AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 4682|回復: 37
打印 上一主題 下一主題

[分享] 0o壁虎o0離開天羽的經過 [複製鏈接]

EXP
23 點
樓主
話說個時係幾個月前,仲未合SER,壁虎生前仲係白日入面,而且經常同依家最高LV個個一齊打王,佢生前好鐘意去平湖灘殺人,次次都係平湖清場,當時候壁虎係最LV級人馬,星都沖唔小,有一次咁岩個時有邪焰獸,當時壁虎唔係同依家最高LV個個一組,但係又係打邪GE時候食到邪,冇耐後,壁虎就被踢出白日,過左幾日先知原來壁虎係因有位而唔同依家最高LV個個一組,所以被人下殺令,結果,壁虎次次出80圖練功就被殺,慢慢冇心機玩,結果就AC都未放到就離開了天羽。
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
2032 點

在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章

唔系bo,
本人同我講話距地(指AYUMI,小同,砰砰哇),
距地唔同壁虎組打王,
然後就壁虎就好傷心,
然後退部,
之後重話要入我之前個與世無爭部落bo
(我先系記者前輩,後輩要多多尊敬我,向我學習先得伽;P )

EXP
1746 點
嘩= =娃娃係到踩埸=.=..

EXP
527 點
唔係wo 本人話佢自己 精神有d問題 要去休養 所以唔打機

A 字膊 /shocking/_____\

EXP
1746 點
真亦假時假亦真= =
到底邊個真 邊個假尼~?

EXP
54 點
璧虎依個人..合ser前有好似回來上世頻說過...因為一個砰砰x的玩家..背信棄義..

反轉豬肚, 為了有得升lv同分到ay玩家的分攻....離棄一齊打王升lv的朋友..同部落...低聲下氣去求ay玩家, 為做Ay玩家的走狗..

仲要一齊下殺令..追殺佢...佢心灰...先唔玩..

EXP
104 點
原帖由 SASA0234 於 2009-12-1 22:57 發表
璧虎依個人..合ser前有好似回來上世頻說過...因為一個砰砰x的玩家..背信棄義..

反轉豬肚, 為了有得升lv同分到ay玩家的分攻....離棄一齊打王升lv的朋友..同部落...低聲下氣去求ay玩家, 為做Ay玩家的走狗..

仲要一齊 ...

一齊打王升lv的朋友=小同喎
同部落係指我唔組娜娜子?
而且砰砰x玩家一直都冇追殺過壁虎
又一個係度散播謠言

另外 你要知道反轉豬肚係邊個
唔係好似造謠生事既娜娜子一樣:D

EXP
61 點

回覆 樓主 向中間出 的帖子

唔通你係話緊唔係最高lv又依家唔同最高lv個個一組:L ?

EXP
54 點
點解一直以為我係娜玩家...不解...
天羽真係只有幾個人玩..??

可能太少人勇於出言吧...我不知你們是怎樣想....
有人開post..就說出係世頻所見的事...我有註明是聽說...
不滿意的可說出真相...我們不介意聽聽..

你只係同果位咩野小同..組..2個人..升?..點燒卷..都唔得啦..
打王2個人打?..咪蝦我地低lv唔識野..

你而家與誰組..我估玩天羽的人都知道的....

可信性的高低...明眼人一睇就知...

我估可能當中..果位已走玩家..都係俾人迫害..唱衰..而走...

根據你地的想法同作風..."有人咁講..就係真有其事...."

EXP
104 點
又一次肯定到你唔係新手 你識得壁虎你新得去邊?
壁虎合ser之前已經冇玩 你扮緊咩野?
你唔認你係娜玩家 咁就算啦 反正大家都知你係邊個
你識壁虎唔識小同? 冇可能 咩野小同你都唔知?
我地燒卷既時候你又係邊度呢?
已走既玩家 冇人迫害佢 亦都冇人唱衰佢
"有人咁講..就係真有其事...." <~如果你話你唔係娜娜子 又係新手既話
呢個係你依家既作風

EXP
527 點
原帖由 SASA0234 於 2009-12-1 22:57 發表

仲要一齊 ...

咁係佢片面之詞姐
人人都有朋友
我想講句砰砰哇從未同過壁虎做朋友
係咪佢諗多左?_?

EXP
104 點

仲要一齊 ...
原帖由 SASA0234 於 2009-12-2 20:46 發表

我係古古力SER, 你地好似有玩家有黎我地ser玩..

朋友 你再一次証實左你既大話啦
你話你係朱古力ser
壁虎係波板糖ser 咁點解佢合ser之前係波板糖講既野你會見到?
定係佢走左去朱古力ser講;P???

EXP
179 點
砰砰好野.....我又可以呃post;P ;P

EXP
54 點
原帖由 bangbamwa 於 2009-12-2 20:54 發表

朋友 你再一次証實左你既大話啦
你話你係朱古力ser
壁虎係波板糖ser 咁點解佢合ser之前係波板糖講既野你會見到?
定係佢走左去朱古力ser講;P???

合ser前我有開分身去你地ser到睇, 我相信不少人都係咁, 沒什麼奇怪....咁岩俾我見到姐...
你地都有不少人黎我地ser交朋友同拎料...當然當中仲有一d資料係你地ser的玩家講啦(ps.:這幾天)...

但既然你承認不是該已走玩家的朋友, 那麼依個post 已經唔重要, 不是朋友, 當然就不會同組升lv打王...我回依個post只出於好奇

(對你們說話要加ps/detail explain, 你地好喜歡捉字瑵, 曲解人地的意思...)

EXP
179 點
咁岩得咁橋....老鼠搵貓吊....;P ;P

EXP
527 點
呢個post已經唔知講到咩:o)

EXP
104 點
原帖由 SASA0234 於 2009-12-2 20:57 發表

合ser前我有開分身去你地ser到睇, 我相信不少人都係咁, 沒什麼奇怪....咁岩俾我見到姐...
你地都有不少人黎我地ser交朋友同拎料...當然當中仲有一d資料係你地ser的玩家講啦(ps.:這幾天)...

但既然你承認不是該已 ...

嘩 咁你真係好好彩喎
咁都俾你見到
但我想講既一樣野係
壁虎果日返泥有係世頻同我傾計 並唔係好似你所講既鬧我
大家寒喧一番 你就將佢轉換成為謾罵
你居心何在?
另外我冇講過壁虎唔係我朋友 你唔好將人地既說話加諸係我身上
然後就將其當成我既說話
咁樣同砌我生豬肉有咩分別?請自重

EXP
54 點
原帖由 我最型 於 2009-12-2 17:14 發表

咁係佢片面之詞姐
人人都有朋友
我想講句砰砰哇從未同過壁虎做朋友
係咪佢諗多左?_?
原帖由 bangbamwa 於 2009-12-2 21:38 發表

嘩 咁你真係好好彩喎
咁都俾你見到
但我想講既一樣野係
你居心何在?
另外我冇講過壁虎唔係我朋友 你唔好將人地既說話加 ...

哦...咁即係果位叫我最型的人士吹水, 提供不實之言, 佢唔係你朋友嗎?
沒想過會說些不實之言呢

EXP
527 點
原帖由 bangbamwa 於 2009-12-2 21:38 發表

嘩 咁你真係好好彩喎
咁都俾你見到
但我想講既一樣野係
你居心何在?
另外我冇講過壁虎唔係我朋友 你唔好將人地既說話加 ...

你睇返佢上面講d野 又邊句係有真憑實據 一係就無中生有 一係就自己想像
創作力量同幻想 會嚇你一跳

EXP
1746 點
嘩 路過~~呃分...xd