你仲識d咩詞語?
最後...連人地都睇到唔順超要出句聲 反省下啦
剩 ...

講野一舊舊咁 9唔搭7
開頭又自認自己雙失 <<引用我講d野黎睇下
no photo=9up?
搵人幫手 完全係你自己幻想姐
完全唔識係 一味係度講埋d無証據既資料出黎z_z?who cares?
而家事實就係你玩緊天羽 但你玩得好廢 一味唔抵得人勁過你
仲要唔敢講名
你而家係打緊機呀?我理得你係李嘉誠
但我相信做野做到你咁淆 好打有限

EXP
39 點
原帖由 我最型 於 2009-12-1 20:31 發表

講野一舊舊咁 9唔搭7
開頭又自認自己雙失  

講野一舊舊 九唔搭7? 九梗係唔搭七啦
九係搭八同十架嘛
話我講野一舊舊 係你智商低睇唔明姐
串你簡直係一種娛樂 見到你咁嬲我真係覺得好好笑
你問我拎証據??咁我想請問返你
你何時見到我老母企街拉客
唔敢同你打??我覺得冇咩需要囉 我唔會好似你咁
打機羸輸一兩場好似得到所有野咁..真係天真加無知
我擺到明就係明串你一個..唔鋸??咪一路回覆我囉 我冇咩所謂
我得閒見到喇喎..咪回下你囉 幾分鍾時間我又唔係俾唔起
雖然..我得閒既時間小過你呢d日日呢埋係屋企打機既雙失仔
不過我都會好用心咁回你每一句廢話..哈哈
我以經分開晒黎打 黎就你架喇 畢竟你智商低 不過我唔介意
咁都睇唔明既話我建議你由幼稚園讀起
仲有仲有..用多d詞語啦..我諗幫到你個半殘廢既腦既:lol

EXP
527 點
原帖由 Lethe駿 於 2009-12-1 20:44 發表

講野一舊舊 九唔搭7? 九梗係唔搭七啦
九係搭八同十架嘛
話我講野一舊舊 係你智商低睇唔明姐
串你簡直係一種娛樂 見到你咁嬲我真係覺得好好笑
你問我拎証據??咁我想請問返你
你何時見到我老母企街拉客
唔敢同你打?? ...

原來你仲未拎到証據出黎:'(
有咩同我律師講啦慒【詞語過濾】

EXP
54 點
睇完依個POST, 十分AGREE Lethe駿的講法...
樓主就好似d官方說話咁...自己有打王有王食有得升,
仲有d高lv朋友施捨 EQ俾佢..當然係到講風涼說話...
因為佢係一個唔會識得睇諒人的傻仔...

另外極度同意lethe 所說...樓主真係好9唔搭8...
唔夠人講就亂吹一通...人地係好有條理..逐倨pt黎反駁...
智商高低..高下立見...

lethe講出左好多新手的心聲...句句中pt..一針見血....
我地都忍左好耐..難得有人咁好心機同勇氣企出來....
我地當然都要站出黎支持一下...

樓主同..咩野股..仲有果幾為追lv人士一黨...開e d post都係想造謠生事,
抹黑別人, 自以為可以為自己解說自私的行為, 真係十分可笑...

証據是什麼..係game到打機的玩家係人都知...1+1=2的道理又何需証據?

樓主應該好好反省一下...不如妄想自己是對是合理....見到的都想笑...
(d精神病人多數都話自己冇病..人地有病..樓主入形入格)

EXP
527 點
原帖由 SASA0234 於 2009-12-1 22:43 發表
睇完依個POST, 十分AGREE Lethe駿的講法...
樓主就好似d官方說話咁...自己有打王有王食有得升,
仲有d高lv朋友施捨 EQ俾佢..當然係到講風涼說話...
因為佢係一個唔會識得睇諒人的傻仔...

另外極度同意lethe 所說... ...

yo又多一個新ac
思覺失調發作?_?

EXP
54 點
原帖由 我最型 於 2009-12-1 22:46 發表

yo又多一個新ac
思覺失調發作?_?

係呀為了支持lethe駿而開...
樓主不要以為是同一人.....世界好大架.....上agames的唔係得一兩人...
唔好見係新acc就以為人地開分身先得架..

不如自以為事...

EXP
39 點
原帖由 SASA0234 於 2009-12-1 22:52 發表

係呀為了支持lethe駿而開...
樓主不要以為是同一人.....世界好大架.....上agames的唔係得一兩人...
唔好見係新acc就以為人地開分身先得架..

不如自以為事... ...

多謝呢位路見不平既玩家既認同
所以話佢有思覺失調 小小精神錯亂..有其他人回佢 佢就係到老屈人話係同一個人
得罪講句...樓主你憑咩可以令到人地開ac串你丫
憑你夠kai夠白痴?我承認呢兩樣都唔夠你黎
呢個網址係一個交流平台 屬於每一位有玩/冇玩天羽既玩家
當然人地都可以有權利發言
自問本人打唔出以上朋友既精彩回覆
反省下啦屈post達人
十個post九個都不知所謂

EXP
54 點
原帖由 Lethe駿 於 2009-12-1 23:24 發表

多謝呢位路見不平既玩家既認同
所以話佢有思覺失調 小小精神錯亂..有其他人回佢 佢就係到老屈人話係同一個人
得罪講句...樓主你憑咩可以令到人地開ac串你丫
憑你夠kai夠白痴?我承認呢兩樣都唔夠你黎
呢個網址係一個 ...

thx你的讚賞, 都係有果句講果句..
佢以為個個都好似佢咁得閒...去開幾廿個post or acc or 分身acc去話自己型..冇錯..係人地錯..係人地衰....
心水清的人..一睇...都知咩野事...

EXP
39 點
原帖由 SASA0234 於 2009-12-1 23:53 發表

thx你的讚賞, 都係有果句講果句..
佢以為個個都好似佢咁得閒...去開幾廿個post or acc or 分身acc去話自己型..冇錯..係人地錯..係人地衰....
心水清的人..一睇...都知咩野事... ...

平心而論 返工返學既玩家
解完基本上既任(唔計vip)
再爆500張卷 需要幾耐時間?
根本就冇咩可能 除左有長期戰友 如果唔係真係玩到不眠不休
遊戲只係娛樂唔係職業 (Ps:雖然有小部份人係當遊戲係職業 打野賣HKD)
但我承認..消卷真係會幫助到 但係普通咁計
消卷一係唔消 一消就消藍卷 因為藍卷的確比普通卷多好多經
就算當1m~2m一張 新手根本係冇足夠既本錢去買
樓主話罰企有錢 專任有錢 但係又有幾多??
新手只好求神跌d值錢野黎賣 但係汁到值錢野又有幾多機率??
唔可以擔保日日都打到 長遠黎計根本唔係上策
新手要係天羽生存..最快捷既方法就係買點
係..我承認..要勁就一定要付出 但係往往付出同收獲都唔係正比
所以最後..我覺得開呢個post黎討論根本冇意思 係冇真正既答案幫到新手

EXP
54 點
原帖由 Lethe駿 於 2009-12-2 00:44 發表

平心而論 返工返學既玩家
解完基本上既任(唔計vip)
再爆500張卷 需要幾耐時間?
根本就冇咩可能 除左有長期戰友 如果唔係真係玩到不眠不休
遊戲只係娛樂唔係職業 (Ps:雖然有小部份人係當遊戲係職業 打野賣HKD)
但我 ...

係架..e個post開的目的都係幫人解決..只係呃元寶..扮好人...順手講下風涼話..

EXP
39 點
原帖由 SASA0234 於 2009-12-2 00:47 發表

係架..e個post開的目的都係幫人解決..只係呃元寶..扮好人...順手講下風涼話..

另外補充一點
罰企唔係日日有 專任唔開vip只係得10次
專任10次有幾多錢 大家心裡有數
想有30次做就要買vip或者用35m買衝衝風
再者..如果買衝衝風..我不如買vip 每rd多50%經 有10次原地復活唔扣經
講到尾 離唔開一個錢字
新手根本連對隻game點玩都未知就要俾錢
真係願者上釣咩~_~

EXP
54 點
原帖由 Lethe駿 於 2009-12-2 00:57 發表

另外補充一點
罰企唔係日日有 專任唔開vip只係得10次
專任10次有幾多錢 大家心裡有數
想有30次做就要買vip或者用35m買衝衝風
再者..如果買衝衝風..我不如買vip 每rd多50%經 有10次原地復活唔扣經
講到尾 離唔開一個 ...

agree...新手..一開始..想要勁裝...一定要入點..
除非..3品的也願接受...

要5品的..就升到60lv...打40副...可能有1~2件..
但又有幾多封..40信可以打到...
沒元什麼都不用做...沒裝又點會有藍卷....(因為都打唔到部王同boss)

銀再多都只可以買到..沖沖風..同普普風...
十妖任可拎到一次vip...
但長貧難顧.........日日做晒d任..都唔會好多銀...
而家銀對元...沒人放...1:30m....那來咁多銀..?

所以新手..唔想俾hkd的..可以不玩這game..因為俾左hkd玩的人..也搶不到王...
升到咁上下...9x lv..唔打王升...日日解任...升一lv..不知需時多日....